BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 10 miesiąc temu #995622 przez Alesandra
A ja wam powiem, że do tej pory nie mialam czasu dla siebie i w przyszlym tygodniu idę na paznokcie. jeszcze tylko z włosami zrobić będę musiała porzadek i będzie super. Malinka pytałaś Gdzie jedziemy ostatnio. Byliśmy u teściowej na obiedzie imieninowym. Nad Morze w sierpniu :). macie moze jakąś miejscowke nad morzem gdzie spokojnie mogę jechać z mala.?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #995632 przez malina219
Aleksandra moja znajoma byla teraz z synkiem ze stycznia w Lebie i zachwyceni. Ja tylko we Władysławowie i Kolobrzegu bylam jesli chodzi o Polskie morze - jeździmy tylko za granice. W tym roku odpuscilismy morze, ale wahamy sie nad Chorwacja pod koniec sierpnia zobaczymy jak to będzie. Jejku to Alusia szybciutko sie zaczela obracac! Zabki tez szybko idą, super! U nas nie idą (chyba?) zabki a to obracanie dopiero albo juz teraz :) Wiadomo każdy dzidziuś w innym tempie sie rozwija, a ja to bym chciała wszystko juz teraz :laugh: A najbardziej siedzenia się nie mogę doczekać, bo wtedy bedaaa piękne zdjęcia :D. Jaki turbanik i opaskę zamawiacie? Ja zamowilam ta czarna nowość nie pamiętam nazwy i szarymary :)

10 lata 10 miesiąc temu #995634 przez Karola0303
Mala przekreca sie na prawy bok i lewy a jak na brzuch to jak sie zdarzy
Byliśmy na szczepeniu 6.40 i 68 cm

10 lata 10 miesiąc temu #995677 przez Alesandra
Ja wzięłam ta Wild... Turbanik różowy i opaskę z kokardka w arbuzy :) i czekam na kolejne edycje jesienią

Karola jaka jula juz duza

10 lata 10 miesiąc temu #995688 przez malina219
Aleksandra arbuzowa jest suuuuper! Ale my wolimy te wersje plecione, kokardę mamy jedna w ważki ale jeszcze za duza :D Turbanik mamy ten bladorozowy i jest super gatunkowo :woohoo:
My po szczepieniu 65 cm ale tak się wyrywala wiec to takie przybliżone i 5.230kg oczywiście zaplakala tylko przy wkluciu ale to jak zawsze :)

Karola Julcia super rośnie!

10 lata 10 miesiąc temu #995702 przez Alesandra
No zobaczymy jak przyjdą. Długo czekalas na przesyłkę?? Ja się doczekać nie mogę już :) i kokekcji na jesień może jakieś cieplejsze będą turbaniki. Malinka to Kalinka waży tylko 200 g więcej od Aluni albo ważą tak samo dziewczyny bo my byłyśmy 2 tyg temu na wazeniu. A teraz kiedy macie wizytę? My neonatologa 11 sierpnia a potem szczepienie 2 września

Dziewczyny jestem taka przeszczesliwa nie moge . Się tym moim dzieciem nacieszyc. Niedługo przeprowadzamy sie do własnego M :):) wszystko zaczyna się układać oby prace fajna znaleźć za jakiś czasi bbędę w ogle oh i ah

10 lata 10 miesiąc temu #995706 przez Karola0303
my szczepienie za 6 tygodni czyli 10 września jedno ukucie nie będzie takiego płaczu a 13 paz na bioderka
myslam ze więcej mała warzy a mniej mierzy
gdzie zamawiacie te opaski dla dzieci

10 lata 10 miesiąc temu #995716 przez Alesandra
karola od melmel na facebooku

10 lata 10 miesiąc temu #995723 przez Karola0303
Dzięki narazie widzę ze ciemne ma poczekam jakie dalej będą

10 lata 10 miesiąc temu #995736 przez malina219
Aleksandra no troche je robi :/ nie wiem ile teraz będziemy czekac... Raz dwa tyg bo miała tyle zamówień :unsure: My mamy następne szczepienie dopiero w kwietniu czyli w 13 miesiącu i tj to darmowe odra swinka rozyczka. Mamy skojarzone 6w1 temu juz koniec :) to nasze gwiazdy tyle samo mniej więcej waza :) maluszki! Tez niesamowicie cieszę się z Kalinki :)

10 lata 10 miesiąc temu #995752 przez Alesandra
:) podobnie :):)
Szkoda dziewczyny ze tak po kraju rozrzucone jesteśmy bo moznaby było się spotkać. Ja to nawet nie mam z kim na spacer iść a porozmawiać to juz mogę zapomnieć.
Malina jak sie. Dziewczyny pytałam to mowila ze maksymalnie do tygodnia ale wątpię bo zamówień ma napewno sporawo.
My miałyśmy 5w1 i teraz mamy we wrześniu WZW i tyle. Jestem ciekawa bo potem też w 13 msc ż. To co tyle czasu mi jej nie zwaza i nie Zmierzą?

10 lata 10 miesiąc temu #995755 przez Alesandra
Malina Widziałaś melmel dodała nowości :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #995761 przez Karola0303
Ta jasna jest cudna
No szkoda ze tak rozuczane my sa ja tez nie mam z kim na spacer chadź sa jakies mamuski
Od soboty za tydzień morze siostra przyjedze na 3tygodnie do polski z trójka dzieciakow bedzie wesolo

10 lata 10 miesiąc temu #995777 przez nesQa
Z miejsc nad morzem polecam Trójmiasto, sama mieszkam w Gdańsku na Wyspie Sobieszewskiej :P turyści lubią tu przyjeżdżać :) i plaża ładna i do miasta można jechać.

Co do przewracanie to moja Lili już z miesiąc przewraca się z pleców na brzuch i na odwrót. Pediatra mówiła, że silna z niej dziewczynka :) jak ją położę na macie to chwila moment i głowę ma tam gdzie powinna mieć nogi :cheer:

My za to Szczepienie mamy 20 sierpnia, to będzie 3, a bierzemy 5w1.

10 lata 10 miesiąc temu #995832 przez malina219
Aleksandra a jak pytalam czy cos jeszcze będzie to powiedziała, ze nie :evil: Ale w sumie i tak bym nie wziela, bo nie w moim guście a ta z niebieskim piękna tylko nie miałybyśmy do czego ubierać. :) właśnie to jest bez sensu, chyba ze w tym czasie nie daj boże zachoruje i będziesz u lekarza albo po prostu podejdziesz i poprosisz :( Szkoda, ze nie mieszkamy wszystkie w jednym mieście. Ja na spacery chodzę z sąsiadka, ktora ma syna z grudnia, ale często wole iść sama - taki czas tylko dla nas. Poza tym od niedawna uwielbiam nordicwalking wiec zakładam bondolino wkladam słuchawki i chodzimy :) tez masz problem z bucikami dla Alusi? Moja gwiazda ma szczuplutka bardzo stopkę i wszystkie balerinki kapcie itp sa za szerokie :( Kalinka ma tylko czerwone trampki nad kostkę, wiec właściwie bez butów wiecznie a przyjdzie jesień i cos będzie musiała miec :/

NESQA ah ale Ci zazdroszczę, ze mieszkasz nad morzem! Uwielbiam plaze, szum morza.... :) mamy to samo jak dam Kaline na mate, ale tak jak wspominałam gdzies od kilku dni moze tygodnia :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia