- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A jutro może zrobicie coś innego a pomalujecie w poniedziałek i też wyjdzie na to samo

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Alina no tak z czasem zaczynają już takie chore sytuacje męczyć... A no powiem Ci że mnie już kładzie normalnie i idę zaraz spać chyba, z dnia na dzień ostatnio coraz bardziej zmęczona jestem, dzisiaj też obolała jakaś, ale tylko żebra i biodro, na plecy jakoś strasznie nie narzekam, ale już nie jest tak jak wczoraj i daje radę

No i trochę w pokoju ogarnęliśmy dzisiaj z M do tego remontu, no więc wstępnie ustalony termin za tydzień malujemy, czyli w ciągu 2 tyg się już na dół do babci do mieszkania przenoszę

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

A tutaj w niedziele wszystko pozamykane na szczescie na jeden dzien

Najlepsza byla babcia mojego M ktora byla u nas na 2 tygodnie dzisiaj pojechala ma 80 lat wiec jak jedlismy obiad to ona stwierdzila ze ma za duzo na talezu i jak juz konczyla to wszystkich po kolei sie pytala czy nei chca dojesc za nia i mimo ze nikt nie chcial i tak to zjadla bo sie zmarnuje potem do wieczora nic nei chciala bo byla za pelna

- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

a zresztą moja mama była w tym samym wieku mysle ze to odpowiedni wiek

To aż taka młoda jestem ! myslałam ze 22lata sa ok

Alina2408 - oj u mnie z miesiaczki nie policzysz hehe

michasia - może aukcja sie skończyła bo miał podkłady poporodowe ja kupiłam
katarinka1 - też to zrobię

dominia - fajnie ze masz wózek my też czekamy ma przyjść

honka- witamy też tak miałam kuło tak bolało w jajnikach jezeli nie masz innej wydzieliny to ok widocznie macica przygotowuje sie ja tak miałam jakis czas teraz mnie póściło też biore magnez.
Byłam na zakupach ale nigdzie nie mogę znaleć całej wyprawki co za durny sklep śpioszki i pajacyki mam ale chciałam komplet normalną wyprawkę a wy gdzie kupujecie??? może na allegro kupie bo widziałam

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale dziewczyny znowu naskrobalyscie.
Justyna dzieki za odpowiedz. To rzeczywiscie masz wysokie cisnienie. Ja od poczatku ciazy badalam cisnienie w domu 10 razy dziennie pomimo tego,ze nigdy nie mialam problemow...ale jestem lekko skrzywiona i wole wszystko sprawdzac i zawsze mialam ksiazkowe. Teraz sobie tez badam i jest ok. W gabinecie ostatnio wyszlo wysokie i jak wrocilam do domu to tez jak zbadalam to bylo nie ok. No zoabczymy. Dzisiaj albo jutro jade do szpitala. Mam nadzieje,ze zrobi mi morfologie bo w morf. wychodzi stan przedrzucawkowy, CRP i proby watrobowe. Mocz mam zawsze sprawdzany na obecnosc bialka. A ten Dopegyt to musze zapytac lekarza...bo jednak samam boje sie brac. Lekarz mi to przepisal tylko na wypadek duzego skoku cisnienia gdyby wystapil na lotnisku jak lecialam....ale nawet nie psrawdzalam wtedy cisnienia bo nie bylo kiedy. W Niemczech wszystko pozamykane w niedziele? Tak swietuja? wow!
A babcia niezla

Dzolka chodzilo mi o to ,ze tak mlodo wygladasz

Dominia fajnie,ze kupilas wozek i ze ci sie podoba

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale jestem zmęczona .. a żebra to mi odpadają

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja dzis caly dzien w domu i wszystkie posilki mi sie przesunely...i teraz nie wiem czy cos jesc czy nie jesc na noc...moze zjem mniej bulki..
mlody tak szalal popoludniu z tata...oglada doranocke i miezre mu temp a tu 37,3..pewnie jeszcze od szalenstwa bo powinen lezec...dalam mu na noc nurofen jeszcze...obejzalam gardlo i naszczescie nadal nie ma pryszczy..oby jutro tez nie bylo..
Jadzia mowisz ze nadal wozka nie ma>?no przejaja totalne..chyba ym sie niezle wkurzyla..
M mi przywizol dzis z tesco lovele 2.8kg za 25zl i plyn dzidziusia nie bylo to wzial jelpa litr za 12zl...nie wiem czy to drogo o wogole sie nieorientowalam...ale wazne ze mam wiec bede mogla poprac choc to co do szpitala.jakby mlody poszedl do przedszkola to ym mogla powoli prac ciuszki i prasowac...ael razem z nim w domu to bedzie ciezko..jak on jeszcze dzis ma temp to chyba w pon niepowinien isc do przedszkola..
podobno najlpeszy wiek na rodzenie 1 dziecka to 24 lata tak od strony biologicznej..najlatwiejszy porod..ciaza bezproblemowa...itd...tak kiedys czytalam...moja kuzynka tak rodzila 1 core....ale ona wszystkie 3 porody miala 2-3 godzinne..a chuda jak patyk
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Wiadomo że każda inaczej przeżywa pewne rzeczy, jeżeli coś Cię niepokoi to koniecznie skontaktuj się ze swoim lekarzem lub jedź do szpitala.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

pati no to widze znaczna poprawe u m ciesze sie bardzo razem z wami...
justyna hahah ale nie zmarnowala

dzolka u nas w sklepach sa wyprawki ale ja nie kupowalam kupilam oddzielnie... a co do wieku to wiesz ze my juz staruchy wiec nie uwazamy ze za wczesnie tylko zal nam dooopska sciska hehe...
jadzia emolium moja mama uzywala przy chemi bo skora jej sie jak pancerz robila wiec doskonale znam to ale najpierw sprobuje zwykle...