BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #325510 przez agata250885
No tak nie którzy faceci maja to wrodzone a nie których trzeba tego nauczyć kala321.
Ja do mojego tez miałam dużo cierpliwości, wytrwałości ale opłacało się bo jest teraz taki jak twój troskliwy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #325512 przez nelka
elwerka a ten twój facet jest starszy od ciebie czy w tym samym wieku? długo razem jesteście? faceci chyba używają argumentu że mamy dorosnąć jak nie mają już co powiedzieć, mój kiedyś też tak do mnie gadał a to on wtedy powinien dorosnąć :blink:

tantum rosa jest bardzo dobry ale właśnie do stosowania jak coś się dzieje, więc warto mieć z dwie szaszetki w razie czego, a lactacyd można stosować do codziennej higienny intymnej.

miłego dzionka mamuśki :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #325546 przez agata250885
o kurcze kobietki ,ale jestem zmęczona te sprzątanie mi idzie ciężko ale robię pomału. Jaka u was pogoda dzisiaj? U nas pięknie, słoneczko i cieplutko. Przejadę się do miasteczka po obiadku bo mi nudno samej w domku.

13 lata 1 miesiąc temu #325548 przez kala321
u nas ciepło,ale słońca dziś nie ma
ja robiłam pranie i teraz obiadek,a J odkurza mieszkanie;)

13 lata 1 miesiąc temu #325550 przez agata250885
hi jak miło, jaki kochany i grzeczny chłopczyk. ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #325564 przez Elwerka00
nelka on ma 24 lata a ja 21 . Ale dobra... Macie racje,wazniejszy jest dzidzius. Jeden facet mi wystarczy a on i tak przyjdzie z podkulonym ogonkiem ,jak zawsze ;p

Aleksander < 3

13 lata 1 miesiąc temu #325565 przez agata250885
Dokładnie i tak trzymaj kochana. Myśl pozytywnie i przede wszystkim o dzidziusiu teraz. Wszystko się ułoży w końcu, zobaczysz. Miłego dnia! ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #325599 przez agata250885

13 lata 1 miesiąc temu #325600 przez nelka
plan minimum na dzisiaj wykonany :blink: brzydka pogoda dzisiaj u nas, nie ma co marzyć o spacerku więc reszte dnia będę się lenić :lol: posprzątałam, zrobiłam pranie, ugotowałam obiad, nawet zrobiłam ciastka francuskie z jabłkami, to nic że troszkę mi nie wyszły i tak je zjem :laugh:

elwerka wiem że łatwo tak nam mówić ale napewno wszystko się ułoży, ciesz się tym co masz, przede wszystkim synusiem a wsparcie my ci chętnie udzielimy jak będzie potrzebne :kiss:

tak mi się podoba w pokoju mojej córci że mogłabym tam siedzieć cały dzień, te wszystkie pierdołki dla małej, grająca karuzela i te ciepłe kolorki normalnie sama przyjemność :lol: tylko m mnie wygania bo maluję zwierzątka na ścianie i niby mu przeszkadzam jak coś ciągle gadam :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #325602 przez agata250885
fajnie ,a co za zwierządka maluje?

13 lata 1 miesiąc temu #325608 przez nelka
agata fajna ta stronka co przysłałaś link...

maluje drzewko, słonika, żyrafkę i małpki na całej ścianie ma wyjść obrazek a łóżeczko będzie wkomponowane po środku....

13 lata 1 miesiąc temu #325611 przez Elwerka00
ooo nelus ;D to Twoja dzidzia bedzie miala swietny wypasiony pokoik;p to zrob zdjecie jak juz Twoj maz pomaluje i pochwal sie nam ;*

Agatko,ja wiem,ze mam w Was wsparcie dlatego juz sie nim nie przejmuje ;)

Aleksander < 3

13 lata 1 miesiąc temu #325612 przez agata250885
no dla mamusiek wszystkich przesłałam ;-)
Ale fajnie , to taki malarz z niego jest co? ;-)
nelka sobota to mój dzień na generalne porządki a ja jestem tak zmęczona po tej nocy ze chodzę jak żółw dziś. Daj mi trochę swojej energi dzisiaj. Porobiłam dość ale nie mam siły i ochoty ogólnie przez to zmęczenie.Jutro też jestem sama więc jutro wszystko porobię chętnie chociaż to niedziela.
Ja namalowałam dwa bobaski myszki miki dla mojego dzidziusia, ale nie na ścianie tylko na płótnie bo nie wiem jak długo tu zostaniemy mieszkać.

13 lata 1 miesiąc temu #325615 przez agata250885
Elwerka00 no to dobrze ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #325621 przez nelka
chętnie bym się podzieliła energia ale niestety na dziś już wykorzystałam cały zapas ;) co raz szybciej się męcze i przez ten brzuch jestem jak słoń w składzie porcelany... zdejmowałam pudełko z meblościanki i brzuchem zahaczyłam głośnik, nawet tego nie poczułam ale ściana w której zrobiła się dziura aż do tynku już to odczuła :huh:

już się nie mogę doczekać aż będę się mogła wszystkim pochwalić pokoikiem ale poczekam aż wszystko skończy :lol: ja mam dwie lewe nawet lini prostej nie namaluje ale mój mężuś ma zdolności plastyczne, po mamusi oddziedziczył :blink: chciałam zamówić naklejki ale powiedział że swojej córci sam namaluje, napoczątku byłam przerażona tym pomysłem ale idzie mu tak ładnie że jestem dumna z mojego leniwca :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka