BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #345095 przez iwonaNAVI
Witam sie :) do 19 w szkole !!! pierwszy raz tak dlugo w tym i poprzednim semstrze :P za to jutro krocej :P

Kacperku Fifi ale przystojniaki rosna fiu fiu

A Kinga mala spryciula przodowniczka samodzielnego siadania :) brawo :)

Megi moje duze dziecko czyli M ma wlasnie takiego wirusa...wys temp i czasem rozwolnienie i nic poza tym

Angie gratki dla Nadi ktora mowi baba :) moja mowi tylko dada :P nic wiecej :)

Lil slodziaku :) slicne masz oczka :)i zebuszki

Agusia mi to chyba z kilka miesiecy jak scisnelam lecialo...nawet teraz jak juz pol roki nie karmie jak mocno scisne cos tam leci

Moja dzis caly dzien z tata podobno tez maruda :P chcoiaz nie wierze ze az tak pewnie tata nieprzyzwyczajony i yak przezywa :P zreszta chlopy to nie dostali od bozi cirpliwosci
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #345104 przez angie1713
Pati zniknęłam nie widziałam że pytasz Nadia je ale strasznie mało dzisiaj jak zawsze je 180 mleka to dziś 60 ciężko jej było wcisnąć a zupki zjadła pół tego co zawsze :dry:
Na szczęście po kąpieli zjadła już normalnie i mam nadzieje że będzie już jeść :)

Iwonka ale nasiedziałaś się w szkole dobrze że jutro już krócej :)
Gosia moja Nadia to nawet chrupek kukurydzianych nie chce jeść a co dopiero o kanapkach mowa chociaż ostatnio jak jej dałam skórkę od chleba to wcinała aż jej się uszy trzęsły :lol:

Czy już wszystkie dzieci mają ząbki ?Bo Nadia jeszcze nie :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #345106 przez Agusia83
Ojej a co tu tak cicho?

Dziewczyny, czy Wasze maluszki tez juz same podczas spania obracaja sie z boku na bok? Emisia tak slodko wyglada :laugh: Jedna raczka pod poduszka a druga troszke w powietrzu :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #345107 przez angie1713
Agusia Nadia się przekręca a wczoraj to nawet przekręciła się na brzuszek i tak już spała :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #345108 przez gosia2324
Jagoda przekręca sie na boki podczas snu, za to przestała z brzucha na plecy i odwrotnie... teraz tylko chce siedzieć!
13 lata 1 miesiąc temu #345109 przez magda79
Angie u nas tak samo Domi przekreca sie na boki i na brzuszek tez i tak spi....słodko to wyglada :)

dobrej nocki...uciekam bo padnięta jestem
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #345111 przez gosia2324
Slowiczku przypomnialo mi sie dzis Twoje prawo jazdy, zaczęłaś kurs?
13 lata 1 miesiąc temu #345113 przez Agusia83
Madzia dobranoc...Buziaki dla Dominiczka od Emilki :laugh:
13 lata 1 miesiąc temu #345114 przez iwonaNAVI
Angie dawaj jej skorke czesciej przyzwyczai sie :) to bardzo wazne zeby wprowadzac wieksze kawalki ktore zmuszaja do mumlania, gryzienia :) mowie to jako studentka logopedii :)

moja na szczescie bardzo dobrze sonie radzi...jak jej podleci wiekszy kawalek odkaszlnie cwaniara a te kawalek podleci do przody i wtedy go polknie...albo nieraz jak sie zadlawi wiekszym kawalkiem odkaszlnie ja mowie jej niam niam i ona szybko polyka :P moja mama to oczywiscie jak to widziala mowila ze musze jej to szybko wyciagnac bo ona zwymiotuje...panikowala ze sie udusi itp ale moja Oliwcia odkaszlnela i szybko polknela :)
ostatnio rosolek taki nasz tez tylko podziobalam jej widelcem byly duze kawalki ale ona wcinala jak stara :P

My mamy stan uzebienia +2 u Oliwi i + 2 u mnie hehe :P z tego drugiego mniej sie ciesze bo ledwo moge jesc
13 lata 1 miesiąc temu #345115 przez Agusia83
Tym razem Iwonka Tobie gratuluje zabkow :silly: ...madrosci? Wspolczuje...mam 4 a jak wychodzily to wylam z bolu...
13 lata 1 miesiąc temu #345116 przez gosia2324
Mala jak Kamil, jak wizyta u lekarza???
13 lata 1 miesiąc temu #345117 przez iwonaNAVI
Podobno madrosci ...ale jak wyjdzie w praktyce sie okaze :P poki co nie czuje sie jakos zbytnio madrzejsza :P

a bol masakra prawie nic dzis nie jadlam bo po prostu nie dalam rady :(
13 lata 1 miesiąc temu #345119 przez Agusia83
No wlasnie nas to boli...a my takie duze jestesmy...to nie dziwota, ze nasze maluszki marudza i placza...
13 lata 1 miesiąc temu #345120 przez monika1984lodz
Oliecia graruluje zabkow.

Fifi :) ja bym Ci dala telefon.

Lilka cudna jestes i jak uwroslas :) zmienilas sie kochanie :)

Zmienilam Emi butelki z dr brown ana canpol - nareszcie mniej pucowania po mleku flaszki!!!

Gosia Emi tez sie nie przekreca tylko siediz- chociaz i to juz sie nudne robi i woli dupke w gore podnosic :D cwiczy babelini do raczkowania.

Pati jak sie czujesz?

LEce ogladac film z justinem :D to tylko sex :)(mam cicha nadzieje,ze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buziaki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #345122 przez angie1713
Tak Iwonka muszę jej dawać częściej :)
Mykam spać dziewczynki pa :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery