- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
a co do świąt, to w weekend się nasprzątałam, niby dokładniejsze porządki,ale zeszło. Filip jak czytałyście narozwalał się, ale teraz jest spoko, ale wczoraj mnie rozwalił jak udawał, że gada przez telefon. Poza tym mówi już lyba, koń, i jeszcze parę słówek, wiem, że wszystkie dzieciaki już tutaj zdaniami gadają, ale mnie cieszy mowa mojego synka, w końcu się doczekałam
makrelcia ja się wczoraj naprasowałam, ale pranie i prasowanie, to niekończąca się opowieść..........
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Pranie u nas mąż robi :d A tylko dlatego że wieszamy w suszarni a mi nie każe tam chodzić bo często jakieś "imprezy" tam są. Więc żeby nie czekał na mnie to pierze sam
- agnesssa
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
My cały zeszły tydzień z Maksiem w domu chorowaliśmy, Maksiu miał wirusa jakiegoś, kaszel katar, a ja miałam zapalenie zatok, trochę nie w czasie to choróbsko ale przynajmniej podleczyliśmy się bez antybiotyku
Ja w tym roku się nie napracuję w kuchni bo jedziemy na samą Wigilię do Bydgoszczy, mąż jeszcze do pracy idzie w środę do 15 więc nie wiem czy dotrzemy na kolację na czas
Ja również robiłam kalendarze jak co roku, w tym roku mam ich 6, jeden fotoobraz dla mojego brata z sesji zaręczynowej jakiej im robiłam o takie zdjęcie wygrało
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dla mamy mam bransoletkę skórzaną bo bardzo takie lubi a dałam za nią grosze na jarmarku w mojej mieścinie
Załącznik nie został znaleziony
Dla mojego taty mam kubek termiczny, bo jako kierowca często z niego korzysta, ze zdjęciem Maksia, dziadek nauczył mojego synka że jak się pyta go "Maksiu a kto ty jesteś dziadka?" to ten mu odpowiada "Skarbek" i nawet nie mogę mówić że jest mamusi Skarbek bo mnie wtedy prostuje, że nie mamy tylko dziadka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a breloczek z maluchem jest dla mojego kuzyna, który sam sobie tego malucha złożył. Jedną fotoksiążke zrobiłam dla chrzestnej Maksia z wszystkimi ich wspólnymi zdjęciami i w zasadzie reszta to kosmetyki i takie tam drobnostki
Kasia piękny fotoobraz Oliwiera, to zdjęcie jest cudne
Makrelcia Zaciskam kciuki za to mieszkanie Wasze
Ania Maks też bombki jak piłeczki potraktował, na szczęście z choinki już nie ściąga
Sandra Super jest ta gwiazda z ciasta, też kiedyś chciałam zrobić
PolaL Pokoik Gabi super wyszedł
Czajusiątko Masz najpiękniejszy prezent dla rodziców, taka wiadomość przyćmi pozostałe prezenty
Toska Szkoda, że do pracy musiałaś wrócić i to tuż przed Świętami, ale może niedługo znowu uda się na L4 pójść
Chasiami Trzymam kciuki, co byś spokojnie Święta jeszcze spędziła
Ummi Yasko tak jak Maks, urwis z niego jak nie wiem, chyba że się z nim bawimy to aniołek
Jeżeli kogoś pominęłam to wielkie sorrry, ale w pracy muszę teraz trochę nadrobić, mam dwa dni do nadrobienia zeszłego tygodnia
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Ania zobaczysz jak Filip się rozgada moment.
My już też choinkę mamy, wczoraj postawiliśmy. W sobotę obeszliśmy całe nasze pole, ale nie było żadnych choinek do wycięcia. To pojechaliśmy wczoraj kupić. Nie mogłam się zdecydować kupiliśmy 2
Agnessa dobrze, ze choróbsko przeszło. Ciągle się was czepia. Ja też do rodziców na Wigilię jadę , więc robię tylko rybę po grecku, śledzie pod pierzynką i jakieś ciacho. Pewnie standardowo sernik z brzoskwiniami
Prezenty pomysłowe, na pewno sprawia wiele radości.
A w piątek byliśmy na Wigilii w żłobku. Super mieli przygotowane wszystko. Było przedstawienie, Mikołaj i poczęstunek.
W niedzielę chciałam iść do nas na Jarmark Adwentowy, ale okazało się, ze był, ale w sobotę
Na ostatnim zdjęciu Oli jest ze swoją ulubioną "ciocią"
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
W sumie idę tam żeby Szymkowi nie było smutno od soboty bolą mnie mięśnie, brzuch i wszystko mi stoi w gardle - tzn. przyszła do mnie grypa
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Czytam Was cały czas, ale coś ostatnio brak weny do pisania. Byłam w czwartek na wizycie, ale strasznie się zawiodłam... byłam pewna, że na drugi dzień będę miała zrobione usg, niestety pani dr stwierdziła, że ma za dużo pacjentów i zapisała mnie dopiero na 9 stycznia, poza tym wizyta trwała ze 3 min i była totalnie na "odczep się" jedyne co mi powiedziała, to że faktycznie macica powiększona i miękka. Poczułam się strasznie olana i zawiedziona jak małe dziecko. Zaraz zaczęłam szukać innego lekarza i idę teraz 5 stycznia do jakiegoś chłopa. Poza tym ostatnio trochę problemów nam spadło na głowę. Ja chodzę pólprzytomna, cały czas chce mi się spać. Mdłości i wymioty też dają o sobie znać. No ale jakoś trzeba było się ogarnąć, więc pierogi w pt już ulepione, dziś zamarynowałam schab, jutro może jakieś ciacho, a porządki to jakoś sobie odpuściłam. Tzn w sobotę sprzątałam jak co tydzień i tyle, niech się dzieje wola nieba...
Przepraszam ale nie odpiszę każdej, bo zaraz mi się i tak pewnie komp wyłączy
Agnessa w razie czego, jak będziecie wracać to zapraszam serdecznie na kawusię albo jakieś jedzonko
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
Ale nie martw się. Po nowym roku posłuchasz pięknie bijącego serduszka a może i dwóch
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Ponieważ jutro raczej jestem bez szans na naskrobanie czegokolwiek już teraz Życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, pogodnych świąt Bożego Narodzenia. Ciepła, miłości i wymarzonych prezentów pod choinką.
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Ja od rana nastawiłam się na kucharzenie, ale moje plany się pokrzyżowały
A i mamy dzisiaj drugą rocznicę ślubu
Ja również życzę Wesołych Świąt, super prezentów, ciepłej i rodzinnej atmosfery
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
ja siedzę w pracy i udaję, bo u mnie się nic nie dzieje praktycznie cały grudzień, więc palę gł....a zamiast robić święta, jakby było mało, to mam w kuchni mysz....mimo, że w domu kot, który jest niezainteresowany, tylko tego brakowało w mojej kuchni
agenssa super foty, i ciasteczka
kasia przed świętami lubią być niespodzianki
czajusiątko to zmienisz lekarza i będzie ok.
polal zdrówka
Życzę Wam wszystkim, zdowych, pogodnych, rodzinnych i radosnych świąt
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
Kasia nie zazdroszczę tego bałaganu zwłaszcza dzisiaj !!
Ja wczoraj miałam siedzieć w kuchni ale wyskoczył nagły wyjazd z którego najbardziej ucieszył się Jurek mimo że został z babcią w domu
To ja również życzę spokojnych świąt. Aby dzieci były grzeczne przy Wigilijnym stole i prawdziwej rodzinnej atmosfery !!
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Ania ja też ostatnio miałam niechcianych lokatorów
- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
makrelciaja kiedys nawet lubilam prasowanie a teraz mi sie nie chce i tez mi wiecznie zalega gora prania czekajaca na zelazko.No to Jureczek bedzie teraz szalal z pluszakami
agnesssa no prezenty wybralas sliczne, zdjecia super.O i Maksiu jakie ladne pierniki robi.Fakt super sprawa jak sie czuje ruchy malucha.
kasia7775 fotoobraz sliczny, widac ze Mikolaj w zlobku sie udal.Awaria w kuchni przed samymi swietami "cudowna"sprawa, dobrze ze meza mialas w domu.Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu.
PolaL zdrowka dla was, oby ominely was chorobska na swieta.
czajusiątko bez sensu ze cie tak potraktowala ta lekarka oby drugi lekarz byl calkiem inny.Na pewno wszystko bedzie dobrze.O sennosc wiem cos o tym tez ciagle mi sie spac chce, mdlosci tez nie zazdroszcze, u mnie tez jeszcze bywaja.
Co do L4 to tutaj nie mam poki co szans jeszcze moze jakby inna prace miala to by dali a tak to musze niestety pracowac gdzies do ok.38 tyg. wiec jeszcze troche mi zostalo.Dzisiaj bylam na usg i z maluchem wszystko dobrze no i okazalo sie ze Dominik bedzie mial mlodszego braciszka
Tez Zycze Wam zdrowych, spokojnych , pelnych milosci i rodzinnej atomosfery Swiat Bozego Narodzenia.
- agnesssa
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Kolejny rok wspólnie z Wami spędzony się kończy. Dziękuję Wam za Waszą obecność w moim życiu. Za wsparcie które tu zawsze otrzymuje i za miłe słowa. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam aby wszystkie plany i marzenia się spełniły. Żeby ten wspaniały czas był wypełniony radością, uśmiechem i wesołym okrzykiem naszych pociech. Aby kolejny rok był jeszcze lepszy od mijającego oraz żebym za rok również mogła Wam tu złożyć życzenia :&