- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

To udanego spacerku, jak się powoli gdzieś przejdziesz, to co ma Ci zaszkodzić?
U nas zima na całego, mróz, śnieg, więc tylko możemy pozazdrościć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Nigdy więcej...
Na szczęście M. jutro wraca.. na chwilę..
Martyna ojej oby było ok, 3maj się....
Monia nie strasz z usg... ja chcę tylko chłopca!!
Gabilee koszula fajna, a pozostałych nie kupuję..
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

u nas dzis byla ekstra pogoda..normalnie ponad godzine bylismy na sankach i cieplo mi bylo...oby jutro tez tak bylo bo mlody z corka sasiadki mieli radoche na calego...A tak to co robic z nim caly dzien w domu jak mu sie samemu nudzi...
dobra zmykam spac bo rano do neurologa z mlodym
Martyna zostawilam CI numer tel na facebooku...jak cos to pisz...zebysmy wiedzialy co i jak..
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Widze ze mgla na polu okropna.spac w nocy niemoglam.biodra oczywiscie bola przy przewracaniu.lozko mam w innej czesci pokoju ale to pewnie nie przez to.ustawilismy wczoraj meble.zrobilo sie ciasniej.jezdzilismy z tym lozeczkiem w te i wefte ale spoko,moe byc.przezyjemy tak z rok poltora a pozniej przenisiemy ja do syna do pokoju.
Jakies wizyty dzisiaj?jak tak to trzymam kciuki
Ja jutro wczesnie rano krew i wymaz.i syna biore bo jemu mocz i krew bo blady,oczy podkrazone i wole sprawdzic.bardzo ostatnio urosl...moze przez to.teraz g dozywiam przez ferie serkami dla dzieci,owocami,marchewki ze mna je.bo normalnie nabialu je malo bo go pobudza.ale zeby mu troche poleecialy i sie boje ze ma zamalo wapnia jak tak szybko rosniee.dlatego chce mu choc krew zrobic.noi mocz bo sika co 5min.
Dobra jeszcze 10min i wstaje.
Milego dnia dziewczynki
Mam nadzieje ze Martyna wziela moj numer
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aneta bardzo ładny brzuś, wcale nie taki duży.
Aganobla super spanko dla Gabrysia hehe z tymi trojaczkami dobre

Dominia jak dziś brzuszek? życzę owocnej nauki.
Martyna mam nadzieje że z tymi wodami okaże się ok.
Monia mi tylko raz lekarz w 20 t.c powiedział że na 90% chłopiec, nikt tego później nie sprawdzał, więc też możemy mieć taką niespodziewajkę ;P
Michasia e to do końca tygodnia i będzie po remoncie

Kasiu myślę że może wzrasta zapotrzebowanie kaloryczne, bo dzidzia coraz większa, zabiera coraz więcej a Wy jecie tyle samo? Ale mogę się mylić.. Z tym snem o orgazmie to się wcale nie dziwię, nie zazdroszczę tak długiego okresu "w celibacie".. Mi z kolei dziś się śniło że odeszły mi wody w łóżku podczas snu, to było tak realne że aż się przebudziłam żeby sprawdzić. Nam w razie pojawienia się ketonów w moczu zaleca się więcej pić, żeby je wypłukać, może u tych niecukrzycowych są inne powody pojawiania się ketonów w moczu. Tak daleko moja wiedza nie sięga...
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Kasia będzie dobrze nie nakręcaj się tak ,bo wiadomo jak jest naczytamy się a potem jakieś nadzieje albo obawy są i tylko nerwy w kółko ;P Odpocznij sobie i może dzisiaj nie chodź tyle po posiłkach.. Trzymam kciuki za wyniki Twoje i synka, mam nadzieję, że będzie dobrze

Ja to wybieram się zaraz na wymaz, a potem do szkoły na 2 lekcje bo dzisiaj chyba sprawdzian mamy, a mi się nie chce zaliczać w przyszłym semestrze, mimo wszystko najlepiej z klasą pisać, a nie samemu potem..

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No z tymi pomyłkami na USG to ostatnio często słyszę. Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że będzie Igunia, a mój mąż jak mu wczoraj powiedziałam o takiej niespodziance spojrzał na mnie i mówi..."jesoo, będzie Igorek?". W sumie, to do momentu narodzin jednak wielka niewiadoma

Jadzia strasznie Ci zazdroszczę tego ciepełka i słoneczka

Niedocukrzenia dalej miewam, od zeszłego tygodnia aż 4 razy. Cukry mi się obniżyły, ale czasami bez powodu podskakują do 140 paru

Martyna, może to i lepiej, że będziesz pod obserwacją na tej patologii. To juz końcówka, możesz rodzić, a jakby tfu tfu coś było nie tak, to będziesz pod opieką lekarzy.
Dzolka ja też mam tak z dłońmi. Nie łączyłam tego z ciążą, ale skoro kilka z nas ma takie objawy to pewnie jedna z niedogodności ostatnich tygodni. Poza tym czasami łapią mnie skurcze, np. w udo, albo pachwinę....nie ma jak tego rozmasować a boli jak diabli

A na pęcherz mam takie parcie, że czasami idę 6-7 razy w ciągu godziny.
Princess Ty masz jakiegoś pecha ostatnio na nieodpowiedzialnych ludzi z zarazkami. Ja bym chyba nie wytrzymała i ostentacyjnie otworzyła okna z komentarzem do męża, żeby mi sweter podał, bo w moim stanie mniej groźne jest dla mnie zimne powietrze niż zarazki.
Dominia ale fajne ciuszki masz dla Młodego

Humorkami się nie przejmuj, to nieodłączny atrybut ciąży. A gazy to i we mnie się zbierają...nic fajnego, ale jaka ulga jak ich nie ma

Aneta zgrabniusi brzucho, taki w sama raz

Aganobla słodkie to spanko

Pati a jak tam Twój chłopak? Pomaga coś, czy nadal się wymiguje?
Gabilee no to gratuluję pizzy

Śliczna ta koszula

Laktatora na Twoim miejscu rzeczywiście bym na razie nie kupowała. Zresztą ja poprzednią córkę karmiłam długo i w ogóle się bez niego obyłam, więc nawet jak będziesz chciała karmić, to przez pierwszych kilka dni na pewno dasz radę bez niego.
A o monitorach tętna i sterylizatorach sie nie wypowiadam, bo się nie znam

Michasia, Madlen te remonty u Was pełną parą idą. Podziwiam w tym stanie, że Wam się chce

Kasia cukier na czczo 75 to bardzo dobry wynik. Ja ostatnio często mam rano takie niskie.
Nie wiem, jak to się ma do ketonów, bo mi nigdy nie wychodziły.
Ja chwilkę jeszcze poleżę, później śniadanko. Na 12 jadę do diabetologa, ale mąż wziął dziś dzień wolnego żeby pare spraw załatwić, więc pojedzie ze mną

Miłego dnia

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alina, cieszę się, że Twojej Mamy nie opuszcza wola walki. Bądź dobrej myśli i cieszcie się każdą chwilą, Mama wciąż jest z Wami, za chwilę pojawi się na świecie Twoja córeczka, spróbuj odpędzić te czarne myśli

Princess, jak samopoczucie? Mam nadzieję, ze lepiej?

Dominia, oj mi też się ciężko zmobilizować, więc Cię rozumiem z tą nauką. Miałam teraz takie małe tłumaczonko, które nie powinno mi zająć więcej niż 2-3 godziny, a dłubałam je 2 dni i wysłałam 5 minut przed ostatecznym terminem

Martyna, nie bój się kochana

Monia, o rany, to niezła niespodzianka z tą córeczką

pati, powodzenia na sprawdzianie i walcz o te oceny!

Biedne słodkie mamy - wspólczuję Wam tych cukrowych rozterek

Do mnie dzwoniła wczoraj pani położna z wiadomością, ze jutro rano mam się stawić w szpitalu na taką oficjalną kwalifikację do tego Domu Narodzin

Jadzia, jak ja ci zazdroszczę tego ciepełka i oceanu!!!! Jak będziesz na następnym spacerku to pstryknij jakieś fotki to choć wirtualnie nacieszymy oczy

Gabilee, fajna oszulka

Miłego dnia!!!!!

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

Zalicze dzisiaj spacer bo co tu robic M caly dzien nie ma a mi sie nudzi i z drugiej strony mam dosc

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A jeszcze napiszę Wam, że rozmawiałam wczoraj z moją koleżanką, która też jest w ciąży i ona kupiła taki sam wózeczek jak nasz, bo się jej bardzo spodobał (Emmaljunga Duo Smart) i za zestaw z fotelikiem zapłaciła 2850zł

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jak tam samopoczucie?
ja od kilku dni piję sobie mięte na noc i wogóle brzucha nie poznaje taki mięciutki, żadnych twardnięć :)w nocy fajniutko spałam :)tylko deszcz mnie cały czas budził, i taka chlapa się robi. mój tato ma w sobotę 50tkę! i kupiliśmy mu komplet noży hoofnera w bloku:)
miłego dnia :*
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dzisiaj cukier na czczo 80 wiec sie ucieszylam

Jutro wizyta u diabetologa .. W poniedzialek ktg i wymaz a we wtorek wizyta, nie moge sie doczekac

Milego dnia :*