- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen to widze,ze Adas bedzie mieszkal w luksusowej chacie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
to z remontem juz bliżej jak dalej
Jadzia jak będziesz niespokojna to jedź i sie nie przejmuj tym co ktos pomysli tylko mysl o sobie i Hubusiu
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jedyne co mi dolega to ostatnionocne zajebiaste skurcze a la eksplozja brzucha, bóle kolan na zmianę pogody, kulanie się i megasenność. No i paw czasem goni, ale nie łapie
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a bóle kolan to po jakiejś kontuzji czy jakieś schorzenie masz?
ja jestem po artroskopii kolana i mam chondromalację rzepki II stopnia i czasami czuję, że zmiany w pogodzie blisko
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Katarinka, ja zamówiłam te niedrogie staniczki, pewnie już na mnie czeka awizo w skrzynce, ale chwilowo jestem u rodziców, więc pewnie w poniedziałek odbiorę przesyłkę i wtedy napiszę czy są fajne.
Jadzia, najważniejsze, że wszystko z Wami w porządku!
Dominia, mój maluch też już tak niziutko, a szyjka miękka... Mam nadzieję, że jeszcze troszkę posiedzą w brzuszkach nasze chłopaczki
Martyna, zdrówka!
Madlen, fajnie, że koniec remontu co raz bliżej
Mnie tu wszyscy rozpieszczają bardzo i zaraz mi brzuszek pęknie
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Martyna dużo pij,mi pomaga najbardziej przy przeziebieniu
Dziewczyny możecie mi opisać skurcze,boli mnie na dole od trzech dni,takie kłucie i twardnieje brzuch
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Martyna za czasów szkoły średniej bardzo bolały mnie kolana przy dłuższym siedzeniu, chodziłam do reumatologa. Jak zaczęłam uczęszczać na zajęcia taneczne przestało dokuczać. I odkąd sport często towarzyszy spokój. Teraz tylko 2 dni przed zmianą pogody.
Groźnie brzmi to co miałas z kolanem, musiało okropnie boleć...
Skurcze u mnie to mocne ciągnięcie/twardnienie/nabrzmienie brzucha.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Dzolka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Złapało mnie znowu zapalenie pęcherza moczowego miałam już 2 razy w tej ciąży ale brałam tabletki z żurawiną i po paru dniach puscilo teraz mnie dopadło gorzej lekarz mówi ze taka moja natura a ja tak uważałam eh no i chodzic nie moge bo tak boli
Już nie mam tych tabletek jutro po pracy mój M mi kupi jakos musze przezyc dobrze ze jak leże to tak nie boli ale siku co jakis czas i jest problem
Na dodatek dzieci bratowej przyprowadziły kota i gryzą mnie pchły mój M robił dziś akcje "sól" i "ocet woda" wyczytałam na necie bo sprey na pchły nic nie dał mam już ich dosyć
mam nadzieje ze zginą.
A jak u was zdrówko???
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ale mam nerwówkę
Ta dieta mnie dobija też dzisiaj
Jeszcze te twardnięcia są takie, że mi ściska sam dół
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Madlen no to nie moge sie doczekac zdjec
Dzolka wspolczuje zapalenia pecherza...pewnie okropnie boli
Dominia ale upuscilas troche ...ulzylo ci ? im blizej tym gorzej...ale juz niedlugo kochana. Ja tez wczoraj jak uslyszalam ze jade juz na porodowke to zjadlam 2 kawalki pizzy zeby miec sile nie zwazajac na cukier i to bylo taaaaaaaaaaakie dobre...tez juz mam dosc tej diety. Odbijemy sobie wszystko spokojnie...a dzieci usmiechem nam wynagrodza
Ale zasnelam...snila mi sie Madlen,ze otworzylam okno a ona tam stala
u mnie skurcze to twardnienie brzucha rozpoczynajace sie u gory brzucha (pojawia sie taka gula i brzuch zmienia ksztalt jakby stawal deba ) i twarnieje do dolu....nie boli....chociaz ostatnio doszlo rozpieranie odbuty i kosci lonowej.
Jej ...po tym wczorajszym badaniu szyjki to mnie tak boli miedzy nogami ze ledwo chodze.
I gdzie Kasia ?
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylwia pytam, bo mój gin na ostatniej wizycie zażądał ode mnie wyniku grupy krwi. Mam wynik z 2009 roku ze szpitala, normalnie wszystko jest oznaczone B Rh + a gin powiedział, że to nie jest żaden wynik grupy krwi i mam załatwić wynik potwierdzony przez stację krwiodawstwa... i żebym zadzwoniła do instytucji, która mi to badanie wystawiła (szpital wojewódzki) i oni to załatwią... dziś zadzwoniłam i oni nie wiedzieli o co lekarzowi chodzi, że jak chce jakiś inny wynik to niech da skierowanie i zbadają mnie... ja też nie wiem co mam robić, on powiedział, że ten wynik jest potrzebny do skierowania na cesarkę, które mi wypisze za 2 tygodnie. Chciałam dziś podjechać do niego do gabinetu i spytać co mam z tym zrobić ale nie zdążyłam bo o 11 już zamknął. Nie rozumiem tego, 4 razy leżałam w szpitalu, w tym 2x na patologii ciąży i zawsze okazywałam ten wynik, nigdy nikt się nie czepiał i każdemu pasował. W pierwszej ciąży mojemu ginowi też pasował aż tu raptem pod koniec tej ciąży mi wyjeżdża, że to nie jest wynik grupy krwi... nie kumam
Ja mam grupę B Rh +, M ma 0 Rh + więc nie wiem, czy jest konieczność tego badania...
Pati nie martw się, jesteśmy w tym samym tygodniu, mój gin powiedział, że to ciąża donoszona i dzieciątko normalnie funkcjonuje poza brzuszkiem. A epidemie niestety teraz szaleją, dziś zarządzono zakazy odwiedzin w szpitalach w moim mieście, również w tym, w którym chcę rodzić. Oczywiście z powodu epidemii grypy i infekcji grypopodobnych. Mam nadzieję, że do czasu mojego porodu to się uspokoi żebyśmy się z Adasiem nie zarazili i żeby M do nas na oddział wpuścili
Twoi bliscy na pewno pomogą Ci ze wszystkim, nie martw się ! A Ty się więcej oszczędzaj, więcej leż i nie stresuj, bo rzeczywiście przyspieszysz poród. Mimo, że lekarz nie wystawił Ci zwolnienia to chyba odpuścisz sobie szkołę?
Dominia brzuch opuszcza się zwykle koło 36 tygodnia. A co z infekcją? Przepisał Ci coś na to? Widzę, że Twój Igorek i mój Adaś mają podobną wagę
Jadzia powiem Ci, że opieka medyczna w USA nie dorasta do pięt tej w Polsce. Jak można ciężarną z krwawieniem odesłać do domu? To chyba jakiś żart
Natalka powodzenia na egzaminach