BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 2 tygodni temu #345673 przez Elwerka00
Madziu a skad wiesz,ze dzis urodzi ? pisala Ci ?
to super wiadomosc ! ; )

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #345686 przez szolrak1
no napisała mi ;]

wczoraj miała miec 2 kroplowke ale jej nie dali i zdecydowali ze dzisiaj urodzi wiec pewnie beda ja ciac:D i dobrze juz chociaz porod ma z glowy;]

13 lata 2 tygodni temu #345693 przez Elwerka00
no to dobrze ; ) juz sie dziewczyna wystarczajaco nacierpiala ehh..
usciskaj ja od Nas ;)

ja tez bym wolala zeby mnie cieli,bo boje sie tego bolu wrrr..

Aleksander < 3

13 lata 2 tygodni temu #345701 przez szolrak1
cały czas ja pozdrawiam i całuje od was:D ona zreszta tez całuje wasze brzuszki! napisała mi dzisiaj tylko krotkiego sms" dzisiaj sie urodzi" pewnie cos juz szykuja:D

elwi ja bym wolała sama urodzic niz byc cieta:/ cc to operacja wiem po rozlanym wyrostkuu jak lezałam 7 dni bez ruchu... to gojenie bole i niedyspozycja... kaczki kroplowki fuj nie chciałabym cesarki a tak 3 dni i do domku;] sama wszedzie pojdziesz ;] ale to w sumie roznie bywa:) jeden organizm sie regeneruje szybko inny wolniej:D

a brunciooooooooo zas tanczy salseee ło kule:]

13 lata 2 tygodni temu #345705 przez Elwerka00
noo to fakt,ze po cesarce ciezko dojsc i dluzej niz po naturalnym,ale jednak jest ten plus ze podczas porodu nie boli i szybko przebiega ;p

cos za cos niestety..

ohhh ten Bruncio,chyba wie ze to jego ostatnie dni w brzuszku ;D i sie musi nakopac ;D

Aleksander < 3

13 lata 2 tygodni temu #345726 przez szolrak1
nioo nie boli bo jest ciecie ale boli po porodzie przez tydzien i rwie przy kazdej zmianie pogody o ile sie dobrze goi:/

zrobiłam soebie pyszna kawe zaraz pojde zrobic porzadek w szafie z ciuchami zeby przygotowac sobie wszystko na powrot do domku ;]

tak sie ciesze bo poogladałam sie cała i nie mam ani jednego rozstepu ;] i sie ciesze:d

kocham mojego szkraba!!!!!!!!!!!!!!1 jestem taka szczesliwa ze go niebawem zobaczeeeeeeeeee achhhhhhhhhhhhhh;];];];]

przepełnia mnie dzisiaj miłosc radosc euforia!!!!!!!!

13 lata 2 tygodni temu #345731 przez Elwerka00
no to super,ze nie masz zadnego rozstepu ja mam na calym ciele.Poczawszy od nog az po piersi.. ; //

Aleksander < 3

13 lata 2 tygodni temu #345735 przez szolrak1
powiem wam ze to kurde dziwna sprawa z tymi rozstepami bo moja mama siostra ciocia babcia wszystcy słowem nawet faceci maja pełno rozstepow i od dorastania i zmiany wagi i ciazy a ja nie mam nic... a kiedys byłam baleronikiem:/ odchudzałam sie całe zycie stopniowo i nic nie wylazło nawet teraz jeste w szoku bo byłam pewna ze bede miała nawet na policzkach .... smaruje sie drogimi kremami 3 lub 4 razy dziennie ale hmmm w szoku jeste

pewnie cos wyskoczy przy dochodzeniu do siebie

widzisz elwi moj rozmiar stanika z A zmienił sie na C i nic:/ szok

13 lata 2 tygodni temu #345751 przez ewelinda83
witam kochane :)
madziu ja czuje sie dobrze :) rola mamusi jest cudowana choc troszke meczaca ;) jestem nie wyspana bo Kinia je czesto ale to jedyny minus :silly:
dzisiejsza noc byla ok bo jadlysmy tylko dwa razy, wiec moze to bedzie jakis postep i moj mamly glodomorek bedzie sie bardziej najadal :)
co do rozstepow to mi wyszly dwa tyciutkie na piersi :dry: juz po porodzie, a tak to tez nigdzie nic nie znalazlam.

KAROLKA dzisiaj bedzie mama, MADZIA jutro ( te srodki na wywolanie roznie dzialaja, moja siostra dostala jakis zel i po 6 godzinach miala Kubcia juz przy sobie, inna kolezanka miala kilka razy cos podawane i rodzila wsumie 30godz ) tak wiec kazdy organizm inaczej reaguje :blush:
Ciekawe co z iwcia ?
Kala i Nelka juz maja 40 tydzien :lol:

13 lata 2 tygodni temu #345756 przez szolrak1
to sie ciesze kochana ze jestes szczesliwa mamusia:d , ze sie dobrze czujesz:) corcie masz modelkowa:D jest genialna i ciesze sie ze tak pieknie amcia:D zazdroszcze Ci tego klimatu;]

nio Karolcia zasłuzyła na spokoj juz;]

ja chce jutro Brunciaaa ... tak na niego czekam , jestem podniecona i zniecierpliwiona chce zobaczyc ta buzinke chwycic te paluszki usłyszec wokal po mamusi hehe:) tak tak tak

ja tez dzisiaj zaczełam 40 tydzien:D kurczaczki nie maja ochoty sie wykluwac:D kala pojechała na ktg nelus tez;] iwcia pewnie jest mamusia i nie ma siły albo czasu albo internetu;] ale mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze!! ciekawe jak monisia... pweni ospa rzadzi w domku i nie ma czasu nawet tu zalukac biedna:/

ehhh ale jestem podekscytowana

13 lata 2 tygodni temu #345767 przez szolrak1
ciekawe jak kalusia i neli ;]

a migotka tez nie daje znac

13 lata 2 tygodni temu #345885 przez kala321
hejka my po ktg jest dobrze, na usg wyszło że mały ma ok 3 kg, mam przyjsć (jeśli nie urodze) w środę na ktg,a jak dalej nie urodzę to w pon jako "ciąża po terminie" z rzeczami do szpitala na 8 rano
także już niedługo

o super,że KArolcia już;D

13 lata 2 tygodni temu #345891 przez szolrak1
no to świetnie Kamilko;] zatem jest plan;] a to raduje:D najwazniejse ze patryk ma sie dobrze:d wazy tyle samo co moj bruno i córcia karolci:D

13 lata 2 tygodni temu #345900 przez kala321
tak my 40 tydzień i 4 dzień;)
a mały siedzi bo mu tam dobrze,chyba bedzie mi brakować brzucha i jego kopniaczków;D

13 lata 2 tygodni temu #345902 przez Elwerka00
Kalus super,wlasnie ze jest plan ; )

a moj maly tydzien temu wazyl 3200 . To chyba duzo w porownaniu z waszymi dzidziusiami..

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka