BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286688 przez aska27
Fakt, niektórzy mają siano w głowach! To jest chore...

A my już po torcikach, więc ja od jutra zaczynam dietkę dzieczyny! :blink: Trzymajcie kciuki :silly:
Zrobię chyba sobie też taki suwaczek jak ma Masuska żeby mnie motywował :laugh:
a moze nie,bo gdzie go tutaj wcisnę?!

Buźka, pa!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286694 przez różyczka
tu były fotki :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286695 przez ewitkun
no nic baby ja zmykam do wyra :P sama bo mój mąż świętuje swoje 38 urodziny przed tv zamiast ze mną się seksować :P

ale sweet mohery Bianka śliczna

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286698 przez aska27
hehe Rozyczko fajowa czapa!! :laugh: :kiss: a Bianusia SŁODKA jak zawsze :kiss:

a no i umiesz zmniejszać zdjecia! :silly: :laugh:

Dobra,w sumie nie męcze...bo mi to... :blink: no i zeby nie było,ze marudze! :laugh:

buźka

13 lata 3 miesiąc temu #286699 przez różyczka
ewitkun napisał:

no nic baby ja zmykam do wyra :P sama bo mój mąż świętuje swoje 38 urodziny przed tv zamiast ze mną się seksować :P

ale sweet mohery Bianka śliczna

kabel mu odłącz :)

dzięki :)

ja tez juz ide lulać, moj tez przed tv ale ja mam to głeboko... ;)

13 lata 3 miesiąc temu #286701 przez olka1730
Ale słodka ta twoja Bianusia Różyczko,oczka naprawde powalają niejeden straci głowe;)Mohery góra haha

13 lata 3 miesiąc temu #286704 przez różyczka
olka1730 napisał:

Ale słodka ta twoja Bianusia Różyczko,oczka naprawde powalają niejeden straci głowe;)Mohery góra haha

dziękuję :kiss: :)

Olka ale na spotkanie lipcowek przyjedziesz latem nad morze?? :) Bo tak nic nie piszesz...

13 lata 3 miesiąc temu #286710 przez aniaw
Różyczko fajnie, że w dobrym humorku jesteś :laugh:
Jakie czaderskie czapy macie :laugh: Uśmiech córci rozbrajający :laugh:
A stojak jak nie Biance to przynajmniej kotu służy :P
Co do chudego bałwana, to jak wpisałam na NK " jaka zima taki bałwan" :lol:
A w Sobieszewie byłam 2 razy :laugh: W liceum w wakacje na wczasach :laugh:
A żeby tam dojechać to był autobusik przez most :lol:

Rika matko współczuję :(

Asiu no właśnie nie dawałam już dawno, bo niby jak się podaje sztuczne to mniejsze zapotrzebowanie i każdy lekarz mówił co innego ;)
Zobaczymy co powie jutro pediatra ;)
A z tym kojcem to ja pier.. :ohmy: Mnie to nawet krew zalewa jak ktoś psa w takim kojcu trzyma i w ogóle nie wypuszcza :angry:

Oposek a Ty płaciłaś coś za badanie tego poziomu wit D? Na rehabilitację mykamy we wtorek na 12stą jakby co :silly:

Ewa zatęskni to przyjdzie się przytulić :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 miesiąc temu #286711 przez olka1730
Jak mi sie uda z urlopem,to czemu nie;)

13 lata 3 miesiąc temu #286712 przez Rika
Później Was nadrobię... humor mi się zjebał na maksa :(
Różyczko śliczne zdjęcia, mamy taki sam stojak dla Oli

13 lata 3 miesiąc temu #286729 przez aniaw
Ja uciekam do Wyrka bo moje facety już chrapią a ja jutro mam na rano do pracy ;)

Rika :kiss:

Masuska Różyczka wnoszę o zmianę avatarków bo teraz są mega podobne i nie widać która to która :P

Jeszcze Fotka Szymonka jak słodziachno śpi :laugh:
Jak zawsze na brzuszku, w śpiworku, bo się rozkopuje i przytulił swojego Georga :)
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286740 przez aska27
Aniu przesłodko!! :kiss:

Mam jeszcze prośbę- pytanko czy na ten nasz zjazd mogę kogoś zabrać? bo w sumie już dawno zaprosiłam :laugh: ale zapomniałam zapytać Was Kochne o zgodę :blink: To jest moja przyjaciółka,jakiś czas nawet tutaj na forum pisała, ma synka w podobnym wieku jak nasze bobasy,bo urodził się 1 sierpnia,a planowany był na 23 lipca..czyli mozna powiedzieć, że prawie lipcówka :blink: Jeśli to nie problem... to :kiss: ! :woohoo:

13 lata 3 miesiąc temu #286792 przez natimp1
hej Dziewczyny. W wekend natchnienia nie miałam na zaglądanie, podczytuję tylko ze jakieś spotkanko w lipcu.. a dla całych rodzin:) w sensie u mnie 2+2:)
ciekawe co wyjsdzie z tego pomysłu. tak na serio to tzreba by chyba cały pensjonat wtedy zamówić:)
kurcze tak na serio ogarniacie spotkanie :)fajnie

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286819 przez basba
Witam od poniedziałku...

Zaraz bede was czytać... dojżałam tylko foty Różyczki. Bianuśka w tej czapie przepięknie wygląda no i ty Rózia oczywiście też... zawszemi się takie berety podobały ale ja jakoś głupio w nich wyglądam...za to ty rewelacja! \
Widze ze apel poskutkował... Nasze dwa bliźniaki genetyczne (tak to szło??) mają inne avatarki! Mi też się myliłaś z Masuską.
I fotkę Ani...jaki prześliczny śpioszek... Z tą przytulanką słodziakowo wygląda.

Kasiu mam nadzieję że u córci lepiej... Biedne maleństwo.

Składam jeszcze życzonka spóźnione dla wszystkich forumowych półroczniaków...

Dobra zanim odpiszę napiszę co u nas...

Jestem padnięta... powieki zaraz na zapałki podtrzymam... Wiktoria od 3 nocy śpi po pół godziny i to wszystko przez te przeklęte ząbki. Biedna nie płacze... ona krzyczy! i to tak przeraźliwie ze nie wiem jak jej pomóc. Nurofen nic nie pomógł, ani ten zakichany viburcol! Nie wspominam o dentinoxie (bo nawet nie pozwala sobie posmarować)... pomysły mi się skończyły jak jej ulżyc... może któraś ma inny??? Gryzaków nie chce bo ma odruch wymiotny- gryzie jedynie smoka od butelki z zawartością letniej cherbatki.... Do tego zaczęło jej dosłownie kapać z nosa! Heh... Dziewczynki budzące się co pochwilę w nocy... WIELKI SZACUN DLA WAS...
No nic potem nadrobie reszte. Muszę zrobić kawę i wziąc się do pracy! :dry: :dry: :dry:

Aha... Aska dla mnie nie maproblemu...

13 lata 3 miesiąc temu #286827 przez kaska191919
Witajcie,
ja mam za soba ciężką noc, mała nie może spać bo katar i flegma ją męczy, na 8 pojechałysmy do przychodni na zastrzyk, mała płakała :( jeju kupowałam te skojarzone żeby jej bólu zaoszczędzić a tu takie coś :angry: na 20 na pogotowie na szczepienie , jeszcze 8 szczepionek :ohmy: pytałam czy pięlęgniarka z raz by do domu nie mogła dziennie przychodzić, ale że nie bradzo bo się boją jak by był jakiś wstrząs czy coś by się dziło, a ona wszystkiego sprzętu nie zabierze, a tu na miejscu jest lekarz i wogle, no w sumie to i racja.
dziewczyny nie podczytam WAs bo za dużo tego, Zuzia nie śpi. Składam tylko życzeni dla wczorajszych Jubilatów :kiss: :kiss: :kiss: przedewszytskim zdrowia kochane maleństwa!!!!!!!!

Rika,widzę że pokoik już prawie gotowy tylko meble i można mieszkać :lol: zapowiada się super, zawsze marzyłam o pokoju na poddaszu(jak dobrze widzę) a mama i córy piękne.
Rózyczkoawatarek masz boski, no jak dwie gwiazdy wyglądacie, a czapki macie czadowe :lol:
Aniawnieźle Szymek śpi na brzuszku i maskotki nie puszcza hehe. A fryzurkę widać na fotkach , super, włosy zdrowsze się wydają i bardzo ładnie.
Masuskano powiem Ci tylko że jak Piotrusiowi nie przejdzie i jutro bedzie miał kaszel taki lekki jak piszesz to lepiej leć do lekarza. Moja maął goraczki nie ma wogle, tylko od tygodnia miała taki kaszel , ale to raz dziennie tak lekko zakaszlaął, no a od piatku to taki już coraz większy, katar, tak jej aż w klatce chrupie wszystko flegma i mała cierpi, dobrze ze dłużej nie czekaąłm, i zastrzyki niestety.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka