BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #274981 przez Marta M
porabanstwo! Zeby Was poczytac musze cos napisac..
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #274982 przez Marta M
Jednak nie, nastepna strona jest ale jej nie ma...heh...lece bo zaraz bede miec gosci..papa..

jutro tez sie pewnie nie odezwe bo w dzien nie bede miala netu a po pracy meza jedziemy na kontrole do poradni rehabilitacji, jeny, juz 4 tygodnie minely, ciekawe czy zobacza efekty i czeo znow sie doszukaja..
13 lata 3 miesiąc temu #275006 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

witam sie Kochane :)

Katy no ja chce wrocic od kwietnia do pracy i prawdopodobnie tam gdzie pracowalam bo lepszych warunkow finansowych nigdzie raczej nei dostane ale za szukanei ewentualne pracy to zabieram sie w marcu :)Mala wtedy zpostanie albo z dziadkami albo pradziadkami musimy sie wymieniac.

W ogole jak jest teraz w kodeksie pracy przez jaki czas kobieta pracuje po 7,5h???

A mi dzisiaj mala spala calal noc do 7:30 :D a to chyab dlatego ze tatus przyszedl lekko w dobrym humorze bo byl z moim bratem na piwie a mu duzo do szczescia nei potrzeba wystarczyly 4 :P

Jagodka wymiata ten fotelik wiekszy od niej, wlasnei Gosia jak ja tam sadzasz skoro dziecko jeszcze tak siedziec nie moze???

dlaczego nie moze ? :P
Ten fotelik ma 3 poziomy oparcia i siedzi na pol lezaco.A Ty jak karmisz mala?
13 lata 3 miesiąc temu #275007 przez gosia2324
Marta M napisał:

porabanstwo! Zeby Was poczytac musze cos napisac..

Marta chyba to dobre rozwiazanie bo przynajmniej NIKT OBCY NAS NIE PODCZYTA :P
13 lata 3 miesiąc temu #275011 przez kasia79
Pati dużo zdrówka dla babuni.

Marta bo u nas każda szanuje zdanie innych 

Ja do pracy wracam w Lipcu 2013 , więc jeszcze daleko.

Amelka kończy dzisiaj 17 miesięcy, kiedy to zleciało??????

Byliśmy dzisiaj na meczy z udziałem naszego Kacpra, ale chłopaki wymiatali, niestety przegrali bo grali z 3-4 klasistami bo młodsza drużyna nie dotarła, ale to nic, dostali medale, Kacper swój już powiesił nad łóżkiem, cały dymny i szczęśliwy.
13 lata 3 miesiąc temu #275012 przez kasia79
Amelka po tym meczu taka zmęczona że na macie zasnęła :)
13 lata 3 miesiąc temu #275044 przez Mała
Witam.
My po kolędzie, cały dzień w zawieszeniu, nie lubię takiego czekania.
Dałam dzisiaj Oli zupkę jarzynową, ziemniaków ze szpinakiem nie było. W ogóle muszę się gdzieś wybrać po jedzonka dla niej, bo u nas w sklepie jakaś bieda.

Coś nam chyba postów oddali?
13 lata 3 miesiąc temu #275047 przez magda79
witam się w niedziele :laugh:

u nas dzisiaj cały dzień pada ipada wrrrrrrrr
byliśmy na obiedzie u rodziców i na kawce też, przyjechali też teściowie i tak posiedzieliśmy na chwilkę :laugh:
a...no i oglądaliśmy Justynkę :laugh:

częściowo już Was nadrobiłam ale ciągle coś i zapominam co mam napisać wrrrrr.......skleroza

a ja wracam do pracy 16go kwietnia...ale ten czas leci masakraaaaaaaaaa
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #275049 przez magda79
Kasia to Amelka zaliczyła swój pierwszy mecz... :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #275053 przez magda79
no właśnie też mi się tak wydaje, że wróciły wszystkie strony...bo jakos tego było ponad 1300 przed awarią...
13 lata 3 miesiąc temu #275060 przez magda79
Agusia jak narazie też nie mam @, a po Majce też długo nie miałam - dopóki karmiłam a później się pojawił i był w miarę regularny, ale wszystko zależy od organizmu...spoko samo się wyreguluje :P chyba, że nie zdąży :P :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #275068 przez Agusia83
Magda, ale ja juz raz dostalam okres...teraz powinien przyjsc 4.01..i jak narazie ani slychu ani dychu :silly:

A moja Emi zjadla dzis caly sloiczek zupki jarzynowej....jak pieknie otwierala buzie :laugh: a pozniej zrobila 2 smierdzace kupy...ale one wala :silly: a ona sie smieje, jak mama mowi, ze kupa mieldzi :laugh:
Zasnela chwile przed 17 i spi nadal...kurcze, oby zaraz wstala, bo przeciez o 19 kapanko,papanko i nynac trza...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #275070 przez magda79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #275073 przez Agusia83

13 lata 3 miesiąc temu #275075 przez magda79
no tak....
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży