- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #160061 przez Pyśkaaaa
Fanka jeszcze chwila i koniec odpoczywaj 
i ja pojde do trumpha bo tam nie byłam tez wolę przymierzyc
Gosia łacze sie zz Tobą w bólu ja nie wiem o co chodzi z tymi biodrami...

i ja pojde do trumpha bo tam nie byłam tez wolę przymierzyc
Gosia łacze sie zz Tobą w bólu ja nie wiem o co chodzi z tymi biodrami...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160067 przez Pyśkaaaa
to ja rano tak miałam teraz bolą ale mniej... mówię wam jakiś koszmar ostatnio jak nie plecy to biodra...
a wracając do staników to taki se zakupie jest wręcz idealny
www.triumph.com/pl/pl/2408.html
a wracając do staników to taki se zakupie jest wręcz idealny

www.triumph.com/pl/pl/2408.html
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #160077 przez Agusia83
A ja jestem po obiadku, zrobilam porzadek w szafce w lazience i chcialam sie umyc...a tu zonk, bo rozwalilam prysznic
wiecie, ta wajcha, ktora sie podnosi by odkrecic wode...okazalo sie, ze juz troszke wiekowa i sie wylamala...wolalalm meza, bo nie wiedzialam jak zakrecic wode 
Co do stanikow, to bylam ostatnio w triumphie i pani mi powiedziala, ze nie ma biustonoszy z fiszbinami...hmmm, troche sie zdziwilam, stwierdzilam, ze raczej malo wie o swojej pracy...a to co przymierzalam bez fiszbin jest dla mnie masakryczne...cycki wygladaja jak placki ziemniaczane a nie jak ponetne baloniki
haha...teraz sie smieje, ale wowczas chcialo mi sie plakac, ze nigdy nic dla siebie nie znajde....
Dziewczyny a mnie boli po lewej stronie na dole...zastanawiam sie czy tam sa jakies wiezadla, bo juz sama nie wiem co to moze byc...a jak wstaje z krzesla lub z lozka to musze chwile porobic kuleczka jak w hula hop a dopiero pozniej stawiac pierwsze kroki...hihihihi
na cafe polsat leci teraz program "nieletnie matki"
I ta dziewczyna, ktora teraz pokazuja dowiedziala sie, ze jest w ciazy w 26tc...masakra...ale uswiadomienie wsrod nastolatek w WB jest...jej siostra przed chwila powiedziala, ze najlepszym wyjsciem bylaby aborcja, ale bylo za pozno...niesamowite...

Co do stanikow, to bylam ostatnio w triumphie i pani mi powiedziala, ze nie ma biustonoszy z fiszbinami...hmmm, troche sie zdziwilam, stwierdzilam, ze raczej malo wie o swojej pracy...a to co przymierzalam bez fiszbin jest dla mnie masakryczne...cycki wygladaja jak placki ziemniaczane a nie jak ponetne baloniki

Dziewczyny a mnie boli po lewej stronie na dole...zastanawiam sie czy tam sa jakies wiezadla, bo juz sama nie wiem co to moze byc...a jak wstaje z krzesla lub z lozka to musze chwile porobic kuleczka jak w hula hop a dopiero pozniej stawiac pierwsze kroki...hihihihi
na cafe polsat leci teraz program "nieletnie matki"
I ta dziewczyna, ktora teraz pokazuja dowiedziala sie, ze jest w ciazy w 26tc...masakra...ale uswiadomienie wsrod nastolatek w WB jest...jej siostra przed chwila powiedziala, ze najlepszym wyjsciem bylaby aborcja, ale bylo za pozno...niesamowite...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160087 przez ewelinaa
heheheh, a propo nieuświadomionych mam, to w niedzielę rano na TLC leci program "Ciąża z zaskoczenia", tam to dopiero dowiadują się, że są w ciąży jak już zaczynają rodzić
www.tlcpolska.pl/programy/ciaza-z-zaskoczenia
Lubię to oglądać

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160089 przez slowiczek
Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata
hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke 
zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy
i OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow

zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowy

- Edyta1986
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160109 przez Edyta1986
Marta bo ja jakos nigdy sie nie udzielalam na forach i jakos moze tak dlatego malo pisze ale codziennie czytam a jak mnie 3 tygodnie nie bylo to mialam ponad 70 stron do nadrobienia ale dalam rade bo bylam ciekawa co tam u Was 

a jesli chodzi o narzekanie to i ja ponarzekam jak juz tu pisze
glowa mnie tak boli ze nie wyrabiam a jak mnie od 4 miesiaca bolaly plecy z lewej strony tak teraz od paru dni jak maly sie obrocil to bola mnie pachwiny o ile to pachwiny(to wglebienie miedzy udem a wiecie czym
:D:D) i nieraz to kroka zrobic nie moge :/ a puchnac to tez puchne masakrycznie w niektore dni ze nogi to jak serdelki :/
nio to tyle ponarzekania juz mi lepiej haha
wstawiam zdjecie naszego bąbla

a jesli chodzi o narzekanie to i ja ponarzekam jak juz tu pisze

glowa mnie tak boli ze nie wyrabiam a jak mnie od 4 miesiaca bolaly plecy z lewej strony tak teraz od paru dni jak maly sie obrocil to bola mnie pachwiny o ile to pachwiny(to wglebienie miedzy udem a wiecie czym

nio to tyle ponarzekania juz mi lepiej haha

wstawiam zdjecie naszego bąbla

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160143 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Slowiczku to GRATULUJE ze dałaś redę się ogolić
Mnie to czeka generalne golenie za 2 tygodnie przed wizyta, juz wiem ze bedzie cudnie
Haha, do moich drzwi zapukala jakas laska z WWF i zapytala czy jest ktos starszy w domu, mama albo tata
hahaha, dobre dobre, wziela mnie za malolatke
zrobilam sobie wlasnie koktajl truskawkowyi OGOLILAM SIE...ciezko bylo bardzo, padlo wiele niecenzuralnych slow
Slowiczku to GRATULUJE ze dałaś redę się ogolić

Mnie to czeka generalne golenie za 2 tygodnie przed wizyta, juz wiem ze bedzie cudnie

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160147 przez kasia79
edytka śliczny bąbel, to chłopiec czy dziewczynka? pisz do nas częściej 
mnie też strasznie boli dzisiaj głowa, wkurzyłam się na mojego bo tydzień temu zepsuł telefon a dzisiaj mu ktoś ukradł pożyczony wrrrrrrrr a pracuje na delegacji i mieszka w tygodniu u moich rodziców, i tylko wieczorem będziemy mogli pogadać jak będzie w domu stwierdził że on już nie chce telefonu bo ma pecha na nie, a ja już się nie liczę? szlak mnie trafia jak co najmniej 4 razy dziennie nie zadzwoni
Przepraszam że tak się rozpisałam ale nie mam się komu wyżalić.

mnie też strasznie boli dzisiaj głowa, wkurzyłam się na mojego bo tydzień temu zepsuł telefon a dzisiaj mu ktoś ukradł pożyczony wrrrrrrrr a pracuje na delegacji i mieszka w tygodniu u moich rodziców, i tylko wieczorem będziemy mogli pogadać jak będzie w domu stwierdził że on już nie chce telefonu bo ma pecha na nie, a ja już się nie liczę? szlak mnie trafia jak co najmniej 4 razy dziennie nie zadzwoni

Przepraszam że tak się rozpisałam ale nie mam się komu wyżalić.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #160171 przez fanka
heh to dziś dzień wyżalania się, i dobrze, bo miałabym wyrzuty sumienia, że tylko ja swoje żale wylewam, ja dziś to chyba miałam jakąś depresję przedporodową- ale położyłam się, oglądnęłam program na polsat cafe który Agusia poleciła , chyba nawet chwile się zdrzemnęłam
i jest lepiej!!
Słowiczku hehe to wiesz zawsze lepiej być odmłodzonym niż postarzanym
Dziewczyny mam pytanie, wiem może trochę dziwne będzie ale mam dylemat to się Was doradzę- jeśli macie konta na portalach społecznościowych (nk, fb) to czy dodawałyście swoje zdjęcia w ciąży? bo o mojej ciąży mało kto wie, tylko znajomi i rodzina z którymi mam ciągły kontakt, a tacy co rzadki to nie wiedzą i zastanawiała się czy wrzucić jakaś fotkę z mojej ciążowej "sesji" czy nie, bo na początku byłam zdania, że nie dodam nic, dopiero zdjęcie maluszka i wtedy będzie taki surprise
a teraz się zastawiam
wiem, trochę to dziecinne pytanie ale co ja zrobię , że się zdecydować nie mogę!!! :-/

Słowiczku hehe to wiesz zawsze lepiej być odmłodzonym niż postarzanym

Dziewczyny mam pytanie, wiem może trochę dziwne będzie ale mam dylemat to się Was doradzę- jeśli macie konta na portalach społecznościowych (nk, fb) to czy dodawałyście swoje zdjęcia w ciąży? bo o mojej ciąży mało kto wie, tylko znajomi i rodzina z którymi mam ciągły kontakt, a tacy co rzadki to nie wiedzą i zastanawiała się czy wrzucić jakaś fotkę z mojej ciążowej "sesji" czy nie, bo na początku byłam zdania, że nie dodam nic, dopiero zdjęcie maluszka i wtedy będzie taki surprise

Moderatorzy: ilona