BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #648827 przez sisina
M-BRAVA to jestes nastepna trzymam kciuki za ciebie zeby poszło szybko i gładko;))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #648828 przez sisina
Hejka z rana :laugh:

Ja od 5.30 nie spie mały sie obudził

wygladam za okno a tu mgła zobaczymy jaka pogoda sie szykuje :)

Musze dziś na zakupy ruszyć bo w lodówce tylko światło swieci :)

A mąż dziś zjezdza :laugh:

Kurde u mnie zadnych oznak na poród brak a tez juz bym chciała :)

11 lata 11 miesiąc temu #648832 przez Olga60
Witajcie :)

9 maja o godz 12.38 przyszła na świat moja córeczka Natasza, 2990g, 53cm i 10pkt.

Domiś Gratulacje od nas!!!

11 lata 11 miesiąc temu #648833 przez Alex_87
Olga60 napisał:

9 maja o godz 12.38 przyszła na świat moja córeczka Natasza, 2990g, 53cm i 10pkt.

Gratulacje Olga :)

11 lata 11 miesiąc temu #648835 przez tweety
Olga60 napisał:

Domiś Gratulacje od nas!!!

gratulacje dla ciebie i Nataszki i powodzenia

11 lata 11 miesiąc temu #648838 przez tweety
munnecabrava napisał:

Czułam trochę mokro ... Ale myslalam że to uplawy.... Heh dalej czekam raz skurcZ co 10 min raz co 5 ....boję się iść do pokoznrj bo jak mi dowali znów oksy to zwariuje.

i pomyslec ze tamten ciolek w pierwszym szpitalu cie zignorowal. Masakra

trzymaj sie cieplo, wszystko do przezycia. pomsyl ze niedlugo bedzie po wszystkich a ty bedziesz przytulac swojego szkraba

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #648839 przez tweety
Witajcie kochane z rana, zastoju nie ma, wydaje mi sie ze tylko niektore mamy nie zdazyly sie jeszcze odezwac.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #648840 przez munnecabrava
Raczej nie tak szybko .... Boli jak cholera a tu się nic nie zmieniło rozwarcie na jeden jak byli tak jest .

11 lata 11 miesiąc temu #648845 przez KarinaM
Olga60 napisał:

Gratulacje i czekamy na zdjęcia.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #648848 przez KarinaM
munnecabrava napisał:

Raczej nie tak szybko .... Boli jak cholera a tu się nic nie zmieniło rozwarcie na jeden jak byli tak jest .

Odpocznij bo nie będziesz miała siły rodzić. Wiem że dobrze powiedzieć gorzej zrobić ale spróbuj.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #648851 przez Karolka85
Jak to miło od samego rana czytać takie miłe wieści :)

Olga gratuluje córuni- maleństwo z niej :) Prosimy o więcej szczegółów w wolniejszej chwili, no i fotkę oczywiście.

M-brava trzymam kciuki aby akcja szybko się rozwinęła. Dasz rade!!!! jesteśmy z Tobą!!! :)

Tweety wiem co czujesz... mój M. też już od dawna unika zbliżeń. Mówi że się boi że małej coś zrobi... ale przecież to niemożliwe. rozumiałam to te 2-3 miesiące temu kiedy lekarz kazał się wstrzymać bo mogłoby się skonczyć przedwczesnym porodem, sama się wtedy powstrzymywałam ze strachu. ale teraz kiedy mamy już oficjalne przyzwolenie i nic złego się nie stanie to jest mi najzwyczajniej przykro. Nie wiemy ile tak naprawdę zostało czasu do porodu- może się zacząć w każdej chwili... a w połogu to wiadomo jak będzie, zresztą obowiązki przy dziecku, zmęczenie też nie będzie sprzyjać... boje się że wszystko się popsuje :( :(

11 lata 11 miesiąc temu #648860 przez KarinaM
A mój mąż bardzo już by chciał jakiegoś seksiku. Ja poczekam do następnego tygodnia żeby był już pełen 37 tydzień i maleństwo podrośnie ( teraz ma około 2500) no i możemy działać to może wcześniej będzie dzidzia na świecie?
Ten 24.05 to tak średnio mi pasuje bo Igor ma wtedy dzień mamy w przedszkolu a mnie by nie było więc Jemu już jest przykro. Ale jak nic wcześniej nie da rady to moja mama pójdzie. Trochę przykro.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #648865 przez ewelcia
Dziewczynki ja wczoraj byłąm u ginka i powiedzial tak ;wszystko pozamykane ; a kilka dni temu na wizycie powiedzial że szyjka miekka i rozwarcie na opuszek i teraz tak na przyspieszenie bralam sie za sprzatanie lecz nic nie pomoglo ani sexik ani nic wiec mysle nad herbatka napar z lisci malin co myslicie odpiszcie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51519 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51522

11 lata 11 miesiąc temu #648873 przez KarinaM
A tak w ogóle Alex_87 wyglądasz pięknie. Nóżki szczuplutkie, nic nie weszło w tyłeczek. Wszystko poszło w brzusio? Superowo.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #648881 przez demoniqe
moniaaak napisał:

Dziewczyny ustaliłyście z rodzinką coś odnośnie odwiedzin po porodzie? Bo tak sobie myślę, że ja bym chyba nie chciała, żeby zaraz po szpitalu mi się wszyscy na głowę zwalali... Demonique Ty chyba jakoś się ze swoimi dogadałaś, prawda?

ojj tak, moi dowiedzą się, że urodziłam jak mąż napisze im smsa i powie czy najlepiej nas odwiedzić tego samego dnia w szpitalu czy następnego (zależnie czy będę rodziła w nocy czy w dzień). Wolałabym rodzić w dzień żeby wieczorem już nikogo do szpitala nie wpuszczali i dopiero rano odwiedziny :)
a w domu to mają się pojawić jak damy znać że jesteśmy gotowi. Najpierw sami nacieszymy się maleństwem.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka