- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jutro lece tez do Biedrony, zobacze te cuda, ale plci jeszcze nie znam...
Co do nospy, ja lykalam bardzo duzo tej mocnej forte, gdy bylam w piarwszej ciąży. Nic się nie stało. Myśle, że nie ma reguły.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A ja dziś wstałam o 10 zjadłam śniadanie i o 12 pojechałam tak połazić po mieście.Kupiłam sobie fioletowy płaszczyk taki prawie ,że jak brzuszek mi jeszcze bardziej urośnie to i tak będzie dobry i fioletowy sweterek .Nie wiem czemu ,ale mnie na fioooleeet wzięło

Potem byłam na dużym pucharze lodów z bitą śmietaną

Następnie poszłam do kosmetyczki zrobić hennę i regulację brwi.

Podsumowując dzień uważam za udany

A moje maleństwo jak tylko usiądę albo się położę od razu się rusza.

A co do biedronek to ja nie spotkałam ani jednej .

- Beata 26
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jestem i żyję, - chociaż ostatecznie co do niczego nie mam pewności.
Jest mi niezmiernie miło, że o mnie pamiętacie. Nawet nie wiecie jakie to ważne.
Dziś prawie cały dzień spędziłam w szpitalu -ale nie obawiajcie się, to szpital psychiatryczny, tam teraz pracuje nad badaniami. Padam. Dosłownie. I to każdego dnia.
Ale każdego dnia (lub każdego drugiego) czytam co tu kreślicie, śmieję się, smucę i czasem nawet wkurzam (ktoś kiedyś napisał, żeby tampona na basen zakładać w celu ochrony przed ewentualną infekcją! kobietom w ciąży nie można tamponów!).

Nie jestem za urodą B.Pitta, ale ten jego głos jest taki seksowny, że można zwariować.
Przytyłam prawie 4 kilo! Czuję się ciężko! Najchętniej już bym poszła na jakąś dietę, ale wiem ile absurdu jest w samym tym zdaniu.
w sobotę przylatuje moja najlepsza przyjaciółka i zostaje tydzień czasu (porobi mi fotki, bo jej hobby to pstrykanie - więc cieszę się, bo będę miała pamiątkę, teraz brak czasu na takie rzeczy) - a ja mam cały tydzień wolny. W przyszły czwartek idziemy też razem na połówkowe i pobieranie krwi (ktoś musi mnie trzymać za rękę..?). Co ja bym dała, żeby ją tu mieć na miejscu..
Mama zrobiła mi duże zakupy w aptece podczas jej pobytu w Polsce, więc jeśli o takie rzeczy chodzi, to jestem już niezle zaopatrzona. Ciuszków jeszcze mało, ale wierzę, że na koniec będzie ich sporo. Dziś kupiłam piżamkę synkowi. Jeśli chodzi o imię, to aktualnie naszym top jest Julian (ze skrótami: Julko, Julo, Juluś). Ale to już trzecie imię, które jest na top przez jakiś czas, więc nie wiemy ostatecznie, może będzie łatwiej po 3/4d echo?
Zazdroszczę Wam tych kocyków, pokaże ktoś jak wyglądają?
Mój pies właśnie wyjadł oczko misiowi. Cała Coco.
Ściskam Was mocno - myślę o Was często :*:*:*
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Ela czyli dzień spędzony aktywnie

Becia w końcu się odezwałaś.

Andzia w sumie to niewielka różnica w cenach. A kiedy zaczynacie prać ciuszki itp?
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Jutro wypiorę tylko ten kocyk i ręczniczek kapielowy ale to wypiorę chyba ręcznie.
Zmykam spac. Do jutra
- mamcia2013
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
A moje samopoczucie fatalne,od wczoraj mam migrene,zawroty głowy,robi mu się często słabo,nie mam apetytu...nie wiem co się dzieje. Ale za to brzuszek rośnie. Chciałabym posłuchać serduszka mojego maluszek bo wiem,że to hymnów uspokoiło i dało siłę. Caluję Was kochane i wasze maluszki. Dobrej nocy dla Was:-*
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Śpicie jeszcze? Ja tak wcześnie na nogach, bo odwoziłam męża do pracy na 7. Chcę mieć dzisiaj samochód, żeby pojechać do lekarza, a po wizycie zgarnę męża i wrócimy razem do domu.
Gosia fajnie, że robicie mamie jakieś zmiany, to ważne:) Ale Ty się oszczędzaj, dla Maluszka!

Andzia, Mamcia ja myślę, że pranie to też tak koło stycznia, zresztą póki co nie mam ani pół ciuszka (poza czapeczką i rękawiczkami z Loveli), bo ja jestem z tych co czekają jeszcze z zakupami

Beatafanie, że jesteś. Bardzo aktywnie u Ciebie! Jak będziesz miała zdjęcia, to wiesz... my tu czekamy

Ela no to poszalałaś wczoraj. Fajnie sobie coś kupić

A co do pobolewań wszelakich, to mnie tez od czasu do czasu coś tam zaboli, ale nie jakoś szaleńczo. Zawsze jak pytam lekarza o konkretne bóle, to mnie uspokaja i mówi, że tak się może dziać.
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Beata fajnie że pobędziesz troche z przyjaciółką

ja też ranny ptaszek

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

Wy to naprawdę ranne ptaszki

Ewelina jaki Ty miałaś wczoraj fajny dzionek

Gosia27 fajnie,że pomalowałyście mamie pokój. Zawsze to będzie małą zmiana. Tylko Ty może sie za bardzo nie przemęczaj.Nie możesz teraz dużo robić. Dbaj o maleństwo. A ta migrena to może z emocji? wiesz... wspomnienia taty,jestes w domu, w którym mieszkał więc wszystko ci go przypomina...
A ja jutro jadę do Jeleniej z mężem na zakupy

Mamcia ja chciałabym do świat miec już pokupowane ciuszki żebym mogła potem prać, bo termin miesiączkowy mam niby na marzec,ale ten z usg na luty więc w styczniu chciałabym już porobić wszystko i miec wszystko poszykowane.
A tak odnośnie dziwnych objawów ciążowych to ostatnio ciężko mi się oddycha w nocy. Zasypiam normalnie ale jak sie budze w nocy to boli mnie nos jak oddycham, szczególnie prawa strona. Mam chyba strasznie mocno przekrowiną śluzówkę nosa.no i przez to w pewnym momencie w nocy jak zaczyna mnie bolec to zaczynam spać "na rybę" z otwartą buzią. Przekrwienie śluzówki nosa w ciąży jest normalnym objawem,ale u mnie to rzeczywiście dziwnie się objawia

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia