- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- vini-miki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

i z taka pocharatana pipka tez da sie zyc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja znalazlam fajny uzywany xlander i nawet mialam go obejrzec ale co jesli bedzie dobry?nie wiem czy moge kupic wozek az tak wczzesnie.ech.jeszcze po ostatnich wydarzeniach z Anoda.i nie wiem co robic
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

princess muzykalna z Was rodzinka będzie

Ja jak mówiłam że nie boję się porodu tak teraz obawiam się wczoraj w gazecie przeczytałam o tragicznym porodzie u mnie w mieście i troszkę się zorałam.
czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,3527...Zawinil_lekarz_.html
A dzisiejszy dzień spędziłam na podwórku synem musiałam skorzystać z takiej pieknej pogody a teraz leżę bo kręgosłup boli jak cholera i biodro.
kasia jak ja bym miała okazję kupić wózek który mi się podoba to na pewno bym kupiła teraz zastanawiam się nad tym:
tablica.pl/oferta/tako-laret-4w1-najnows...b77391;promoted;r:;s :
KOLOR FIOLET co myślicie?
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ja dziś ugotowałam gulasz węgierski z ziemniaczkami

nudzę się, taka śpiąca jestem..
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do szkoły rodzenia to jeszcze nie wiem,u mnie kosztuje 380zł
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/x-lander-xq-carbon-gondola-sp...bdb-i2718871587.html
Mrufka a ktory to fiolet?ten ostatni co ma gore jakby niebieska i fioletowy stelaz?
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia ladny ten x lander ale cene tez ma ladna

a ja dzisiaj kupilam glukometr i upuszczam krew....tyle upuscilam..za pierwszym razem 4 palce poklute a ten glupi glukometr nic....nie wykrywal krwi. Myslalam,ze juz sie poddam i oddam o w sklepie ale w koncu zalapalo. Poziom ok...ale ograniczam sie z tym co jem.....i malutkie porcje

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/sliczny-x-lander-xq-zadbany-t...isy-i2703421922.html
trudno zostawiam to narazie....
a znalazlam jeszcze ten espiro co wam kiedys pokazywalam fioletowy tylko ten jest czerwony...
krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dl...1-W0QQAdIdZ419842950
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Vini pokoik dla Zuzi cudny

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Vini cudny pokoik

Co do szkoły rodzenia to rzeczywiscie duzo osób poleca u nas chodzi sie od 27tyg a koszt to 150zl tak ze z tego co tu piszecie to bardzo mało ja chyba tez sie zdecyduje

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzień dobry, u mnie pobudka o 5.30. o 8.00 idę na pocztę odesłać spodnie, przyszły mi za małe rurki ciążowe

Miłego dnia

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mi dziś mam powiedziała, że mojej cioci siostra ma łóżeczko z szuflada, przewijak, wózek i jakieś tam inne rzeczy. Ona ma 2 córki, niewiem, czy to rzeczy po obu, czy po ostatniej-mojej imienniczce. Ale chyba odkupię od niej. Na wózku już mi nie zależy. Grunt aby się dobrze prowadził. Chcemy nosić Małą w chuście, więc wózek to bardziej tylko na spacery z kimś innym. Tak aby był.
Co do ran poporodowych, to wyniki jakichś tam badań wskazują, że do rany IV stopnia dochodzi najczęściej przez pocięcie niż pęknięcie. Jak będę w szpitalu jakoś w styczniu to właśnie chcę zapytać o ochronę krocza i poród w pozycji wertykalnej, bo bardzo zmniejsza ryzyko pęknięcia i jest to bardziej naturalna pozycja.
Madlen byłaś wczoraj na warsztatach? Ja byłam w grupie gdzie najpierw było o wózkach Quinny i banku komórek macierzystych. Ogólnie ok, choć ostatnie - Tome tippe i palmers i te foteliki już nudziły...No i nic nie wygrałam, a miałam nadzieję

Dziewczyny a zastanawiałyście się nad fotelikami? chcecie kupić w zestawie, czy jak? Na warsztatach marka romer pokazywała fotelik z isofixem, widziałam to rozwiązanie w wielu gazetach, jednak nie wiedziałam dokładnie co i jak. Teraz wiem, że warto wydać więcej kasy, aby zapewnić maksimum bezpieczeństwa w aucie. Do tego niektóre foteliki mają taką funkcję, że można bardziej je przechylić, do pozycji półsiedzącej-tzn. do spania. My będziemy pewnie sporo jeździć z Małą, choćby do teściów do Gdańska, na turnieje, więc chyba się rozejrzę za czymś takim. Myślałyście już o tym?
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kupilam kocyk bialy w rozowe misie i reczniczek brazowy z owieczka:))))a rano wygralam slicznego pajacyka na allegro za 11zl...jak Wam sie podoba?
Michasia ja mam fotelik po mlodym taki od 0-18kg uchylny wlasnie...jest super na dalekie podroze i wogole..ale kupilismy go jak mlody niemiescil sie w kolysce..tym foteliku od 0-9kg....i teraz chce kupic kolyske maxi cosi uzywana na allegro...bo sa po 100zl...no chyba ze kupie uzywany wozek juz z kolyska...bo uwazam ze tamten nasz fotelik jest ekstra...ale ja niemowle zasnie to trzebaby go rozbudzac by go z auta wyjac...a kolyske poprostu wyjmujesz i idziesz...Chcialabym tez zeby wozek mial mozliwosc wpiecia kolyski...bo to tez przydatne..zwlaszcza jak dziecko spi...