BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 1 tydzień temu #636567 przez Beciara
Dobry wieczor.

No dziewczyny, tak sobie poczytuje i widze, ze wszystkie chyba bardzo mlode jestescie i pierwszego dzidziusia oczekujecie, prawda?
A czy ja doswiadczona jestem? No nie wiem... zawsze jest inaczej. Kazda ciaza i kazde dziecko. Za kazdym razem setki nowych pytan.

Odpowiadajac na pytania:

Teraz bedzie dziewczynka. Na imie ma Nila.
Mam juz dwoch synkow. Ten pierwszy skonczy wkrotce 16 lat (tak, tak... taka stara juz jestem :-) i ma na imie Dawid.
Drugi skonczy za pare dni 22 miesiace (urodzil sie 30 czerwca 2011) i ma na imie Denis.

Byly jeszcze jakies pytania? :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #636572 przez Agusia83
Na poczatku chcialam przywitac nowa czerwcowa mamusie :laugh: Beatka, a duze masz odstepy wiekowe miedzy dziecmi?

Marta, czyli udany dzien? To fajnie...widzisz jakie te babcie sa pomocne? A kocyki bardzo mi sie podobaja :laugh: kurcze, wszystko takie swieze i piekne...pamietam ta euforie kupowania, choc teraz ciesze sie, ze wsio mam po Emi...dzis dostalam kolejna pake ciuszkow dla malego i nawet ochraniacze na lozeczko...Emi miala w rozowe slonie, a tu chyba takowe nie pasuja? :blink: a niebieskie misie i owszem :laugh:

Haniu musze zaraz policzyc, w ktorym tygodniu bym byla 30 maja :silly: ale chyba w 38tc :blink: ..to moge spokojnie rodzic...hahaha

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #636579 przez rysa
Ikunia ale figurka:)55kgto ja nigdy nie ważyłam

Ja tez sie boje hemoroidów po porodzie :/

12 lata 1 tydzień temu #636583 przez Hania84
Ikunia - ślicznie wyglądasz. Zupełnie inaczej niż na avatarze :) Bardzo sexy ;)
łóżeczko śliczne :) fotelik też ;)
Faktycznie Ikunia...zapomniałam o Małgosi...ale to pewnie dlatego, ze rzadko pisze :silly: :blink:

Beata - ładne imię dla córki...niespotykane...ten młodszy syn też ma rzadko spotykane imię :) Moja kuzynka urodziła 3 dziecko miesiąc przed 18-ymi urodzinami swojej córki i kilka dni przed 15-ymi urodzinami syna :) Także chrzciny i osiemnastka były razem na sali :)

Agusia, boshe boję się tych hemoroidów...na razie nie mam nic...ale boję się, że mogą pojawić się po porodzie właśnie :S

Marta kocyki śliczne :) szczególnie ten drugi ;)

Agusia- chyba tak...będziesz już raczej w 38 tygodniu więc spokojna głowa :silly:
Rysa - Ty chyba też byłaś na tej liście...ale nie jestem w 100% pewna...może akurat :blink:

....co ja tu miałam jeszcze napisać...hmmmm....skleroza nie boli. Może jutro mi się przypomni :silly:

Miłej, spokojnej i przespanej nocy życzę...uciekam lulu :)

12 lata 1 tydzień temu #636630 przez KasiaS
obudziłam sie o 0:30 i spać nie moge :(

12 lata 1 tydzień temu #636641 przez KasiaS
Na trochę się zdrzemnęłam ale już po spaniu.... a spać się chce :(

12 lata 1 tydzień temu #636654 przez Marta1985
Ja już wyspana jestem :-)

Kasiu a ty straszne problemy masz z tym spaniem :-(

Agusiu położna nam polecala cos na hemoroidy po śniadaniu poszukam i napisze :-)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636670 przez KasiaS
Marta ja zawsze taki śpioch byłam.... zobaczyłam poduszkę i już spałam :)Od początku ciąży mam takie problemy teraz z tym spaniem. Niby jak zaczęłam brać magnez to w II trymestrze cos sie poprawiło, ale teraz znów kanał...

12 lata 1 tydzień temu #636709 przez Małgośka
Cześć Beciara!
Witam w klubie :) Jqa też czekam na moje trzecie dzieciątko! :) Mam córkę 15 lat i synka 8 :) Więc nie jesteś tu sama Ja w lipcu kończę 40 lat :P

Beciara napisał:

Dobry wieczor.

No dziewczyny, tak sobie poczytuje i widze, ze wszystkie chyba bardzo mlode jestescie i pierwszego dzidziusia oczekujecie, prawda?
A czy ja doswiadczona jestem? No nie wiem... zawsze jest inaczej. Kazda ciaza i kazde dziecko. Za kazdym razem setki nowych pytan.

Odpowiadajac na pytania:

Teraz bedzie dziewczynka. Na imie ma Nila.
Mam juz dwoch synkow. Ten pierwszy skonczy wkrotce 16 lat (tak, tak... taka stara juz jestem :-) i ma na imie Dawid.
Drugi skonczy za pare dni 22 miesiace (urodzil sie 30 czerwca 2011) i ma na imie Denis.

Byly jeszcze jakies pytania? :-)

12 lata 1 tydzień temu #636712 przez Marta1985
Agusia położna polecała nam Proctis M i Aesculan :)

12 lata 1 tydzień temu #636716 przez Małgośka
Ikunia jesteś śliczna jak laleczka :) Aż się dziwię, że nie porwali cię do jakiejś sesji seksownych mamuś :)

Ikunia1910 napisał:

Beatko witamy w czerwcówkach ;)

Haniu zapomniałaś o Małgośce, Ninka tez bedzie trzecim dzieciatkiem :)

Kakaszka super :lol: az po cichutku Ci zazdroszcze takiej rodzinki :)
Fajnie ze juz prawie wszystko masz:)

A tu mój dzisiejszy brzusio a w tle nowy nabytek :side:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636721 przez Agusia83
A ja sie napisalam i.mi postanowila wcielo.

Marta,dziękuje. Moze juz to zakupie.

Kasiu,współczuję z tym spaniem.

A ja mam dzis pogrzeb

Oj,to.prawda...Ikunia,ślicznie wygladsasz. Jedynie bidusio rosnie. Na tym zdjęciu wygladasz jak byś miala 17,18 lat.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #636786 przez Hania84
Witamy się i my :)

My też na szczęście nie mamy problemu ze spaniem :silly:

Kasiu na prawdę współczuję, bo zamiast teraz się wyspać i regenerować siły na bobasa to musisz się męczyć. A próbowałaś nie wiem np. kąpieli w olejku lawendowym...albo jakichś innych technik relaksacyjnych przed snem? Bo raczej tabletek na spanie w ciąży lepiej nie zażywać.

Aga trzymaj się kochana :kiss:

Dziś mam prasowanko pierwszej tury ciuszków i piorę drugą turę :) Dobrze, że mam deskę do prasowania z możliwością regulacji wysokości. Zrobię ją sobie tak by mi pasowała do krzesła i będę na siedząco to robić bo na stojąco to by mi nogi odpadły :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #636796 przez kakaszka
witam dziewczyny :)

ja sie obudzilam o 5 rano wyspana, ale sie zmusilam zasnac z powrotem. teraz musze sie wysypiac za czas kiedy mala bedzie z nami :) snilo mi sie, ze moja siostra juz zamowila mi lozeczko, takze wyszlo mi, ze mam dwa lozeczka i nie wiedzialam co z nimi robic, bo nie chcialam zadnej z nich urazic, ze wybralam to drugie :D durny sen.
no i jak sie obudzilam to sie przerazilam znowu tym ogromem rzeczy i to, ze musze to wszystko poogarniac.

ikunia super wygladasz :)

milego dnia mamuski :)

12 lata 1 tydzień temu #636919 przez rysa
Ja wlasnie siedze w parku,czytam ksiazke i wygrzewam sie na słoneczku :)Spotkałam koleżanke z pracy i troche poplotkowałyśmy :)

Właśnie sobie pomyślałam że jak bym miała gdzie(np.działeczka)to z chęcią bym się poopalała.I od razu sie zastanowiłam jak opalić plecy?:)Chyba by trzaba było wyciąć dziure w leżaku :):)

Miłego dnia dziewczyny :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka