BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #287268 przez monika1984lodz
ja chyba wiem ale takiej jeszcze nikt nie zrobil....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #287270 przez monika1984lodz
Pati <przytul>

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287271 przez Pyśkaaaa
padł ciekawe jak długo... ide sie i ja położyć cos mnie muli
13 lata 3 miesiąc temu #287272 przez megi2501
Pati świetne podejście " Przestałam reagować bo widzę, że sam musi się uporać z jakimś wielkim problemem" :laugh:
:kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #287291 przez angie1713
Jestem ....
zrobiłam pranie ,upiekłam placki ziemniaczane i teraz mam chwilkę.
Nadia właśnie zjadła marchewkę z ziemniakiem ale niepokoją mnie te krosteczki na jej twarzy :angry: nie widzę żeby ją to swędziało brzusio ją nie boli.Dokończy jutro ten słoiczek i odstawimy zupki na jakiś tydzień.Zobaczymy czy to alergia czy to jakieś zwykłe krosteczki.

Natalka silna dziewczynka Gratuluje :)

Pyśkaaaa Franuś jak na pierwszy raz to nawet bardzo czyściutki :) a odkrycie nóżek pierwsza klasa :lol:

Pati rozumiem Cię moja też dzisiaj marudzi bardzo chce spać ale jakoś nie może zasnąć i jest straszna maruda :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #287293 przez magda79
megi2501 napisał:

Pati świetne podejście " Przestałam reagować bo widzę, że sam musi się uporać z jakimś wielkim problemem" :laugh:

tak tak mi też się podoba :kiss: :kiss:

Franuś haha smakowało co nie??

Słowiczku gratki dla Natalki!!!

a u nas dla odmiany starsze dziecko marudzi o wszystko wrrrrrrrr....ostatnio o to, że skończył jej się klej a ona właśnie dla tatusia chciała coś zrobić B)
13 lata 3 miesiąc temu #287294 przez Mała
megi2501 napisał:

Ale to jest bardzo dobre podejście. Ola, ale i Kamil też jak już nie wie czego chce, bawić nie, jeść nie, na rękach nie to kładziemy do łóżeczka (żeby bezpieczne było) i wtedy się wyryczy albo coś ich zainteresuje,niekiedy zasypiają a niekiedy się uspokoją i jest ok.

Pati oj to nie przelewki dzisiaj z Tobą :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #287301 przez monika1984lodz
a ja wlasnie jem tosty z serem feta i keczupem :unsure: mam normalnie jakis napad

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287307 przez magda79
do śliwki węgierki szary też jest ładny....normalnie się zagapiłam...bo ja mam kuchnie ściany na szaro a jedna do kontrastu na taki właśnie śliwkowy.... :P

a koleżanka ma pokój w połączeniu z oliwkowym i też fajnie :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #287308 przez pati-m
Monia - z serem feta? Nigdy nie jadłam. Ale brzmi pysznie :) Wkładasz fetę w środek czy jak? Jak przyjdzie M. to idę do biedronki i na pewno fetę kupię :)

Przyszedł zadowolony z siebie tatuś i się pyta kiedy obiad. A zadzwonić wcześniej żebym wstawiła ziemniaki to nie łaska :angry: No i teraz czeka z miną wygłodniałego psiaka aż ugotują się ziemniaki i fasolka, bo kotlety to wcześniej zrobiłam. A niech się uczy cierpliwości, skoro mamusia jej ma dziś niewiele :P
13 lata 3 miesiąc temu #287310 przez magda79
też muszę wypróbować....smarowałaś jeszcze chleb tostowy masłem..czy już nie trzeba... my lubimy z serem żółtym i szynką albo pieczarkami też robiłam...pycha......
13 lata 3 miesiąc temu #287312 przez monika1984lodz
dziewuszki ja poprostu miaalm na cos ochote i wymyslilam cos takiego :P bylo calkiem niezle :P ale keczup nie jest potrzebny lepiej jakiegos pomidorka albo ogorka do srodka wlozyc :) posmarowalam normalnie tpsta maselkiem i wsadzilam fete do srodka i lekko ja rozsmarowalam :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287318 przez mgielka22
brzmi ciekawie...
ehh ile bym dala zeby ta moja mala franca sama sie soba zajela widze ze dzis jest dzien porazek maluchow i Pati i Bewi i ja nie wiem ktos sie dolacza to palec do budki :P
13 lata 3 miesiąc temu #287329 przez bewipo
Może ta pogoda tak działa... Oby nocka była lepsza...
13 lata 3 miesiąc temu #287331 przez Pyśkaaaa
Migielka jeszcze ja :D chodz spi juz dłuższą chwilę :P
Patipiateczka ja tez do mojego dodzw sie nie mogę telef poza zasięgiem wrrr...

ja się wyłożyłam na kanapie pod kocykiem z herbatką dzwoni telef moja przyjacióla przyjechała z wawy ze swoimi maluchami i robimy se babskie wyjscie wieczorem ach jak się cieszę nie wiem jeszcze co na to moj trudno mam nadzieję że nic nie zaplanował :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia