- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
saine tez mysle nad tymi butelkami...ciekawe ze sie im oplaca sprzedawac takie zestawy...jak dojda to napisz czy ok...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

kasia jak ty bierzesz żelazo? Bo ja man dziwnie co drugi dzień po 1 tabletce. No i mam nadzieję ze tym razem gin odkryje mała ksiezniczke :
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. mnie też swedzial brzuch ale w 1 ciąży teraz to mi pepulek wylazi a piersi urosły już dwa numery i swedza
Do mamus mających już dzieciaki uzywalyscie laktatorow ? Możecie jakiś polecić bo ja przy Kubie miałam straszny jak ścigałam to ryczałam z bólu miałam taki ręczny
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do laktatorow to ja mam z 1 ciazy medela taki na baterie co niby ssie jak dziecko.tzn sam odciaga.ja mialam bardzo malo pokarmu ale ciaglam co 3 godz i wydawal sie dobry.pozyczalam kolezance ktora miala duzo pokarmu i mowila ze super.recznym raz ze tak nie idzie a dwa ze traci sie ponoc pokarm po recznych.a ten ssie jak dziecko a mozna jeszcze regulowac sile ssania.tylko drogi on jest.z 300 zl kosztowal 6lat temu
- Paulaaa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1

Zaprowadziłam młodą do przedszkola, umyłam się i idę zaraz do gina. Nie jestem zapisana na dziś, ale mam nadzieję, że mnie przyjmie.
mrufka ja przy Oliwii miałam laktator medela mini electric. Bardzo mi się przydał, bo młodej nie karmiłam wcale piersią, ale odciągałam i woziłam jej pokarm do szpitala.
Teraz to sama nie wiem czy kupować czy nie. Pewnie wyjdzie ''w praniu''.
Miłego Dnia.

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Pisałyście o butelkach. Ja parę dni temu chyba z pół dnia siedziałam na allegro i przeglądałam butelki i powiem wam,że nie mam pojęcia jakie kupić. Nie chciałabym wydawac full kasy na jakieś cuda co same grzeją itp. Chciałabym jakieś standardowe. Tylko jeszt tyle rodzajów, że nie mam pojęcia co do czego (wąskie, szerokie, wysokie, niskie), a do tego różne smoczki (to sylikonowe, to gumowe) Szok. To moje pierwsze dziecko i sie poprostu nie znam i nie wiem co wybrać.nie za bardzo wiem jaka butelka jest do czego, ile ich kupic itp. Część z Was ma już dzieci takze proszę Was o radę.
Tak samo smoczki mają tak różne kształty, ze szok.
Ja dziś wylazłam z łóżka ale chyba zaraz z powrotem się położę, bo jeszcze mnie trzyma przeziębienie. Pije teraz herbatę z sokiem, na kanapki nakroiłam sobie cebuli i znów bedę wyziew. Wczoraj jadłam czosnek ale nie moge jeść go za duzo bo mam potem problemy z żołądkiem. Katar mi już przechodzi tylko zostało coś co nie mogę odkaszlnąć i siedzi mi na oskrzelach. Ale gardło mnie na razie nie boli.
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziewczyny jak macie np 19 tyg. i 1 dzień ciąży to już jest wtedy chyba 20 tydzień ciąży, bo macie pełne 19 i jesteście w trakcie 20 tygodnia. Ja np jestem obecnie w 18 tygodniu. Tak mi lekarz tłumaczył

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Dziewczyny jak macie np 19 tyg. i 1 dzień ciąży to już jest wtedy chyba 20 tydzień ciąży, bo macie pełne 19 i jesteście w trakcie 20 tygodnia. Ja np jestem obecnie w 18 tygodniu. Tak mi lekarz tłumaczył
dokładnie 19 tydz i 1 dzień tzn że to jest 20 tc (jest juz skonczone 19 tygodni i leci 20tc)
- anuska0987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Ja ostatnio troszke siedzialam na allegro bo nie ukrywam ze powoli zaczynam kupowac rzeczy dla malenstwa, kolezanka polecila mi butelke tommee tippee podobno bardzo dobra wiec zamowilam i cena tez niczego sobie przesylam wam linka obczajcie

allegro.pl/butelka-150-ml-tommee-tippee-...nik-i2626193275.html
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Tyle postów do nadrobienia, że już nie pamiętam co miałam napisać

Madlen – dzięki za info. Jutro szwagierka mnie umówi do swojego endo. Ponoć bardzo dobry.
Jadziatopol – Witaj w Polsce.
Princess – dlaczego nie można w ciąży jeść wątróbki?
Przy was to ja jestem całkiem do tyłu z zakupami dla malucha mam tylko jedne body, ciągle mi się wydaje, że mam jeszcze czas.
Jeśli chodzi o palenie to przed ciążą popalałam sobie co jakiś czas ale długo przed zrobieniem testu, jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży fajki mnie odrzucały, nie mogłam znieść ich zapachu i do tej pory tak mam, jak ktoś chce przy mnie zapalić to proszę żeby wyszedł albo sama wychodzę do innego pokoju. Od kilku tygodni mam ochotę na winko ale nie tknę choćby nie wiem co. Za tydzień idziemy do znajomych na wesele i już słyszę te teksty: "Wypij to ci nie zaszkodzi, przecież ma tak mało procent" - brak słów.
Satine fajne łóżeczko.
gabilee trzymam kciuki żebyś szybko do domku wróciła.
- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja wczoraj bylam na izbie zbadal mnie lekarz kazal brac nospe 3 razy dziennie i lezec oraz w poniedzialek skontaktowac sie ze swoim lekarzem. Tak wiec dzis zadzwonilam do swojej gin i niestety kazala mi sie klasc na oddzial tak wiec wlasnie sie pakuje.

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

bananamana fajna butelka

anuska0987 gratuluje dziewczynki

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do palenia ja paliłam przed ciążą i to nałogowe w momencie kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży mój organizm ( a może mózg

co do zakupów to ja mam już praktycznie wszystko kupiliśmy łóżeczko

allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-unikalny-...tis-i2609123347.html
i pościel
allegro.pl/sliczna-15-el-posciel-135x100...aft-i2617192426.html
bananamama gratuluje super uczucie no nie ja też zaczełam je czuć w weekend

aniajulia2 nie przejmuj się na odziale Ty i Twoje maleństwo będziecie mieli ciągła opiekę będzę dobrze Trzymaj się
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- Satine0
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja kupiłam te