- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwcia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Od tygodnia nie mam internetu, dopiero dorwałam się u znajomych i nadrobiłam co nieco, strasznie się spisałyście

W czwartek byłam na wizycie u mojego ginka, przed tym robiłam badania moczu i krwi, wyszły ok. Po badaniu moj gin stwierdził że szyjka jest króciutka ale się zamknęła więc jednak męczania z luteiną dopochwową coś dała. Nie mam nakazu leżenia, tylko oszczędzania się. Na srodę dostałam skierowanie do szpitala, będę mieć tam robione ktg i dokładne usg, mówił że pomierzy i poważy małą, sprawdzi łożysko i jeśli będzie wszystko wporządku to ostawi mi leki wkrótce. Narazie póki co jeszcze mam brać. No i zrobił mi też wymaz z pochwy, żeby sprawdzić jaki stan bakteryjny. Współżycie zakazane do porodu

Brzuch mam dosyć wysoko, w nocy budzi mnie zgaga, mówie Wam masakra, takiej jeszcze nie miałam, no i też niema dnia żeby nie kłuło mnie w pochwie :/ a jest to bolesne, najgorzej jak złapie w sklepie, ciężko się ruszyć. Pytałam ginka co to może być a on mi powiedział, że być może pęcherz, bo miałam tam jakieś bakterie poprzednio, zapisał mi furaginum 2x1 tak na wszelki wypadek, biorę od czwartku ale nic to nie pomogło.
Jaki macie puls w ciąży? U mnie zawsze trochę ponad 100 lub jakies 97 itp.
Pozdrówki
Nasza córeczka Oliwia

- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- szolrak1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szolrak1 madzia

elwerka ja ci powiem ze moj maz tez wymagał programowania dysku twardego bo miał niestety za mało ramu............. co jakis czas dostarczam mu ten ram i jakos leci ale jestesmy po terapii i tez walczylismy o zwiazek... juz bylismy osobno chciałam odejsc... walczył i docenił... chopem tzreba wstrzasnac a ucza sie sami niestety po czasie.... wytrzymaj a bedzie Ci dane................ :*:*:*:* najwazniejsze jest dziedziatko a on sam przyjdzie na kolanach pokorny syn marnotrawny....... mezczyzni sa prosci tylkotrzeba sie ich prostoty nauczyc i ich wychowac( oczywiscie sa wyjatki - ewenementy, unikaty, zajęci:P:D ) bedzie dobrze!!1 mysle o Tobie! urodzisz dziecko i zapomnisz ze warto sie chłopem przejmowac... bedziesz miała kim niedługo;]
kupiłam dzisiaj lewatywe ała:P:D linomag i stwierdziłam ze nie kupuje leków na poczatek bo wszystkie sa od 1 miesiaca... wiec trzeba konsultacji z lekarzem , narazie nic nie kupuje i mam nadzieje ze malenstwo ich nie bedzie potrzebowac... a jak co to do lekarza:)
co za dzień

a jutro pyszny obiadek u mamusiiiiiiiiiiiii mniammmmmmmmm
kupiłam sobie 4 paczki hahahah:P ale podziele sie z mezem:P niech bedzie:P

- iwcia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ty też trzymaj się i odpoczywaj dużo, już Ci niedługo zostało, facetem szkoda się przejmować, teraz są ważniejsze sprawy bo za chwile, lada dzień będziemy mamami

W sumie to moja mała tak jak piszesz jest już donoszona praktycznie, więc nawet jeśli przyszłoby mi rodzić w niedługim czasie, to się nie pogniewam, a wiem, że kiedyś ten moment nadejdzie czy tego chce czy nie, ale boję się okrutnieeeee.
Nasza córeczka Oliwia

- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aaa szorlaczku,co za lewatywe kupilas?to mozna kupic?wytlumacz mi jak to wyglada,z tego co wiem to robia to w szpitalu ;p
Iwcia no wlasnie,mi sie wydaje,ze to bardziej ta szyjka niz pecherz ;p bo ja mam tak samo ;p noo Tobie tak malutko zostalo,wiec sie nie dziwie ze sie boisz,ale skoro skraca Ci sie juz szyjka to moze porod bedzie szybko przebiegal?kto wie?;p wyobraz sobie,wrocisz do Nas z wiadomoscia,ze juz urodzilas,a my bedziemy dalej czekac;D wszystkie Nas to czeka ;D ale damy rade,silne z nas kobietki

- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

szlorak wielki szacun dla ciebie. w 100 procętach masz rację co do facetów

Ale się cieszę że niedługo będą nasze malutkie dzidziusie kochane !
OOO jakie z nas szczęściary!

- szolrak1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szolrak1 madzia

lewatywka kosztowała 8,29 za sztuke firma ENEMA ( 32,2 MG + 139 MG)/ML ROZTWÓR doodbytniczy- biało - niebieskie pudełko a w srodku butelka z płynem a długim dziobem:d i wszystkie wiemy do czego:D:D:D:D hehe:) powiesz pani lewatywa enema i koniec myslenia:D mi kazali kupic x2 ;] wiec kupiłam:D
- szolrak1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szolrak1 madzia

- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- szolrak1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szolrak1 madzia

- szolrak1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- szolrak1 madzia
- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Elwerka00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-