- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
właśnie skończyłam prać kolejną turę ciuszków
Mania mi towarzyszy na każdym kroku- strasznie się cieszy wszystkimi rzeczami dla Małego
Karo super lampka
Paula współczuję, wiem co znaczy samej wszystko robić, bo jak D. całe dnie w pracy jest to wszytko zostaje na mojej głowie w tym jeszcze wychodzenie z psem a kurcze na 4 piętrze mieszkam
Współczuję kobietkom z mnogimi ciążami
Agusiak o matko! czemu tak długo ta twoja cesarka trwała!?
Edziasuper że dziś lepsze samopoczucie:)fajnie że impreza się udała:)
Elusiana czym byliście w kinie? My też mamy w planie iść tylko nie mamy pojęcia na co... super że udało Ci się w takiej cenie kupić kombinezonik
ewecieszę się że z Malutką wszystko w porządku
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
nusia nie wiem czemu tak długo. W sumie to tą godzinę to liczę od momentu kiedy zabrali mnie na salę, aż do przewiezienia na normalną. Trochę czekaliśmy aż przyjdzie lekarz, potem coś, małą szybko wyjęli, przystawili mi do twarzy i zabrali a mnie zaczęli zszywać i troszkę to trwało, ale przynajmniej wiem że zrobili to super. Po bliźnie nie mam już prawie śladu i super się goiła, nic nie działo.
Mnie też czeka prasowanie ale to będę już robić powolutku, w tzw. wolnym czasie
ewe super, że z wodami i dzidzią wszystko okej
Mnie zaś koszmarnie bolą tę ręce, już nie wyrabiam
W nocy budziłam z bólu, nie mogę się nijak ułożyć. Palce w nocy mi tak napuchły i zdrętwiały, że nie mogłam nawet minimalnie ich zgiąć, cały czas na prostu, nawet majtek nie mogę sobie w nocy podciągnąć jak idę siku
W dzień jeszcze jakoś odpuszcza ale w nocy to masakra
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A u mnie szybko zaszyli wyjeli w 15 minut i blizna tez szybko sie zagoila ja na drugi dzien nogi na drugie lozka zarzucalam
A ja mam takiego NErwa ze Moj Boze mam ta zasrana DIETE i wyobrazcie sobie usmazylam cukinie na kolacje wiadomo by oszcxzedniej i wogole. wystarczy ze mnie kosztuje ta dieta,a Moj MAz za buleczke za wedlinki no kur**** mac i ja pomidora z feta zrobilam sobie a Moj MAz oooo mysle masz zjedz i to bo mysle kurde jego raz wlasnie to jest to wie ze ja mam diete nie wszystko moge jesc to jeszcze mi by zjadl oczami niech sobie zrobi a nie nie dosc ze czlowiek zrobil to jeszcze on co innego bierze to ja tak nie wyrobie jak on bedzie jadl buleczki z wedlinka a kolacje robilam dla niego i corki ja dwie kromeczki chleba z pasztetem i pomidory z feta. a Mowie cukinie mam wyje** do smieci tak popatrzyl na mnie. Za chwile Corcia Mamo uprazysz slonecznik a on siedzi zamiast to zrobic ludzie wstalam przeciez bo mu ciezko. POzniej buraki robilam zostawilam naczynia to po dwoch godzinach wlazl do kuchni i trzaskal mi garnkami mysle a jeszcze co wszystk ozrob i sprzataj a on bedzie Siedzial. Ach jej jakie mam nerwy szok to chyba nie HORMONY Kochane to jest WLK. Problem Boze :*( nie wiadomo czy plakac czy co robic a najgorsze to jest to ze on nadal siedzi i nic nie interesuje sie co brakuje dziecku nic jednemu czy drugiemu.Wszystko Ja Fotelik zalatwilam bo przeciez wozek kupujemy z ubezp. bo inaczej nie ma kasy dopiero wtedy bedzie z Fotelikiem tez nie interesuje sie ze trzeba dziecko jakos przywiezc na co on czeka Dziewczyny rozumiecie MOJ NERW.Och JEj Przepraszam Was zanudzam
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurcze ale olej go jakoś teraz, bo szkoda Twoich nerwów, po porodzie sobie po nim pojedziesz że mu w pięty pójdzie a teraz kochana oszczędzaj się bo już tak nie wiele Ci zostało i będziesz jadła te bułeczki z wędlinką a jemu suchy chleb dawaj, ewentualnie z masłem i lodówka na klucz i tyle
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja noc miałam beznadziejną. Śpię już niemal na siedząco, tyle mam poduszek, te ręce mi drętwieją w nocy a ból mnie ciągle wybudza, do tego puchną że nie da się palców wcale zgiąć. A do tego dzisiaj bolało mnie jeszcze z tyłu po lewej strony pleców na dole że już wyzywać zaczęłam na cały ten stan Chcę październik, chociaż wiem że pewnie będzie jeszcze ciężej, przynajmniej na początku.
Miłego dnia
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja znowu odwrotnie, wyspałam się dziś jak nigdy! :)może dlatego, że na innym łóżku, w pokoju maluszka- robiliśmy noc testową dla nas i dla psa i wyszło świetnie
Nuśka My byliśmy w kinie na filmie "Paranoja", ogólnie naprawdę mi się podobał, tylko nie byłam w pełni skupiona i przejęta filmem jak zawsze, bo nie mogłam przez ten ból pleców wysiedzieć
Tośka eh... ty się z nim masz, chyba musisz do niego prosto z mostu mówić, co i jak bo widać, że w pupie ma i niedomyślny
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Karo290392
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
bidulko ty to sie masz z tym mezem. normalnie az szkoda słów. szkoda ze nie moge ci jakos pomóc bo az smutno ze tak ci ciezko
agusiak
Faktycznie moze bedzie dobrze jakbys z tym dretwieniem do lekarza poszła ?
Bo czemu sie tak meczyc;( wystarczajaco sie nameczysz jak malenstwo bedzie na swiecie :*
elusia
No kochana my juz bezpieczne teraz tylko czekac
Super ze test wyszedł pozytywnie przynajmniej jedno masz juz z głowy
Kochane od wczoraj mam tyle energii ze az sama nie wierze . takie porzadki zrobiłam. znow przepakowałam torbe do szpitala, wyparzyłam smoczki i butelki, przygotowałam komplety na wyjscie i rozmiarami ciuszki. i ogolnie porzadki bo cos mi mowi zebym zrobiła to teraz bo niedlugo moze byc za późno.
w nocy meczyły mnie skurcze A teraz jak narazie jest spokoj tylko od czasu do czasu zepnie sie brzucho , tylko ze straaasznie niedobrze mi ;/ juz dawno sie tak nie czułam, jeszcze na kibelek mnie goni ( ale nie trace zapału do porzadków
A jak tam dzis u was kochane? jakie plany na niedziele?
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
no u mnie dzis nie lepiej od rana ja cos wogole psikam katar mam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Spakowalam troche torbe i juz miejsc anie mam:
CIuszkow nie bede wymieniac bowzielam cala reklamowke bo nie wiem co mam wziac jeden polarek spodnie i bluza a drugi taki ocieplacz kombinezon.KOc recznik wzielam. Pampersy sobie pizamy dwie pary koszula i pizamy podpaski skarpetki klapki i kapcie ktore musze kupic. rozek butelka smok masc na sutki wrazie co.i jeszcze dokumenty woda kosmetyki dla Malego i kosmetyczke i szlafrok oddzielnie bo mam cieply taki gruby
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
a ja niedawno wstałam
Przebudzałam się co jakiś czas bo zapomniałam na noc magnezu zażyć i drętwiały mi nogi więc musiałam się przekręcać z boku na bok. Jeszcze mi strasznie palce spuchły i też mnie to denerwowało, i zgaga paliła bo zjadłam wieczorem czekoladę i wypiłam sok porzeczkowy zapominając że skończył mi się Gaviscon. Muszę jutro kupić, chyba że będzie mi się chciało tyłek ruszyć do apteki dziś
Agusiak kurcze bidusiu!Może zgłoś się do internisty żeby Ci jeszcze coś na to poradzili bo przecież jeszcze jakieś 6 tygodni przed Tobą! na opuchliznę pomaga napar z pokrzywy, ja wypijam 2 herbatki dziennie i jest dużo lepiej. A na to drętwienie może jeszcze Aspar by Ci pomógł ale nie wiem czy można to w ciąży brać. Niby to tylko potas i magnez no ale lepiej zapytać specjalisty.
Elusiagratuluję udanego testu dla psiaka
Udanej wizyty szefostwa życzę
Tośkakochana Ty się za bardzo przejmujesz wszystkim, przez co się denerwujesz, zjadł wędlinę no trudno- kurczę może nie wiedział ( nie myśl że chce go bronić- nigdy w życiu!!) faceci są nie za bystrzy i jak im czegoś nie powiesz to nie wiedzą- ja sama muszę mojemu mówić za każdym razem co ma zjeść najpierw
Karo mówisz że gniazdko wijesz;) ja jeszcze nie dostałam takiego powera ale mam nadzieję za niedługo dostać
Słonko dziś ładnie świeci wiec mam w planie dwie tury prania ciuszków zrobić a jutro wszystko prasować
Miłego dnia!!
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Tośka Musisz odpuścić i dać na luz, bo naprawdę się nerwowo wykończysz, no nie za fajnie z tym twoim mężulkiem ale zgadzam się z nuśką, że czasami jak nie powiesz wprost facetowi, to on nie wie
Nuśka To widzę, że dzisiaj fajny dzień miałaś
Paula Jutro, nowy dzień może będzie lepszy
Karo hehe włączył Ci się syndrom wicia gniazda, tuż przed porodem tak bywa, może rzeczywiście poród zbliża się wielkimi krokami
Skrobnę może coś do was jeszcze wieczorkiem
Miłego dnia wam życzę