BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #544155 przez dominia
Może chłopcy będą wcześniej wyskakiwać :lol: :lol:

Wierzę, że mimo wady serduszka będzie dobrze !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #544160 przez Monia_T
Niika gratuluję :woohoo: :kiss: :woohoo: :kiss: :woohoo: :kiss:

I przyznaję żal mi dupsko ściska, że ja jeszcze nie jestem po... :silly:

Madlen, tak, kładę się do miejskiego. Rogala całego wrzuciłam do pralki, wyprałam w 40 stopniach, odwirowałam na 1400 obrotów i jest ok :laugh:

Do niedzieli nie maja zamiaru wywoływać porodu, tylko chcą mieć mnie pod kontrolą :huh: a później w zależności od wyników...zobaczymy. Jeszcze się łudzę, że Iga postanowi sama wyjść...zobaczymy.

Ostatnie dni są wykańczające, chociaż dużo spokojniej czekałabym na rozwiązanie gdyby nie konieczność leżenia w szpitalu...no ale co zrobic. Jak trzeba to trzeba.
A samopoczucie nadal ma dziś kijowe... :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #544191 przez dominia
Monia może Was wypuszczą jak zrobią potrzebne badania i Igunia jeszcze będzie w brzuszku :) jak coś to gadaj z lekarzem :)

Ale mnie ciśnie na krocze :dry:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #544271 przez sylwia1986
Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze, skoro dzidziuś już tyle walczy mimo chorego serduszka, to widać jak wielka jest wola życia.

Monia nie smuć się, masz bliżej niż dalej, już tyle przetrzymałaś, walkę z tą okropną cukrzycą ciążową, niedocukrzeniami, zawsze możesz nam się tu wyżalić, od tego jesteśmy, jak już będziesz w szpitalu i o nas pomyślisz to też skrobnij coś w smsku ;)

Nachodzi mnie myśl co by założyć konto na facjatowni, choć nie jestem do końca przekonana B)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #544297 przez Dzolka
Nika gratulacje czekamy na fotki :laugh:

Martyna możesz dopisać do tabelki drugie imię Marcel :lol:

Ja mam wizytę w czwartek jestem ciekawa co mi powie gin, no i za parę dni ten ukochany Luty :kiss: :laugh:

No chłopak :woohoo: to czekam niecierpliwie hehe

12 lata 3 miesiąc temu #544309 przez Alina2408
my juz po wizycie pan doktor byl przyjemny i usmiechniety :):) oczywiscie smial sie ze mala zmienila zdanie :) zbadal dokladnie powiedzial ze dzis nie urodze :)... mowilam ze sie uspokoilo... powiedzial ze mam 1,5 cm rozwarcia wiec powoli sie rusza... jak poprosilam to oczywiscie chetnie zrobil usg zebym sie nie denerwowala.. wiec po pierwsze glowka nadal w dol... lozysko z tylu i ok wody plodowe w odpowiedniej ilossci i tak ocenil mala na 3200- 3300 wiec chyba dobrze to znaczy ze nie bedzie wielkoludem jak mamusia :)... jezeli nic sie nie ruszy to za tydzien do szpitala mam sie zglosic... chociaz ocenil ze pewnie urodze 2 :) w urodzinki mojej babci i zmarlego taty w sumie byloby fajnie... stwierdzil ze wszystko jest prawidlowe i naprawde nie mam sie czym denerwowac... powiem wam ze w sumie to dobrze ze pojechalam jestem spokojniejsza troche moze weselsza...

jejku kasiu to straszne co piszesz ale moze bedzie dobrze moze to serduszko da rade a wola jednak uprzedzic... jej nie wiem co bym zrobila...

madlen niki chyba wlasnie skonczyla 37 z tego co pamietam...

monia moze nie bedzie zle...

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #544338 przez xpatiiix3
Alina no to jeszcze troszkę poczekasz jednak, ale i tak te parę dni w tą czy w tamtą nie robi różnicy, bo i tak na dniach będzie Nataszka już po tej stronie brzuszka :D ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #544342 przez sylwia1986
Alinka to lekarz musiał być lekko zdziwiony jak Cię zobaczył na wizycie, Nataszce po prostu bardzo dobrze w Twoim brzuszku :)

Jejku nie wiedziałam że ten facebook to taka skomplikowana sprawa :huh: nie umiem się tam odnaleźć... Jak nazywa się ta grupa nasza? Może uda mi się dołączyć.

12 lata 3 miesiąc temu #544344 przez Alina2408
pati dokladnie zaczekam te pare dni skoro czekalam cale 9 miesiecy..

12 lata 3 miesiąc temu #544349 przez xpatiiix3
Alina no tak i tak za parę dni ją już wyściskasz i wycałujesz ;) A ja sobie jeszcze poczekam, rozmawiałam z mamuśką i mówię, że ja to pewnie do marca pochodzę jeszcze, a ona dobra tam nie martw się wyjdzie w swoim czasie ,ale ja chcę szybciej, bo już mnie to wszystko męczy ;P hehe Jeszcze gorzej jak wolne mam to tak wolno leci ten czas, a jak do szkoły chodziłam to tak szybko dni leciały, tylko wstawałam rano i zaraz kładłam się spać, bo był wieczór :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #544354 przez natalka
Nikka gratulację kolejny chłopak :)
Gratuluję dobry wieści z wizyt!!!
Obejrzałam dzisiaj porodówkę gdzie będę rodzić:
z drugiej stronie są jeszcze drabinki i prysznic z hydromasażem
w wyposażeniu klimatyzacja i muzyka relaksująca na życzenie pacjętki

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #544374 przez andzia_zg
natalka fajne łóżko... nie to co u mnie stare i metalowe :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #544380 przez anet-a-1401
Jesli ktoras ma ochote to wyslijcie zaproszenie www.facebook.com/aneta.wozniak.39
Wyszlam ze szpitala wczoraj jest wszystko ok mala wazy 2545 czyl dobrze wszystko jest w czwartek zaczynamy 36 tydz zdjecia chcialam wstawic ale stwierdzilam ze i tak juz na nich nie widac za duzo :laugh: w przyszlym tyg kupiuje stelarz do moskitiery i wypiore kolderke i poszewki to zrobie zdjecia pokoiku malej

12 lata 3 miesiąc temu #544413 przez Alina2408
pati ja tez czulam sie gorzej na twoim etapie ciazy pozniej bylo lepiej chociaz i tak czlowiek jest nieco zmeczony mowie mnie to chyba to wyczekiwanie i poranki kiedy jednak nic sie nie stalo i kolejny dzie sie zaczyna doluja... ale to juz bliziutko

natalka u nas lozka sa zielone hehe

12 lata 3 miesiąc temu #544419 przez kasia123m
Alinka jak popatrzylam na twoj suwaczek to pomyslalam ze ja glupia jestem...ze przeciez ja mam jeszcze czas a mi sie spieszy jak nie wiem..niech ta Tosia nabierze jeszcze troche wagi w moim brzuchu i posiedzi te 3 tyg jak tak chca...jakos dam rade..Wy dalyscie duzo dluzej..

Natalka ale warunki...wo..szok...

Anetka jak widze wage Twojej cory to sie uspokoilam bo Tosia dzis wazyla 2520 czyli ok...bo sie martwilam ze malo mi przybrala przez 3 tyg...

przyszla wreszcie mapa swiata dla syna...zarabista zabawka...polecam na prezent dla 5 -6 latka..moj chwile siedzial i juz wie gdzie leza niektore kraje...kazde pieniadze to jest warte...mial dostac pod choinke ale na allegro byly po 300...bez przesady...teraz kupilam w merlinie za 123zl..mial odlozona na ta swoja kase..
merlin.pl/Dumel-Discovery-Zwierzeta-Swia...mpaign=zabawki_ceneo

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka