BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #853772 przez Daarikaa
Olga jak naprawde nie uda sie nam pojsc na ta impreze to wystroje nas i cykne fotke tak ooo;) Tez mam nadzieje ze to "tylko" katar

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #853817 przez pauluska
Olga a jest chusta na stronie ? Płaszczyk bombowy muszę dzisiaj zamówić. W południe polecę kasę na konto wpłacić i zrobię Ci przelew za buciki wieczorem nie będzie problemu ? Bo właśnie zobaczyłam że bieda tam ;)

11 lata 1 miesiąc temu #853824 przez Olga60
Dzień dobry :)

pauluska spoko ;) , tej chusty, a raczej szaliczka nie ma na stronie, przejrzałam :( w sklepie one są na dziale starszych dziewczynek. Ale na pewno coś dobierzesz na allegro :)

11 lata 1 miesiąc temu #853829 przez sylkaax

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #853858 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wreszcie jakieś normalne nocki wróciły :) jedna pobudka na smoka tak, że przez mgłe to kojarzę i spanko do 8 :)

11 lata 1 miesiąc temu #853866 przez pauluska

Olga właśnie w reserved obejrzałam na dziale dla starszych dziewczynek tylko się zastanawiałam czy za duża nie będzie ale jedziemy dzisiaj odebrać paszporty więc może nakręcę męża żebyśmy nadrobili 50 km do galerii i coś upoluję dla Igi bo jest tak ciepło a moje dziecko jeszcze zimowe ciuchy może i mama sobie coś kupi :) Muszę się pochwalić że już wszystko sprzed ciąży na mnie wchodzi :) na brzuchu brzydka skóra jeszcze trzeba trochę maskować jak spodnie niższe ale jest dobrze do przodu idzie :)

11 lata 1 miesiąc temu #853939 przez Sevilla
pauluska gratuluje. Ja w sumie też już we wszystkie ciuszki wchodzę bez większych problemów. A spodnie to nawet leża lepiej niż przed ciąża. Zawsze miałam problem, że jak były dobre w tyłku to w udach zaciasne, jak w udach dobre, na dupsku zaluźne. A tym czasem, jak biodra się rozeszły w ciąży, to i w dupsku dobre i w udach dobre. Jedne spodnie mam nawet za luźne. No i co dla mnie najważniejsze znów wchodzę w rozmiar 36 :)
:angry:

Kurczę, mam problem, bo chce kupić małemu buty, w których mógłby chodzić. Ktoś już o tym pisał, ale nie chce mi się aż tak daleko cofać w postach. Macie coś fajnego, godnego polecenia na oku??

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853964 przez paninka87
A u nas w nocy dłuższa pobudka... około 2... aż się mąż i Amelia przebudzili..smok został wypluty, cycek nie zadziałał... Młoda tarmosiła się w łóżku z pół godziny jak nie dłużej :angry: ostatnio tak miała jak wybyliśmy do kina:D:D

Ja od rana musiałam na badania okresowe. Heh byłam pierwsza w kolejce i sprawnie poszło, ale czeka mnie jeszcze lekarz i okulista ;) Pani po pobraniu krwi spytała się czy dobrze się czuję hehe a ja jeszcze walczę z choróbskiem...

W sobotę organizuje sobie dzień pod siebie:D
należy mi się... kosmetyczka, zakupy... oj będzie szaleństwo:D

Zapoluję na:

Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #853979 przez Olga60

Vika jak Tosia dziś się czuje?

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #853986 przez vika
Olga dziękuję :kiss: :kiss: A dobrze tylko głosik nadal piskliwy :ohmy: jak cos sobie gada to dziwnie jej charczy w gardle :ohmy: nie wiem co to...ale poza tym ok żadnych zmian nie zauważyłam wlaśnie odbębnia drugą drzemkę :woohoo: a w miejcach pleśniawek pojawily sie wielkie czerwono/krwiste plamy ...myślę,że schodzi i dlatego :unsure:

Tysiak Ty śpiochu ale Ci się dzieciak śpioszek trafił ...moja starsza taka byla i teraz jak ma wolne potrafi o 12 wstać :ohmy:
dziewczyny wrocily do wagi z przed ciąży a ja po woli wracam do wagi ciązowej :ohmy: Gratki dziewczyny :kiss:
Paninka fajne te trampeczki gdzie takie są?? i kostium tez super :side: a ja prania ciąg dalszy :) pościel koce :)miśki itd...itp... hehee biore puki mi daje ta moja przewrotna pralka ....i tak kupno nowej mnie czeka Brrrrr no ale cóż w ten oto sposób zaczynam wiosenne porządki :silly:

wlasnie się zważyłam juz waże 50.7 hmmm ponad dwa kilo do przodu...a Tośka 7800 łojjjj ale z niej dobra gęś :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #853995 przez paninka87
vika w hm wszystko

hehe ciekawe dlaczego niektóre mylą mnie z pauluską???

11 lata 1 miesiąc temu #854006 przez vika
Paninka bo szybko szybko i się nie myśli i jedno i drugie na PA.... a póżniej to już leci :silly: ale w pore się zmiarkłam :lol:
poodkurzalam umylam podlogi i padam Tośka cale 15 min spala :ohmy:

11 lata 1 miesiąc temu #854043 przez Alex_87
Sevi ja szukam małej butów do chodzenia...ale jakoś nic mi się nie podoba, babka dzisiaj w sklepie zmierzyła jej nóżkę i stwierdziła, że ma numer 20, mała teraz nosi adidasy nr 21 i też są dobre, więc trzeba mierzyć. No i czekam na dostawę, bo mają dowieźć więcej wiosennych modeli.
A poza tym najważniejsze żeby nóżka była stabilna w takim bucie, no i miękka podeszwa, a raczej żeby łatwo się zginała w miejscu zginania palców.

11 lata 1 miesiąc temu #854052 przez demoniqe
Pauluska super gratulacje!!

Olga60 dobrze, że wszystko w porządku.

Sevilla ja kupowałam wczoraj małemu buty Bartek. Jest ich mnóstwo w necie. W smyku jest nawet teraz ich wyprzedaż. Ja kupując patrzę na długość wkładki bo co firma to inny rozmiar. Kuba ma długość stopy 13 cm, więc szukam na 14 cm butków.

Po ćwiczeniach fajnie zarysowuje sie gora brzucha, mam baaardzo widoczną talię, fałdek jest już mniejszy, ale zaczął robić się na nim cellulit!

Mam nadzieję, że zniknie niedługo razem z fałdką.

Jeszcze 1,5 tyg do pełnego miesiąca diety i treningów. Mam nadzieję, że do tego czasu zniknie.

Ale jaka pupa staje się fajna po Skalpel Wyzwanie!!! Wow! Pośladki się fajnie podnosza i są takie krągłe i jędrne!

11 lata 1 miesiąc temu #854082 przez Anabelle
My od rana byliśmy autobusem na badaniach, później piekarnia, park, autobus i do domu. Wróciliśmy dopiero o 12, słońce piękne. Humor mam jednak tragiczny. Udziela mi się chyba, bo jedyną osobą, którą widuję na co dzień jest Antek. Nie mam tu na wsi nikogo, w zasadzie języka polskiego używam już wyłącznie na forum. A jak do kogoś dzwonie to wszyscy albo są w pracy, albo idą na fitness, basen, do kina, albo robią obiad, albo kolację, albo oglądają mecz itd tym samym słyszę ciągle "co tam ania bo nie mogę za bardzo rozmawiać" -.-

A ja bym sobie chętnie włączyla głośnomówiący, bawiła się z Antkiem na dywanie, jednocześnie z kimś rozmawiając.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka