BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #485393 przez gabilee
julianator.pl/post/3593 obejrzyjcie sie wystraszylam a potem usmialam :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #485414 przez Pliszka
Michasia, my mamy złotego passata combi :)Stuknęło mu dziesięć latek w tym roku i ma na imię Arnulf :lol: Mamy do niego wielki sentyment, bo to nasz pierwszy samochód, a w rodzinie był od nowości, bo najpierw jeździł nim mój tata :) Szkoda nam się z nim rozstać, wstawiliśmy go na razie do garażu żeby sobie przezimował spokojnie bo mój Misiek ma służbowy samochód, a ja jestem niestety niedzielnym kierowcą, ale myślę, że to się będzie musiało wkrótce zmienić, bo z maluszkiem będę pewnie zmuszona czasem gdzieś podjechać, więc mam nadzieję, ze przezwyciężę strach. Lubię jeździć, ale kosztuje mnie to zawsze sporo stresu. Pięć lat temu potrącił mnie samochód na przejściu dla pieszych (miałam zielone światło, a on zieloną strzałkę :angry: ), na szczęscie tylko się poobijałam, nie jechał szybko, a ja miałam na sobie długi płaszczyk, który zamortyzował upadek, ale od tamtego czasu niepewnie się czuję na drodze zarówno jako pieszy, jak i jako pasażer czy kierowca... Jakoś zdałam sobie wtedy sprawę jak łatwo o nieszczęście i jak bardzo trzeba uważać... :(

12 lata 5 miesiąc temu #485417 przez Katriss
hej dziewczny jeśli chodzi o samochód to was przebije my pare miesięcy temu sprzedaliśmy golfa II z 90r. miał tyle lat co ja :) mój jak go sprzedawał to łezka mu się zakręciła w oku super samochód nie do zajeżdżenia i gdyby nie ciąża napewno byśmy go nie sprzedawali jeszcze :)

Kasia super że wyjaśnił Ci wszystko lekarz ja też mam tarczyce przez całą ciąże mam TSH ponad 2 i moja doktór mowi że jest ok wiec nie martw się. to nie powinno wpłynąć na dziecko :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485424 przez Martyna
Dziękuję Dziewczynki :)

A to buźka Robercika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #485427 przez gabilee
martyna ale sliczny chlopiec szok jak usg potrafi pokazac kogo w brzuszku nosimy :D cudo

12 lata 5 miesiąc temu #485429 przez sylwia1986
Kasiu każdy z nich w granicach 30 zł

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485435 przez [email protected]
Martyna cudny :) tylko całować i przytulać

Dobrej nocy mamunie :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485440 przez kasia123m
Martyna sliczny..ale dookladna fota:))
ide mierzyc cukier..az sie boje z tych nerwow..brzuch mi stwardnial...

PLiszka przepraszam ze dopiero teraz ale nadrabiam czytanie...widze ze jestes po wizycie i ze wszystko ok...bardzo sie ciesze..a jutro po usg prosimy o fotki

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485441 przez Martyna
Gabilee, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Kasia dziękuję :)

12 lata 5 miesiąc temu #485446 przez Katriss
dziewczyny które chciały naklejki na ściany dla dzieci patrzcie allegro.pl/show_item.php?item=2777019709...4&utm_offer_id=54104 nie myślałam o tym ale chyba sama się skusze ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485451 przez jadziatopol
Martyna przecudny chlopczyk i jakie wyrazne zdjecie! szok! :lol:
Michasia wczoraj to w szoku bylam jeszcze po podrozy....ale Radek szaleje...gada caly czas do brzuszka :) niestety unikam bliskich kontaktow z nim bo jest przeziebiony :blink: musi poczekac :blink: Wczoraj sie bawil z Hubertem w pukanie :lol: smieszne to bylo. A dzisiaj siedze juz sama. Wszyscy poszli do pracy niestety. Juz za nim tesknie. Wychodzi do pracy o 7 i o 7 wraca :(
Kasia ciesze sie,ze trafilas do dobrego endokrynologa. Ja tez mialam 2 razy w ciazy TSH okolo 2,5 i endo powiedziala,zeby sie tym nie przejmowac. Zobaczysz bedzie wszystko dobrze :kiss: Acha...zjadlam na III sniadanie cale jablko zielone amer. i 2 tabliczki czekolady milki i cukier 88 :lol:
A u nas pogoda nieciekawa. Wczoraj jak ladowalismy mialo padac i sam pilot sie zdziwil bo zapowiadal,ze bedzie brzydko i nic nie bedzie widac a tu niespodzianka...pelne slonce w SF :lol: dzisiaj niestety wieje wiatr i siapi troche.
Pliszka moj syn jeszcze nikogo tu nie zna. Niestety z tym jest problem , dopiero jak do szloly pojdzie to pozna kogos. Dziadek go teraz zabral,zeby go zapisac na ESL (English Second Language) ...zobaczymy co z tego bedzie bo na stronie jest napisane,ze musi miec ukonczone 18 lat. A ten ESL jest darmowy dla obcokrajowcow dla poziomow 0-8 a jak ktos zda na wyzszy poziom to juz placi ale nie jakies straszne pieniadze. Bartek pewnei zda na 9 lub 10 tak mi sie wydaje. Dzieci robia takie postepy w nauce jezyka,ze jestem zaskoczona. Juz jest lepszy od nas wszystkich a czasem nawet nie rozumiem co mowi bo uzywa slangu mlodziezowego ;) a ja juz stara jestem.
Dzisiaj mi caly dzien twardnieje brzuch. Juz wzielam jedna nospe i zastanawiam sie nad druga. Malo tego wczoraj po przylocie zauwazylam po wyproznieniu krew...pewnie jakis hemoroid ;) tez macie taki problem? bo ja pierwszt=y raz mam teraz i troche sie przerazilam.

[/url]

12 lata 5 miesiąc temu #485457 przez Madlen
Michasia mam we wtorki i czwartki 18-21. Za długo.
Ale ciekawe, dziś temat poród, pozycje, ćwiczenia oddechowe.
Gdyby trwało 2 h byłoby idealnie.

Pliszka, Martyna dobre wieści, miło :)
Piękna fota :)
Princess tak to najlepszy prezent. Ktoś tu pisał, by dużp pić przed 3D

Kasiu to spokojniejsza już jestes. ja robiłam ATPO , wyszło mi za duzo przeciwciał=choroba Hashimoto. Coś ok 30 zł.

12 lata 5 miesiąc temu #485475 przez michasia
Kasiu, dobrze, że byłaś , uspokoiłaś się. We wt jak byłam na badaniach, to wzięłam sobie "cennik" i też jest, że oba te badania po 30zł.

Gabilee dzięki, ja się dobrze czuję w ciąży, więc nie piszę:)

Pliszka właśnie z takiego rocznika bym chciała, ale niebieskiego:) Choć mam niebieską Lagunę i wolałabym srebrną-poprzednia taka była i nie było na niej brudu widać:)

Marlena przesłodkie zdjęcie. Super:)

A ja mam w pokoju niespodziankę...kapie mi z dachu...narazie trzecie miejsce, ale jedno już przestało...Tragedia, dach 2 lata temu wymieniany a tu guzik...facet spartaczył i tyle. Miał już kiedyś przyjechać i zobaczyć co jest, bo chyba u mamy ciekło i tyle go widzieli...
Dużo nie ma, tylko chyba coś z przestrzeni między dachem i strychem jest pokryte rdzą i mam pomarańczowa plamę na kasetonie...No i jakiś taki zapach nieprzyjemny.Mam nadzieje, że to już koniec i rano nie będzie żadnych niespodzianek.

Madlen rzeczywiście pewnie 3 godz ciężko wysiedzieć. Ja się zastanawiam czy się w sob nie wybrać www.mamywsieci.pl/wydarzenie/por-d-pachn...-bydgoszcz-1-grudnia 35zł także chyba w miarę a może będzie ciekawie. Jeszcze pomyślę.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #485487 przez gabilee
jadziu ja myslalam , ze twoj syn chodzil juz tam do szkoly , bo czest45o do usa jezdzilas prawda? to on wtedy nie chodzil do szkoly? ale fajnie macie tez bym polecila chetnie do stanow ale to marzenia zapewne , bo strasznie drogo i nie tak latwo sie tam dostac ;/
a jak z ta wiza dalej u ciebie bedzie? to nie jest tak , ze jak tam urodzisz to macie prawo do zielonej karty? sorki ze tyle pyt naraz :P

12 lata 5 miesiąc temu #485491 przez gabilee
straszne nie moge spac ;/ juz nie wiem co wymyslec , zeby zasnac ;/

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka