BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #286888 przez monika1984lodz
Pati u nas to chyba akcja zabkowanie... ale pewnosci nie mam.chociaz jak dziaselka masuje to ma takie blogie spojrzenie

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286904 przez pati-m
Nunka to ma zawsze błogie spojrzenie :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #286905 przez fanka
Pati, ani imię ani nazwisko się nie zgadza więc raczej nie bardzo to Twój kolega ;-)
mój Dawid też dziś nie znośny, a przecież cały dzień przed nami jeszcze :-( i spał dziś tragicznie, do 24 wstawałam do niego 5 razy, bo ciągle się budził, w końcu wzięłam go do nas do łóżka bo już miałam dość,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #286908 przez pati-m
fanka - pewnie Dawidek tak jak piszesz rozstrojony. Zawsze miał spokój i ciszę w domku, a wczoraj go to wszystko przerosło i musi biedny jakoś odreagować.
13 lata 3 miesiąc temu #286911 przez Mała
Witam.
U nas szaro, buro i ponuro, leje i jeszcze od 11-14 prądu ma nie być. Dobrze, że mi m baterię w lapku naładował.
Chłopaki poszli do przedszkola na dzień babci i dziadka, Ola śpi, a ja mogę w spokoju was poczytać i wypić kawę. :lol:

Pati i bardzo dobrze, jak tylko chce w łapkach trzymać to mu dawaj. No oko i wszystko dookoła się naje, trudno.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka akurat z mową to nie podgonisz, bo dzieci same do tego dochodzą. Jedne mówią jak mają roczek, a inne jak 3 latka.

Monia zazdraszczam stosunkowo dobrej nocy :lol:

Fanka dobrze będzie, będziemy trzymać kciuki za egzamin.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286917 przez pati-m

13 lata 3 miesiąc temu #286926 przez maja1982
Witam sie za wami kochane po weekendowej przerwie!!

myslałam ze uda mi sie cis poczytać ale synuś juz sie obudził spał całe 30min :dry:

tak więc zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem, ide karmic głodomorka :)

papa
13 lata 3 miesiąc temu #286937 przez kasia79
Dziewczyny ale dużo piszecie, ale to dobrze, bo dzięki wam te forum żyje.

U nas nocka ok ale zasąć to nasze dziecko nie mogło do 23.

Co do samodzielności to moja bratowa ma 6 letnią córkę i też mała pije bebiko rano i wieczorem, chuda taka że aż grzech, ale dla mamusi wygoda, bo zamiast robić dziecku śniadanie czy kolację to zrobi butle mleka z kleikiem zapcha dziecko i ma spokój. Wiele razy jej mówiłam że takie dzecko musi zjeść coś konkretnego, ale to "jak grochem o ścianę"
13 lata 3 miesiąc temu #286941 przez Pyśkaaaa
Witam:)
Franek dziś w nocy poplakiwał przez sen.spał do 6.45 zjadł wziełam go do łóżka i spaliśmy do 9.30 :) teraz wyinchalowany leży w łóżeczku :)

ide prasować :ohmy: ja nie wiem skąd te sterty ubrań ciągle do prania i prasowania
13 lata 3 miesiąc temu #286942 przez pati-m
Ja pranie zrobiłam, więc prasować będę dopiero jak wyschnie - najwcześniej jutro :)
Teraz biorę się za ogarnianie pokoju i porządek w mojej szafie z ubraniami. Ja nie wiem jak to się dzieje, ale za każdym razem jak sobie ładnie poukładam, to jakieś złośliwe chochliki po ok. 2tyg. taki mi robią bałagan, że szok :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286943 przez Mała
Pyśkaa no tego prania to jest full, ja to już mówię, że u nas to dzień bez prania dzień stracony :dry:
A wiesz, że po tym inhalowaniu trzeba dziecko oklepać.

Gosia tylko 30 min. , powinnaś maraton zarządzić :lol: :silly:

PAti to i tak masz jakiegoś łaskawego tego chochlika, bo u mnie to max tydzień porządek :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #286946 przez monika1984lodz
wydaje mi sie, ze wiele osob tak robi tylko po to zeby opowiadac jak to im ciezko w zyciu.Peciolatek pijacy z butelki jest tylko dowodem na to, ze jego matka jest leniwa i tyle.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286947 przez iwonaNAVI
Witam sie poniedzialkowo :)

moje dzieci dzis normalnie oszalalo :P obudzila sie o 3 w nocy i wyspana ocy jak 5 zl :P nie pamietam kiedy ostatnio sie obudzila w nocy chyba jak miala 2 miesiace :P
i do tego po pol godz walki ze smokiem doszla do wniosku ze moze by jeszcze cos zjadla no to mleczko poszlo i dalej chyba godz walki ze smokiem na zmiane maz i ja az w koncu wzielam ja do nas do lozka ( pierwszy raz spala z nami wiec jestesmy polamani) poszczypala po twarzach powalila piesciami i w koncu zasnela i spala az do rana do 10
normalnie szok ! juz myslalam ze jakas chora jest bo ona naprawde odkad skonczyla 2 miesiac nie budzi sie w nocy, no ale jak zaczelam sprzedawac usmiechy miesiaca a oczy wielkie jak kot ze shreka to sie przekonalam ze juz wyspana niunia. teraz chyba znow odsypia noc:)

to chyba przez wczorajsze gosciny w dzien w sumie tez prawie nic nie spala ;P wiecie tyle emocji kto by tam spal :P

dzisiaj podam jej szpinak ciekawa jestem jak bedzie smakowal:P szczerze ja sama bym tego nie zjadla :P moj M mowi ze to wyglada jak wymiociny :P hashah

a i rodzina balwankowa swietna :) bedzie super pamiatka :) bardzo lubie zimowe zdjecia maja w sobie wielki urok :)
13 lata 3 miesiąc temu #286951 przez monika1984lodz
Nuna padla- ciekawa jestem na ile ...

u mnie prasowanie czeka od soboty i zawsze mi nie po drodze :P

Co do tego rostrojenia dzieciaczkow.To ja postanowilam juz nigdzie nie ciagac Nuny jesli nie ma takiej potrzeby.Po akcjach z zaproszeniami tak nam dala popalic, ze powiedzialam dosc.Teraz M rozwozi zaproszenia sam.A jak se pytaja czemu bez Nunki to mowi, ze za mala na takie odwiedziny i koniec.Wczoraj byl u ciotki(dziwna kobieta) i ta do nie go z pretensjami, ze dziecka nie zabral.bo ona poznac chciala.to jak chciala to mogla przyjechac do nas.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286960 przez Pyśkaaaa
co do porządku w szafie to pozostawię to bez komentarza u mnie krasnale buszują w niej

tak Mała[/b wiem dziekuję :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka