BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

13 lata 10 miesiąc temu #473457 przez HERI
Wyjątkowo męcząca sprawa :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #473460 przez Anabelle
Niestety ja też dłuuugo zasypiam, budzę się też w nocy, czasami po wysikaniu nie mogę zasnąć ponownie, a jak trzeba wstawać rano to nagle nie mogę się podnieść ;)

13 lata 10 miesiąc temu #473462 przez agat
Dziś kręciłam się od 4 do 6 rano i w końcu wzięłam kocyk i poduszkę i przeniosłam się na narożnik do dużego pokoju - zasnęłam bez problemu i spałam do 9. Nie wiem co jest. Dziś chyba właśnie będziemy w duzym pokoju spali, bo bez sensu tak się męczyć.

13 lata 10 miesiąc temu #473473 przez Dave
No nie wiem o co chodzi z tym niespaniem :huh: :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

13 lata 10 miesiąc temu #473475 przez Anabelle
Podobno problemy ze snem w ciąży zaczynają się ok 17 tygodnia - tak czytałam :D

13 lata 10 miesiąc temu #473484 przez Dave
Hmmmm, ja to mam od poczatku. Nie fajnie, że Wam się zaczyna, ale miło mi, że sama nie jestem :silly:

13 lata 10 miesiąc temu #473490 przez Anabelle
chyba kupie sobie poduszke rogala, moze pomoze.

13 lata 10 miesiąc temu #473492 przez agat
Anabelle napisał:

chyba kupie sobie poduszke rogala, moze pomoze.

Też coraz częściej o tym myślę. Nawet dziś przeglądałam na allegro, ale nie wiem którą wybrać.

13 lata 10 miesiąc temu #473495 przez Dave
Ja mam dwie. Jedną kupiłam przy Majce motherhood.pl/ i jest rewelacyjna. Troszkę droższa, nie da się ukryć ale warto!!!!
Dostałam też www.pluszek.webimpuls.pl/artykul/25,podu...-wielofunkcyjna.html . Hmmmm.... też fajna, ale taka jakby za wielka, wypchana i twarda. Ja ogólnie śpię na płasko a ta jest duża, wysoka. Przez to myślę, że jak brzusio będzie duży nie będzie opcji żeby się na niej wesprzeć. A ta pierwsza jest super. Chociaż w wyglądzie w porównaniu wygląda jak cienki Bolek.
Mogę Wam jutro strzelić foto porównawcze :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #473496 przez Anabelle
Wiem na pewno, że powinna być z tych większych, blisko 2 metrowych i obowiązkowo ze ściąganym pokrowcem, żeby można było go wyprać.
Ja muszę mieć jeszcze ładny wzorek :D
Czytałam, że dobre są te z MOTHERHOOD ale są dość drogie: allegro.pl/poduszka-motherhood-rogal-cia...isy-i2771748998.html
Z takich zwykłych wałków nie profilowanych, ale tańsze jest np to: allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-d...190-i2774143167.html - tylko nie wiem czy te tańsze mają ściągalny pokrowiec.
Są też używane z MOTHERHOOD, nawet z dwoma pokrowcami, ale nie wiem czy skusiłabym się na używaną. Jednak to dość osobista rzecz.

13 lata 10 miesiąc temu #473500 przez Dave
Tak jak pisałam wcześniej. Mothercare mogę szczerze polecić i jest wart wydania tych pieniędzy. Nie odkształca się. A mój był w użytku non stop, bo Maja ciągle na nim szaleje. Nie używałam go do karmienia, bo nie miałam potrzeby. Pokrowiec jest z super materiału. i dość dobrze się do zakłada, ale dam Wam radę - zacznijcie od dalszego końca. Zapinany na zamek, który jest od zewnątrz. To co teraz mam jest gorsza jakościowo, pokrowiec średni, na guziki i w środku. I jak do tej pory go nie założyłam bo się nie da. Plus za dodatkowe sznureczki, można dopasować sobie, zawiązać i jest. Np. jako kojec dla maluszka.

Co do używek, kwestia do zastanowienie. Wiadomo że to coś bliskiego, druga rzecz z użyciem. Po prostu będzie już "zmaglowany", uciśnięty. Ale to moje zdanie.

13 lata 10 miesiąc temu #473502 przez Dave
No i fioletowy pokrowiec jest śliczny :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #473503 przez Anabelle
Kurcze, używane w dobrym stanie na allegro ok 80 zł plus przesyłka. To już chyba wolę kupić nową :D

Znalazłam chyba najtańszy w internecie i tańszy niż na allegro: more4kids.pl/produkt/62204-kojec-motherh...-kobiet-w-ciazy.html do tego można odebrać w wybranych sklepach na terenie całej Polski - oszczędzając na wysyłce :D

13 lata 10 miesiąc temu #473504 przez Dave
Anabelle - popieram, Twoje zdanie :)

I jeszcze coś, te z Mothercare są profilowane na końcu, więc dają pełną możliwość dostosowania do potrzeb i niezbędną wygodę.

13 lata 10 miesiąc temu #473505 przez Anabelle
Przymierzam się od miesiąca i zdecydować się nie mogę, ale skoro polecasz Dave, to chyba zdecyduję się na tą: more4kids.pl/produkt/62204-kojec-motherh...-kobiet-w-ciazy.html - jak dla mnie, najładniejszy kolor :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka