BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #542470 przez andzia_zg
Agnieszka86 napisał:

Andzia gdzie ten ogromy Wojtuś się mieści?! Zgrabniutki brzusio masz:)

Wczoraj wlasnie sobie leżałam i gadałam do brzucha... "gdzie Ty sie tam mieścisz skoro ten brzuch nie taki wielki" A jak to powiedziałam to mój mąż powiedział "wyglądam mniej więcej tak" i dziwnie sie skulił, powyginał się, zrobił dziwną minę i próbował naśladować jak może wyglądać Wojtek. Rozbawił mnie tym i od razu mi sie poprawił humor :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #542471 przez Beata 26
boshe mi tez kaza biegac i skakac i sie nie oszczedzac, a juz lezec calymi dniami? (to sie nazywa lenistwo!) rozumiecie chyba, ze oni nie rozumieja, ze kazda ciaza jest inna.

najchetniej poszlabym spac, Wam powiem w zwiazku z tym., no moze zrobilabym se najpierw dobrze jak Depeszka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #542474 przez Paulina 77
oooooo, własnie, tez mialam pytac o te pasy poporodowe - poprosimy o duzo informacji, nazwy marek, itd.

12 lata 3 miesiąc temu #542479 przez mamcia2013
Paulina 77 napisał:

oooooo, własnie, tez mialam pytac o te pasy poporodowe - poprosimy o duzo informacji, nazwy marek, itd.

No właśnie :D ja to się boję jak będę wyglądała! Moja kuzynka przytyła ponad 30 kg i po porodzie nie zadbała o siebie i ma dosłownie zwisa!! Jak tak można? Ona chowa brzuch w spodnie, nawet nie założy wysokich gaci żeby to zakryć i nie wstydzi się :cheer: :cheer: ja tak nie chcę!!

12 lata 3 miesiąc temu #542481 przez andzia_zg
Malinka ale masz zgrabniutki brzusio :-) Jak ja lubię oglądać wasze brzuszki :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #542482 przez aksa
piękne brzuszki macie!! :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ehhh te świrki niektóre to małpy są i tyle!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 miesiąc temu #542483 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Depeche a pewnie, zrób sobie dobrze :silly:

Malinka mały brzuszek :)

Mam pytanie do mam które już rodziły: po porodzie zakładałyście jakieś pasy poporodowe żeby brzuch jakoś wyglądał??

No kupilam sobie takie wysoie majty z pasem, ale jest w nich tak goraco. Nie dalo sie wytrzymac. Moze jak ktos urodzil w zimie to da rade z tym chodzic, ale na kwiecien gdzie masz juz lzejsze ubrania , a to sie zwija. No ciezko w tym chodzic. LEza te gacie w szufldzie.

12 lata 3 miesiąc temu #542485 przez kika1985
depeche życzę ci tej cesarki!!!

andzia chyba damy na reklamację, jedziemy w sobotę do Konstancina więc zajedziemy do Ikea i zareklamuje tą komodę nieszczęsną, a łóżeczko albo kupimy mniejsze albo postawimy stare i nie będziemy rozkładać nowej sofy, po prostu będziemy spać w dużym pokoju, a do małej będę wstawała w nocy , karmiła ją na tej złożonej sofie i tyle :P jakoś damy radę te 2 lata :)

lusiaczek super że wszystko u was ok :)

ja właśnie niedawno wróciłam ze sklepu , sofa zamówiona , ma być od 1 do 4 tygodni
a zamówiłam o taką

www.brw.com.pl/pl/produkt/16080-sofa+STR...91-Sypialnia/v/19879

waszka też czekamy na mundurówkę :lol: :lol: :lol: i resztę zakupów

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #542486 przez Waszka87
Moja swirka mówi ze ona ciążę znosila cudownie nic jej nie było albo nie bolało. Mam stresa strasznego przed ta sprawa rozwodowa mojego brata.

kika ładna ta sofa my śpimy na narożniku heh. U nas w tamtym roku mundurowka była 1marca :-)

12 lata 3 miesiąc temu #542487 przez mamcia2013
Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

Mam pytanie do mam które już rodziły: po porodzie zakładałyście jakieś pasy poporodowe żeby brzuch jakoś wyglądał??

No kupilam sobie takie wysoie majty z pasem, ale jest w nich tak goraco. Nie dalo sie wytrzymac. Moze jak ktos urodzil w zimie to da rade z tym chodzic, ale na kwiecien gdzie masz juz lzejsze ubrania , a to sie zwija. No ciezko w tym chodzic. LEza te gacie w szufldzie.

To w takim razie jak sobie radzić??

12 lata 3 miesiąc temu #542488 przez Depeche
aksa napisał:

piękne brzuszki macie!! :kiss:

ehhh te świrki niektóre to małpy są i tyle!

No to sobie sama odpowiedzialas na pytanie. Mysl o sobie tyle Ci moge doradzic.

A co do zwisow skornych, moja bratowa tez przytyla 30 kg, jak byla chuda taka jest, pasow nie nosila. Poszla z powrotem do pracy i schudla z nerwow. Niezle. No ale to pewnie tez od tkanki zalzy. Skora sie zmienia, chociaz ja malo przytlam to przez kilka m-cy skora byla taka luzniejsza. Potem to wrocilo do normy, no ale ja naprawde mialam tylko takie wiszace male boczki.

12 lata 3 miesiąc temu #542490 przez aksa
moja koleżanka kupiła sobie taki pas poporodowy i mowi,że jej pomógł, fakt że nie za bardzo wygodny ona rodziła jakoś na początku czerwca, ale nie ma skóry - zwisa, na allegro tego dużo jest tylko co tu wybrac!?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 3 miesiąc temu #542491 przez Depeche
mamcia2013 napisał:

Depeche napisał:

mamcia2013 napisał:

To w takim razie jak sobie radzić??

Na pewno trzeba nadal smarowac. Nie wiem , moze zaczac cwiczyc, ja sporbuje, ale nie wierze ze sie w lato w te majciochy wbije. No nie mam bata.

12 lata 3 miesiąc temu #542493 przez andzia_zg
kika to spróbujcie zareklamować... może się uda.
Fajna ta sofa :-) podoba mi sie kolor. A ściany jakie masz?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #542494 przez mamcia2013
Kika sofa fajna :)

Depeche ja myślę żeby po chałupie nosić pas poporodowy. No a później jakieś ćwiczenia ? (jasne bo będzie się chciało :cheer: )...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka