BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #745338 przez anek
zgadzam sie Moniaak praca to temat rzeka, jakby nie zrobił to zawsze cos bedzie nie pasowac.

Córcia mnie dzis zaskoczyła.jak usneła o 20:30 to obudziła sie o 3:30, dla mnie to szok bo pierwsza pobudka jest zazwyczaj 1-2.pozniej o 6 i jeszcze do 7 podsypiałysmy.

pogoda kiepskawa:/
dzisiaj w nocy wracam M.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #745359 przez pauluska
Wychodzicie w taką pogodę na dwór ?

11 lata 7 miesiąc temu #745366 przez vika
TYSIAK Kubuś świetny sama sie uśmiałam,a Tosia jak uważnie ogląda Kubalka :kiss:

Z tą pracą to rzeczywiście zależy z której strony się patrzy,mój pierwszy M też był za granicą jak córa dorastała i wiem,że teraz nie dała bym rady ale często myślę byśmy wszyscy pojechali bo tutaj naprawdę nie ma co czekać na jakieś lepsze zmiany jest strasznie ciężko :angry: czasem jak myślę o starszej córce 12 lat to nie widzę jak idzie dalej na studia :huh: jak my jej finansowo pomożemy :( po prostu nie widzę aż tak ogromnych wydatków chora się robie jak o tym myślę DZIEWCZYNY WSPÓŁCZUJĘ WAM ROZŁĄKI ALE WIERZĘ,ŻE INNEGO WYJŚCIA NIE MACIE ŻYCZĘ WAM I NAM BY TO WSZYSTKO SZYBKO SIĘ ZMIENIŁO CZYLI WIĘCEJ KASY ZA MNIEJ PRACY :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #745385 przez vika
u mnie nocka jak ostatnio każda bardzo spokojna 21-7,30 zjadła o 8 jeszcze usnęła do 9 ale mała choć zasypia w łóżeczku to robi się coraz większy cyrk prawie za każdym razem w ruch wchodzi odkurzacz suszarka bądz głośna muzyka w telefonie :angry: musi być naprawdę głośno by zasnęła pól godz i zasypia a jak się przebudza to szybko karuzela wchodzi w ruch i śpi dalej. w ogóle moja uwielbia telefon oj to jest dla niej najlepsza zabawka :laugh:
Ja wolę zostać w domu u nas jest mglisto i deszczowo boje sie,ze za dużo swiństwa jest w powietrzu :huh:

11 lata 7 miesiąc temu #745386 przez Alex_87
Też czasem mam takie myśli, żeby rzucić ten kraj w cholerę, ale z drugiej strony czy za granicą naprawdę jest lepiej? Ale racja to temat rzeka...

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła, usypiałam teraz mała 1,5 godziny, tragedia, w końcu puściły mi nerwy, krzyknęłam a ta tak ryknęła. Ale ostatnio wolę ją na trochę zostawić płaczącą w łóżeczku i ochłonąć (albo policzyć do 10;)) żeby nie krzyczeć :dry:
Chciałam się zapisać na Zumbę w ramach odreagowania, ale mąż tak pracuje, że pewnie by nie mógł w tym czasie z nią zostać :/

Pauluska ja mam zamiar wychodzić w każdą pogodę, z wyjątkiem deszczu i śnieżycy, no i jakby był taki bardzo silny wiatr, bo Zuzka baardzo nie lubi wiatru.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #745387 przez tysiiiak
Dziękujemy za komplementy :kiss:

nocka calkiem spoko ;) i pobudka o 2 ale usypianie trwało godzinę aż wkońcu zrobiłam mm zjadł z 60 ml i zasnął ;) mam nadzieje, że to jakiś chwilowy kryzys mojego pokarmu :dry:

pauluska u nas świeci słoneczko więc niedługo ruszamyh do biedry po pierogi :P dziś -40% :D ale np. jak kropi albo popada troszkę to wychodzę :) akurat Kubuś ma najlepij w taką pogodę tylko ja mokne :P

11 lata 7 miesiąc temu #745399 przez vika
ALEX a próbowałaś czymś zająć małą by leżała w łóżeczku ??? moja usypia owszem ale tak jak pisałam musi być w okół niej istny cyrk do momentu aż uśnie głębokim snem ....sypialnie odkurzam po trzy razy dziennie heheee

11 lata 7 miesiąc temu #745404 przez vika
allegro.pl/kombinezon-ff-rozowy-futrzany...zny-i3547353580.html DZIEWCZYNY SUPER OKAZJA NA KOMBINEZON DLA DZIEWCZYNKI SAMA BYM SIĘ WŁĄCZYŁA DO LICYTACJI ALE MAM JUŻ DWA JESIENNE I DWA ZIMOWE :) A TEN JEST UROCZY MOŻE KTÓRAŚ SIĘ SKUSI

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #745409 przez Alex_87
Odkurzacz i suszarka skończyły działać jakiś miesiąc temu :dry:
Przez kilka dni nie miała problemu żeby usnąć w łóżeczku, pooglądała zabawki i jakoś zasnęła. Teraz od dwóch dni nie da rady, ale to nie jest tak, że przez cały dzień przy drzemce tak płacze, np. po południu już jakoś jej się uda. Jak ją kładę do łóżeczka to zaczyna bardzo krzyczeć, robi mostki, a jak ją zostawię na kilka minut to zaczyna tak ryczeć, że już nie mam sumienia jej nie wziąć. Zresztą nawet noszenie na ręku nie pomaga :ohmy: echh pewnie to jakiś chwilowy kryzys i mój i jej :dry:

Vika śliczny ten kombinezon, ale na moją już niestety za mały :( ja mam dla niej już na rozmiar 80

11 lata 7 miesiąc temu #745411 przez moniaaak
Byłam dziś u księdza spisać akt chrztu. I jestem lżejsza o 200 zł.

Joasia a jak tam Twoje wstawanie w nocy? Poprawiło się coś? :)

11 lata 7 miesiąc temu #745416 przez anek
vika napisał:

allegro.pl/kombinezon-ff-rozowy-futrzany...zny-i3547353580.html DZIEWCZYNY SUPER OKAZJA NA KOMBINEZON DLA DZIEWCZYNKI SAMA BYM SIĘ WŁĄCZYŁA DO LICYTACJI ALE MAM JUŻ DWA JESIENNE I DWA ZIMOWE :) A TEN JEST UROCZY MOŻE KTÓRAŚ SIĘ SKUSI

faktyczmie sliczny.ja musze na zime kupic chyba na 74 bo teraz nosi 68.

u nas od rana marudka.o 11 ma jesc i ide na spacer to moze sobie zasnie.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #745418 przez KarinaM
A moja jak trzymam za rączki i Ją podnoszę to sztywno trzyma głowę i unosi się. Mówię do Niej: raz dwa trzy i wie że na trzy podnosimy się.

Igorek

Irina

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #745422 przez vika
FAKT szkoda,że nie można przymierzyć moja nosi 68 i kombinezony też ma w tym rozmiarze i jak na razie są na nią za duże ale nie każdy rozmiar jest równy sobie.

ja jutro idę na Zumbe mam nadzieję,że dam rade i mi się spodoba bo cała wyprawka kosztowała mnie troszkę kasy :laugh:

w NEWYOKER są fajne obniżki na dresy po 39,00 bądz rybaczki 29,00i bokserki z laycry po 19,00

11 lata 7 miesiąc temu #745423 przez KarinaM
Anek u mnie wczoraj tak marudziła. Nie chciała spać a jak usnęła to na 30/45 minut i koniec.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #745428 przez vika
współczuje Wam z tymi drzemkami moja jak już zaśnie to śpi od1,5 do 2,5 i ma takie dwie albo trzy drzemki w zależności od tego jak rano wstanie ale częściej trzy

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka