- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dobranoc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tak sobie dziś pomyślałam że się zżyłam z tym moim brzucholkiem i przykro mi się zrobiło na myśl że niedługo już go nie będe tachać ze sobą... ale w zamian dostanę mojego małego słodziaka więc zamiast brzucha będe pchać wózek

- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.

- anek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja jak zwykle po nocach siedze....własnie skonczyłam film oglądac, jeszcze pewnie allegro i tez pojde spac.
Demoniqe ja tez dzisiaj kupiła xlandera xa, tyle ze uzywanego ale podobno w bardzo dobrym stanie z fotelkiem cabriofix.no zobaczymy jak przyjdzie.
Joasia10015 sto lat!zdrówka, słońca,pomaranczy!
ja za miesiąc koncze 31lat, takze nie ma co sie zamieniac:))
Ja zrobiłam dzisiaj najwieksza głupote.pojechalismy z M. i Szymkiem na wycieczke/zakupy, 120km!!! masakra!dojechac dojechalismy ale pozniej sklepy itp.i to juz nie dla mnie. wrócilismy wieczorem, brzuch mnie bardzo bolał ale naszczescie sie uspokoiło.nigdy wiecej!do konca ciązy nie ruszam sie powyzej 20km.
dobranoc kobietki!spijcie dobrze.
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Laski znacie sposób na teściową?żeby za dużo nie ględziła i żebym jej nie zabiła przez tydzien

Dzis wróciłam od teściów (jechałam jakies 3 godziny.-180 km.jako kierowca

Chyba cały tydzien będe na nią narzekac

Achhh witam nowe majóweczki...
Witam też laski z rwą kulszową -ja to mam od kilku msc.-najgorzej jak zasnę na plecach...to już przy siusikowej pobudce muszę iśc na czworaka bo nie daje rady

Kurcze jutro pogadam z lekarzem o tej hipotrofi płodu-liczę że Mikołajek sporo podrósł

Achhh dziewczynki dziekuje za życzonka-do 30 to jeszcze obchodziłam urodzinki ale teraz to nawet wole przespac ten dzien

DObra zmykam laski bo padam ze zmeczenia,a czeka mnie cieżki dzien(tydzien u boku ,,mamusi,,)Kurde obiecuje sobie że jutro przed Ginem kupie resztę rzeczy do szpitala ...musze poszukac jakiejs listy

- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Wstalam, zjadłam i uszykowalam się do podróży. Jak wlrócę to pewnie będę długo siedzieć i czytać.
Miłego dnia i bez bólu.
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
niema to jak się wyspać.....o 1ej jeszcze nie spałam a o 5ej już nie spałam!!!!
a mojej maludzie zmieniła się aktywność....tzn pora aktywności!!!!zawsze szalała jak się kładłam spać-wtedy brała zawsze udział w you can dance a wczoraj cisza.....wpadłam nawet w schizę małą...bo tylko parę dosłownie szturchnięć!!!!a dzisiaj rano miała już czkawkę..więc troszkę się uspokoiłam!!ale mam dzisiaj ktg...więc mnie gin zbada!!!
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Slonce wyszlo i zauwazylam jak sie zapuscilam. Cera szara odrostki, lakier ze stop schodzi. Czas o siebie zadbac. Od jutra umawiam sie do fryzjera, kosmetyczki i manicurzystki.
Ten tydzien chce byc ostatni w pracy. Potem 2 tyg zdalnie pod tel i mailem a potem juz jak zdejma pessar to koniec

Dzis po pracy bede prac posciel malemu.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Ja dopiero co wstałam i planuje,co by tu zjeść na śniadanie

Joasia dasz radę wytrzymać tydzień, ja mieszkam z teściową na okrągło i ostatnio, jak się wypowiadałam, że chciałabym tak i tak wychować dziecko to zaczęła głośno demonstrować, że ona mi nie pozwoli. Zacisnęłam zęby i pomyślałam sobie, że będę miała z nią problem ... ech teściowe ...
- Karolka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ciężko nadrobić zaległości w czytaniu

Przede wszystkim Joasia spełnienia najskrytszych marzeń!!! No i cierpliwości do teściowej, choć wiem że to trudne

Ja dziś nawet pospałam. Teraz śniadanko, o 9ej do banku, później fryzjer, administracja, urząd... i tak znów zleci cały dzień.
Domiś czemu tak późno na badania chodzisz? ja na szczęście laboratorium mam otwarte od 7:30 a i tak czasem ciężko wytrzymać bez jedzenia

Co do wózków i opinii na ich temat to ja też już przestałam czytać bo tylko się pownerwiać można. Ja za 3 tyg odbieram Tako Jumpera X i mam nadzieje że będzie się dobrze sprawował. Innej opcji pod uwagę nie biore

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Sysia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Joasia wszystkiego naj naj lepszego

Kurde dziewczynki wy już spakowane ? to ja po tyłach jestem

Wiecie że ja też sobie nie wyobrażam żeby mojego męża nie było przy porodzie,nie chcę bez niego rodzić

Co do ciuchów to ja już mam dość noszenia tych leginsów;/ tęsknie za moimi ciuchami

Miłego dnia

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja już od 6 na nogach byłam na małych zakupach bo mąż dziś zjezdza i musze uzupełnić lodówke

moj m też bedzie miał urlop przed porodem i po porodzie bo chce zeby ze mną był na porodówce

Joasia ty sie tesciową nie stresuj szkoda nerwów

Bo moja teściowa ma manie wyzszości i jak malec masz prosto to jest ok a jak zegniesz to już po zamiatane.Ona 57 lat a wygląda jak modelka zawsze umalowana i fiu fiu...i zawsze ma racje ale nie chce mi sie pisac o tej babie...... mój mąz tez z nia nie gada ona nam do szczęcia nie jest potrzebna

musze coś na obiad wykombinować hmm tylko co????