BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #853136 przez Daarikaa
Ale Miki sliczny zębolek:)

Tysiiak, Vika super lupy, chyba jutro sie wybiore do lumpka bo juz dawno nie bylam

Cisza na forum bo slonce za oknem i wszystkie sie wygrzewaja :D:D

U nas dzisiaj pare spraw urzedowych, pozniej spacer a na koniec zakupy w Tesco i co kupilam................ tak Olga trampeczki w kwiateczki hehe :D:D sorki ze zgapilam ale zakochalam sie w nich jak je pokazalas :) Tez musze rozgladnac sie za jakas czapeczka i cienszym plaszczykiem ... moze jutro cos znajde

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #853144 przez Olga60
Daarikaa tak, wygrzewają się szczególnie teraz, ale nie pod słońcem :laugh: :lol: :side: :woohoo: . Cieszę się, że pomysł na TE trampki tak się spodobał ;)

Vika miałam już wczoraj to napisać, zdjęcie przy słodyczach piękne, w stylu - gwiazda a z ukrycia paparazzi zrobił fotkę :woohoo: nogi masz piękne, łydki są, bo u mnie to dopiero patyki :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853151 przez vika
Joasiu No wlasnie Mikus bardzo się zmienil taki STARSZAK się z niego zrobil :P uśmiech ma boski :kiss:
Darika KLAUDI SCHODZĄ TE PLESNIAWY??? mi farmaceutka poradzila by dodatkowo podać 2 razy dziennie lakcid więc podaję ....
Olga hehee Gwiazda...chyba upadla Madonna :huh: :laugh:
masz racje łydki mam ale i jak bym niedobrała odpowiednich spodni wyglądam śmiesznie bo nogi krótkie miejscami chude a miejscami wystające łydki i mięśnie hehee a skąd :unsure: :unsure: A na trampki tez poluje tylko mam sklep daleko...mialam dziś lecieć ale mąż mi się rozchorował i co Spał caly dzien :ohmy: niech śpi i regeneruje siły bo za chwile ja je strace heheeee :lol:
no i pralka mi padla a cały kosz prania czeka plus pieluch :ohmy: :ohmy: :ohmy: kurcze juz w piątek mi fiksowala a ja myślalam,że jej przejdzie....zwariuje .....naprawa około 700 zl pralka kosztowała 1600 ale 8 lat temu :) już nie wiem czy kupic drugą czy naprawiac :unsure: :ohmy: kurcze wszystko mi pada ....ciekawe co następne pewnie odkurzacz bo chodzi ostatnio jak złom :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853157 przez paninka87
Witam wieczorową porą :)
Nie mam nastroju... meczy mnie duszący kaszel katar nadal zapycha nos... umieram!!!
Do tego wczoraj @ przyszła niespodziewanie wpisując się już chyba na stałe po 1,5 roku nieobecności na szczęście bez bólu i krwotoku ale może się jeszcze rozkręci :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzieci już prawie nie kaszlą. Wczoraj wyszliśmy w końcu na spacer... dziś po pracy też na godzinkę bo szkoda mi siedzieć w domu...
Śliczne łupy znajdujecie... moja mamuśka już zapowiedziała że bierze wnusie na zakupy heh nie protestuje :laugh:
Mikuś przystojniak i jaki uśmieszek słodki... r
Moja śpi rzadko na brzusiu mogę zliczyć z 6 takich przypadków... :silly: a Nataszka ślicznie wypina kuperek :woohoo:
Zmierzyłam z ciekawości stopę Blani i ma tylko 10 cm.

11 lata 1 miesiąc temu #853158 przez tysiiiak
Vika ja na Twoim miejscu kupiłabym nową pralkę :) za 800-900 zł chodzą nowe co prawda 5kg-owe ale o większej pojemności nie są dużo droższe :)

Kuba dopiero zasnął :dry:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853163 przez vika
Tysiak jutro pójdę do galeri i się rozejrzę ....szkoda mi trochę no ale cóż moja też nie jest jakas pojemna 6 kil tylko od gory wkładana i teraz też bym taką chciała....nie lubie tych szerokich :huh: odzwyczailam się :dry: :dry:
Kubalek pózno chodzi spać ale i pożno wstaje :laugh: moja dzis po 20 bo wlasnie usypiala gdy wpadla na chwilę chrzestna z wizytą i co :unsure: :unsure: :unsure: oczywiście Tośka musiala zabawiać gościa ...hehee a najlepsze jest to,że ciotka byla wchoraj wybawila małą ...bawiły sie super a dziś przyszla z nową fryzurka , włosy ścięte, balejaż z jasnych pasemek i Tośka nie mogła jej poznać :lol: odpychala ją rękoma :laugh: hehe ciotka prawie 15 min zdobywala zaufanie Tośki :)
no i moja pyśka naśladuje kota ale w taki komiczny sposób :lol: :woohoo:
Paninka no to rzeczywiście długo Cię trzyma...nie zazdroszcze ...

11 lata 1 miesiąc temu #853166 przez Daarikaa
Vika u Klaudii zostaly moze ze trzy kropeczki w buzce,uffff...dzoadostwo sie przyplatalo...
Dziwne ze Klaudia nawet jak miala cala buzke w tym miala apetyt, bo Ty pisalas ze Tosia nie chce jesc..?

11 lata 1 miesiąc temu #853167 przez vika
Darika rano je mleko kaszkę chlebek no z tym mlekeim tak troszkę slabo jej idzie ale mniej więcej 180 wypija ...gorzej bo obiadków nie chce i nie wiem czy to ma z tymi pleśniawkami cos wspólnego :unsure: bo np.wczoraj zamienilam jej obiad na parowke i chlebek z masełkiem i zjadla caly ...dzis na spacerku jadła ostrą bulke kajzerkę i nic a w domu obiadku nie ruszyła ...a dawalam jej całe ziemniaczki z jej zupki to jadła :ohmy: a dodam,że dziś byla jej ulubiona zupka z tych co ja gotuję :ohmy: nie wiem może smaki zmienia..bo póżniej i banana i jablko jeszcze wcieła i na noc mleko tez okolo 180 ml

11 lata 1 miesiąc temu #853238 przez demoniqe
Kurde a ja dziś wstaję rano a tu kupa krwi, a okres skończył mi się tydzień temu. Zaczęłam się zastanawiać co to? może od ćwiczeń? i co??? no debil ze mnie do potęgi. Od tygodnia zapominam brać tabletek :) to i okres się pojawił. Skończyło mi sie opakowanie i jakoś o nowym zapomniałam :) zapominalec ze mnie straszny.

Trzeba dziś się wybrać do gina po tabsy.

Byłam wczoraj w Lidlu o 13 po Pampki i co?? zostały tylko 4 kartony czwórek :) więc wzięłam jeden :) u nas się wszystko tak szybko rozchodzi :)

kurde nie ma u nas sklepów z ładnymi rzeczami dla dzieci. Joasia gdzie kupujesz Mikiemu ciuszki? Takie kolorowe fajne!

11 lata 1 miesiąc temu #853241 przez Olga60
Dzień dobry :)

O 8.00 wyłączyli prąd w całej wsi :angry: , 5 min wcześniej zdążyłam mleczko zrobić Nataszce :cheer: .
Pogody pieknej dalszy ciąg B)
Byłam wczoraj w H&M i nie dostali jeszcze wszystkich rzeczy które są na stronie internetowej, więc kurtki nie kupiłam :(

11 lata 1 miesiąc temu #853243 przez pauluska
Olga wysłałam Ci wiadomość poprosimy buciki 1-1,5 ;)

Co do ciuszków w mojej dziurze też nic nie ma nawet czapki nie mogę dostać ale zamówiłam u koleżanki mamy czapkę i komin ale teraz problem z kurtką ehh

11 lata 1 miesiąc temu #853248 przez joasia10015
Witam z rana :)
Demonique ale miałaś przeżycia :ohmy:
CO do ciuszków to kupuje wszystko przez internet ,na allegro ,zazwyczaj są to ciuszki z H&M ,Next-a ,czy jak ta czapeczka w gwiazdki Kappahl ,albo Autograph .NIestety nie mam możliwości żeby odwiedzić te sklepy ,dlatego szukam,szukkaammmm i szuuuukammm przez internet :)

Dziś zapowiada sie super pogoda ,no i ma przyjść mój wózek-zobaczymy jak sie sprawdzi :unsure: Idę jeść śniadanko puki Miki śpi :blush:

11 lata 1 miesiąc temu #853283 przez vika
Witam a ja się od rańca wkurzyłam :ohmy: chciałam zarejestrować Tośkę do lekarza bo poza pleśniawkami nie podoba mi się to ,że czasem zakaszle dodatkowo krztusi sie śliną i to bardzo często i zrobił jej się taki dosc piskliwy glos :ohmy: :ohmy: :ohmy: no a dzwoniąc do przychodni 8.40 gdzie rejestracja od 8 ta mi mówi kolejny dzien z rzędu,że miejsc juz nie ma :ohmy: :ohmy: :ohmy: nosz qrwa :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale mi ciśnienie podniosla....no i mamy wstęp na 12.45 :lol:
właśnie wyjęłam pudla z ciuchami na wiosnę dla Tośki...hmmmmm mamy kilka ocieplanych bluz 3 kurtki jeden plaszczyk 2 bezrękawniki hmmmm nie wiem po co ja tyle kupuje :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #853290 przez demoniqe
Na razie zrobiłam zakupy przez internet w Smyku że biedak mógł iśc jakoś ubrany na dwór :) na razie założyłam mu lżejszy kombinezon i buciki.

Ale mam nadzieję, że przesyłka ze Smyka dotrze szybko.

Też coś spróbuję upolować dziś na allegro.

Dzięki Joasia!

11 lata 1 miesiąc temu #853301 przez pauluska
To Ty Vika kupujesz na zapas że aż w pudła musisz chować ? :laugh:

Ja szukam kurteczki ale ciężko idzie ehhh

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka