BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #755256 przez Olga60
Vika byłam w makro i lipa. Zamawiam to co pokazywałam.
Ale jakie jedzonka kupiłam Nataszce: jarzynki z królikiem, z łososiem, cukinia z łososiem i ziemniakami, wszystko po 2 szt 7, 77, pysio :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #755258 przez munnecabrava
Sevilla a mąż chodzi na piłkę ? Jeździ do pracy autem ? Może ty też poszukaj oszczędności :)
A jak chce żebyś na dłuższy urlop poszła bo to przecież tak szkoda to mu przypomnij że urlop można dzielić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hania zrób przerwę 3-4 dni i spróbuj jeszcze raz. Daj moze jabłko bo każde ddziecko chętniej wcina deserki :P

A jak byś uznała za wazny to jaki wynik testu ?
Ps. czmu patrzyłaś na test po pol godziny ?

11 lata 7 miesiąc temu #755261 przez vika
OLGAFAJNA TA MATA KTÓRĄ POKAZYWAŁAŚ ale ja wezmę tą z allegro po prostu wymienie towar a jesli okaże się lipny to wtedy coś pomyśle :laugh: ostatnia moja licytacja allegro.pl/show_item.php?item=3585131538

11 lata 7 miesiąc temu #755268 przez Olga60
Vika faktycznie kupujesz małej mnóstwo ciuszków, modelka :kiss: , Natasza połowę z tego nie ma ;)

11 lata 7 miesiąc temu #755293 przez Sevilla
munnecabrava napisał:

A jak byś uznała za wazny to jaki wynik testu ?
Ps. czmu patrzyłaś na test po pol godziny ?

haha z głupoty, ale teraz wysechł i tylko jest krecha kontrolna (troszkę się zeschizowałam) hahaha
W stresującej sytuacji rozum mi chyba odmówił posłuszeństwa :P :laugh: :laugh:

Co do fitnessu to trochę go rozumiem. Ja mieszkam na wiosce, a do Bydgoszczy mam jakieś 20 km, do centrum jadę 25 minut. Mu chodzi o to, że mogłabym chodzić jedynie wieczorem, bo on wcześniej nie wróci z pracy. Karnet może by przeżył, ale dodatkowym kosztem jest dojazd w tą i z powrotem. Trudno postawie na swoim od stycznia, bo on przechodzi na tacierzyński a ja wracam do pracy.

11 lata 7 miesiąc temu #755297 przez demoniqe
Sevilla upewnij się drugim testem za parę dni :) ja w 7 tygodniu ciąży po pół godziny miałam bladą kontrolną i testową :)

11 lata 7 miesiąc temu #755319 przez moniaaak
Sevilla jak ja robiłam test w drugim dniu spodziewanego okresu, to ta kreseczka też była bladziutka... prawie niewidoczna. I na wizycie okazało się, że jestem w ciąży.
Powtórz dla pewności.

11 lata 7 miesiąc temu #755365 przez vika
Sevilla no właśnie ja też tak miałam dlatego pytałam która kreska u mnie prawie wcale jej nie było widać i też pokazała się dopiero po jakimś czasie a kolejny test już pokazał ciąże....Koniecznie musisz powtórzyć test...

A JA DOSTAŁA @ SWOJĄ DROGĄ NIE WIEDZIAŁAM,ŻE AŻ TAK MOŻNA SIĘ Z TEGO CIESZYĆ :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #755374 przez Hania84
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Myślę, że Lenka będzie sie dłużej uczyła łyżeczki tak jak synus Sevilli. A z tą gotowością to myślę, że jest gotowa bo jak juz ma marchewke w buzi to ładnie ciamka...tyle tylko że jeszcze nie nauczyła się buźki otwierać ;)
Zdrówka dla Waszych dzieciaczków i niech ładnie rosną :)

11 lata 7 miesiąc temu #755401 przez joasia10015
Sewilla powtórz test -ja tez mialam na poczatku blado rozowa,prawie nie widoczna kreche :S
Lasskiii mój Miki dzis zrobil numer tygodnia :lol: Jakos poplakiwal wiec go rozebralam z pampersa i polozylam na macie i robil sobie wygibasy ze hejjjjj (znowu sie na brzuch sam przekrecił :kiss: )Ja do niego ide a on jak walnął kupala :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Zapach-fujjjjjjjj,a szczesliwy jak nigdy :lol: Miłosz jak zobaczyl to malo nie zwymiotował :lol: :lol: :lol: :lol: :S A ja Mikusia prosto pod prysznic :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #755405 przez Olga60
Joasia ale się uśmiałam :lol: :lol: :lol: mi mały Kacper zrobił numer, jak się z nim kąpałam to w wannie się zkupał i była mega ewakuacja, a potem czyszczenie i wspominamy do dzisiaj :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #755429 przez joasia10015
Ha,ha,ha Olga mi tak do śmiechu nie było jak trzeba było czyścic tą śmierdzącą KUPE ;) :ohmy: :lol: A jak na złosc Miki nie robił kupki od kilku dni ,w dodatku ostatnio zaczął jesc deserki wiec wogóle jazda na całego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

11 lata 7 miesiąc temu #755455 przez sisina
Hejka :laugh:

mnie też choróbsko dopadło katar gardło :dry: :dry: :dry:
kurde modlilam sie zeby Fabis nie dostal a w nocy obudzil sie z katarem wiec pokroilam mu czosnek na talerzyk i skrpilam szmatke olejkiem mietowym bo tak poradzila mi ciotka pielegniarka biedny.... :( :(

Ewela ale laseczka z ciebie i twojej niuni tez

ja tez wrocilam do swojej wagi z przed ciazy :) :)

kurde jestem wkurzona moj malz wzial mi laptopa bo swojego sprzedal bo musi miec nowy :huh: :S (jak to facet jakis gadzecik zawsze musi kupic albo wymienic)

ja musze tez kupic jaks mycke Fabisiowi bo kombinezon mam z lumpka kupilam funkel nowka za 50 zl jeszcze z metka :) :)

a dzis chce tez pobuszowac po lumpkach moe cos znajde bo zawsze wiecej jest dla dziewczynek :)

a wlasnie moj tez sie przekrecil z brzucha na plecy :)
i polubił marchewke i bobofruty a do mleka dodaje mu kleik ryzowy i tez mu smakuje

dzis planuje mu podac ziemiacki ze szpinakiem zobaczymy jaka reakcja bedzie :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #755472 przez Sevilla
No u mnie w przypadku każdej ciąży również była blada kreseczka, lecz pokazywała się w ciągu 5 minut. Jak nie dostane okresu przez najbliższy tydzień to walne jeszcze jednego testa, albo skocze na beta HCG i tym sposobem wszelkie wątpliwości będą rozchwiane :)

Sisina wracaj do zdrowia :) Ja się dzielnie bronie ferveksami i innymi cudami, gdy czuje, że coś mnie łapie.

Joasia hahaha, to mój Maks ostatnio walnął mi kupę na łóżko ... ja tu zaczynam się za przebieranie, spoglądam w pampersa z rana, a tam tylko nocne siuśki, więc zadowolona, że kupa zostanie dla tatusia, zdjęłam pampersa, odwracam się po kolejnego a w tym czasie synuś osrał mi łóżko i oczywiście walnął swój szelmowski uśmieszek ...

11 lata 7 miesiąc temu #755478 przez tweety
ale macie jaja z tymi kupkami :)

sevilla, po 30 minutach to raczjej nie wazny, i po dluzszym czasie tez mi sie wszystko wyzerowalo i zostala tylko kreska testowa. ale jak nie bylo nic po 5 min to raczej ok. wytrzy, asz tydzien? ja to bym test na nastepny dzien robila

u mnie tez problemy z lyzeczka, probujemy ale nie wychodzi bo maly nie przelyka. otwiera buzie, mozna mu wszystko wsadzic ale nie przelknie tego za chiny ludowe. z butli ladnie ale vede probowac lyzeczke do skutku. kiedyś zrozumie ze takie rzeczy sie przelyka.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka