BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

14 lata 2 miesiąc temu #324302 przez sylka
U nas też bez ocieplenia, lekkie i elastyczna podeszwa :) i osłonięte gumą paluszki i zapiętki.

Kuba własnie wspiął się na fotel i ugryzł mnie w palec u stopy... na moje ał reakcja hahaha

Ostatnio zapytany jak robi samochód odpowiada brum brum

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #324305 przez ifka
sylka napisał:

Kuba własnie wspiął się na fotel i ugryzł mnie w palec u stopy... na moje ał reakcja hahaha b

Poległam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: .

Lenka jak się bawi pchaczem lub żyrafką robi pod noskiem bym bym brum brum :)

[/url]

14 lata 2 miesiąc temu #324311 przez Natka
witajcie dziewczny :*

po pierwsze ZYCZE NAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO SWIETA :* :*

wpadne i nadrobie was pozniej ..bo wlasnie skanuje komputer i juz mam 4 infekcje :angry: :angry:

14 lata 2 miesiąc temu #324312 przez sylka
Ostatnio zauważyłam że lubi niespodziewanie ugryźć mnie a to w szyję a to w stopę jak nie mam skarpetek i patrzy na reakcję ał wywołuje radość :P cwaniak niech go kiedyś ja ugryze :P hehhe

Teraz dałam mu skórkę od chlebka i ją gryzakuje :P

14 lata 2 miesiąc temu #324317 przez ifka
a własnie sylka zapomniałam Ci powiedziec, że Lenka uwielbia tą piosenkę "glowa, ramiona itd." :laugh:

[/url]

14 lata 2 miesiąc temu #324344 przez nikita
cześć :lol:
a Ignacy na samochód mówi byy byy hehe i baba i na tym tyle nic więcej :( :( ale cos za cos szybko zaczął chodzić a nic nie mówi :P

14 lata 2 miesiąc temu #324355 przez sylka
ifka napisał:

a własnie sylka zapomniałam Ci powiedziec, że Lenka uwielbia tą piosenkę "glowa, ramiona itd." :laugh:

Kuba też zawsze sięgłóśno śmieje jak mu ją włączam i i jeszcze jedną "Dziadek Lulka farmę miał..."

Byliśmy na placu zabaw :) Wietrzne dziś to nie długo siedzieliśmy. Psiak sobie biegał a Kuba dreptał i bawił się na huśtawkach. wypił mleko i śpi a ja szykuje obiad i zaraz siadam do czytania ustaw :blink: .

Nikita Kuba też nie za tęgi ma repertuar mówieniowy. Zdecydowanie bardziej woli byc w ruchu niż coś mówić są dni że tylko brum brum i coś po swojemu a innego dnia powie mama baba papa am mam i pokazuje coś i tak w kółko.

14 lata 2 miesiąc temu #324361 przez megi23
hej laski wszystkiego najlepszego spelnienia marzen :kiss:
u nas nocka reszte juz ok ale ten jego katar mnei dobija......mial juz jedna drzemke i zbudzil go zatkany nos i placz straszny dalam soczek i lubisia i rafdosc i oczywiscie odetkalam ...nasmarowalam mascia majerankowa by mu lepiej oddychalo teraz stoi na demna i spwiewa mama aaa mama aaaa hehehe :silly:

Nikita moj od niedawna wiecej mowi i rozumie cwaniak...dzis pokazywal na swoim pianinku zwierzatka na kota zamiast mial wola krzy krzy hehehe na psa hau hau zaby i ptaka nie umie ale smieje jak sam wlacza .. :laugh:
mojego dziecka ulubione wyrazy mama am lub jak nie reaguje to mamo am hahahah :lol: lub daj :silly: ostatnio powiedzial ja i pokazal na siebie :blink:

14 lata 2 miesiąc temu #324362 przez ifka
a Lenka dziś w ogole bez mleczka na II sniadanko poszła spać. Nie chciała nawet łyczka :( .

Czytałam,że dzieci jak uczą się chodzić to jednoczesnie (w tym samym czasie) nie nauczą się np. mówic czy jeść same itd.Zwyczajnie skupiają się na jednej czynności i ją doskonalą :blink: .

A ja chyba zaraz się położę, zeby odespac noc.

[/url]

14 lata 2 miesiąc temu #324364 przez megi23
ja skonczylam sprzatac jak maly spal pomylam naczynie ...i siadlam na chwile do was a maly hej no i musialam go wziasc i siedzi ze mna przy kopie :S :)
maly ma tak strasznie wysuszona skore przez ten puder...

hahaha beknal wlasnie i wola ammm mama amm on mnie dobija z tym jedzeniem :P :laugh: a lubisia i sok wciagnal 30 min temu ..

14 lata 2 miesiąc temu #324372 przez mely10
dziendobry dziewczynki :)
jejku zaczal sienam marzec i urodzinki za urodzinkami :) mam nadzieje ze nie przegapie zadnego z naszych smerfow marcoeych :ohmy: :) jak sie nie myle to pierwszy w kolejnosci jest Jasiu Bombla?pradwa?:-) :) w razie czego przypomnijcie mi :lol:

u nas wszystko ok :) zaczelam wkoncu :ohmy: :lol: Nelce frazurki czesac :lol: :lol: juz spineczki gumeczki i opaseczki zakupione :lol: :lol:chodzi coraz to pewniej :lol: oby tak dalej :lol: moje dziecko tez powoli kuma coraz bardziej co sie od niej chce i sama daje znac co ona chce,robi sie juz taka rozumna,oh te nasze dzieciaczki :lol: :lol:
najsmieszniej jest jak ja wolam "choc tutaj"to leci,jak powiem "komm hier"to tez leci :lol: i jak powiem "wen aqui"to tez leci hihi :lol: :lol: :woohoo: :side: :side: :side: mam nadzieje ze rozpoznaje polszczyzne :lol: :lol:

no nic milego dnia,ide podloge umyc poki spi bo pozniej moge tylko pomazyc :)

ach powiedzcie ile razy spia wasze dzieci,nelka czasami raz o 12 poltora godziny i pozniej jej nie klade zeny tak o 19,30 spac poszla ale pod wieczor jest bardzo marudna,czasami ja jednak poloze tak o 16 czy 17,to wtedy baluje mi do nocy,i nie wiem,podarowac sobie ten popoludniowy sen,czy jak :unsure: :unsure: hmmmmm

buziolki :kiss: :lol:

14 lata 2 miesiąc temu #324375 przez megi23
hel Mely :kiss:
moj robi sobie 2 czasem 3 drzemki sam prosi bym go polozyla przychodzi tuli sie do mnei i wola mama wystarczy ze go poloze i odlatuje juz hehe
dzis mial o 10 pozniej powien miec kolo 13 a pozniej kolo 16 ale ostantio tej 3 nie ma za to spi nieraz prawie 3 godz na drugiej i mi przestawia pory jedzenia..

14 lata 2 miesiąc temu #324378 przez nikita
hej mely :kiss:
my wstajemy o 6 7
pierwsza drzemka o 10 trwa najdłużej 1.5 godz
druga drzemka o 15 trwa nie dłużej niż 1.5 godz
chciałam przestawić go na jedna ale p. dr powiedziała ze czym dłużej spi w dzień tym lepiej wiec narazie jak mi zasypia bez problemu to nie zmieniamy

14 lata 2 miesiąc temu #324386 przez mely10

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka