- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Askaz tego co widze to Bianka jako jedyna na forum ma jeszcze łóżeczko na górnym poziomie,
Spoko spoko Piotrek też, ale on w łóżeczku nie siedzi, tylko śpi więc opuszczać nie muszę, za szczebelki się nie podnosi, bo ma do nich trochę (ma szersze łóżko) Dzięki temu wszystkiemu kręgosłup mi się nie odzywa:P za często:)
Bardzo fajne kapelutki i buciczki za małe pieniądze są w H&Mie, byłam wczoraj:)
Za to Dziewczyny jakie ciuszki są w Pepco, dziś kupiłam Piotrowi takie niby adidaski za 9.99:) Rozmiar 22 jest akurat:P Kopyto to mój ma. Ale nie wymieniam, bo on i tak w nich nie chodzi, to tak tylko do wózka:)
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co u nas? Piter wreszcie wspiął się na czworaka:) chodzi elegancko, sam wstaje, aaa mówi Baba, a wczoraj usłyszałam WRESZCIE długo wyczekiwane MAMA!!!
JA pracuję, wynajęłam mieszkanie fajnej dziewuszce no i chyba to wsio:)
Dziękuję za miłe pszyjęcie.
Cieszę się że z tym woreczkiem u Ciebie tak szybko poszło:)
Dorotas, widziałam zarąbiste trampki, w pepco są takie w kratkę, genialne:)
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
NIe chce mi sie komentować tych pożegnań
![]()
Dziewczyny teściowa zapowiedziała że Ada ma iść do kościoła na święconkę! A niech se dziecko idzie! Ale nie wiem czy zdąży sie nauczyć! No ale buty jakieś by sie je przydały bo my całą zimę o 3 parach skarpetMyślicie że tak na wiosne to jakieś adidaski????
Pożegnania nie widziałam bo skasowane i cała afera mnie ominęła:(
Ada poraczkuje do kościoła:) A buciki jak pisałam kupiłam adidaski, ale tylko coby dziecko w skarpetach nie siedziało na dworze:P
- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)
jej gram w jakieś gry na fejsie - chyba n\mnie naprawdę cycki swędzą!
Mój tomek ciagle wyskakuje do mnie z tekstem jak cos mu nie pasi :"chyba cie cycki swędza"

I ja tu w głowe zachodze skad on sie tego nauczył powiedzonka i teraz juz wiem, że to od Ciebie

Masuska fajnie, że jestes

Ja taki mam dziś zapiernicz w pracy, że za chiny ludowe nie dam rady odpisać Wam

Widziałam tylko teksty Oposka, która dzis się na pewno czegos nabrała, albo ten Pan robotnik ja tak zakręcił

Kasiu my jestesmy przez auto do tyłu o 2 tysiaki (2 naprawy pod rzad

Wczoraj wymieniłam sie na gumtree z babeczka na pasty do zebów i chusteczki nawilżane dla dzieci a jakis czas temu projektor dominiczka, który miał po Szymonku i juz go nie używamy wymieniłam na zestaw kaszek i słoiczki dla Małego

Kombinuje i oby do przodu

A rower gites sprawa

Natimp Ty nie bądź taka hej do przodu straszysz Hoborka mną a sama chcesz schudnąć 3 kilo to zapraszam do mnie cos Tobie wytnę

Rika

Piernikarczyk ja zawsze śmieję się z Twojego Opaska

Więcej grzechów nie pamiętam i spadam na chatę z tej pracy zaraz

A jutro rano znów dyżur

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kasia, u mnie tez miesiąc do doopy, szczególnie przez lokatorów moich mam 500 zł za prąd zapłacić i jeszcze parę wydatków a tu nie ma skąd brać...
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aniu mój Tomuś to ma inne hasełka które nawet tu sie nie nadają

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oposku tez miałam świtną przeprawę z tymi ocieplającymi blok i tak bardzo się cieszę że mieszkam w domku jednorodzinnym:P
Piernik a jak ja się ciesze że Cię widzę

Aniu ja też chętnie pomogę w wyborze kreacji, ale pomysłów nie daję, będę oceniać jak chcesz:)
NAti dawaj fotki kreacji!!
No dobra pogadalim idziem spać... Jakoś mnie poliki pieką, Pioter tez ma wypieki - ktoś nas obgaduje... Ale tyłek nie swędzi więc wiadomo że to nie T:P
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Masuska fajnie że jesteś
Aniaw jakby s chciała tą sukni e to ja najpierw musz e do grudziadza jechac po nia bo tak jak psalam dziewczyna ma ja juz 2,5 roku i ani pieniedzy nie dala ani sukienki wiec tak czy siak trzeba ja odzyskac
Dziewczyny czy bjestescie zainteresowane ubrankami? kurde tyl etego jest ze nie wiem czy sie z tym zabior e do domu skarpetyki, rajstopki, majteczki to tylko zajmuje 5 wielkich worów a pl;us ubranka, posciel... ja pierdziu w co ja sie wpakowalam

ale dam rade
przepraszam ze tak pisze byle jak ale tu jets tylko jeden komp, poza tym ciagle ktos chce ze mna gadac, nie mam czasu pisac zaraz przychodzi moja przyjaciolka kochana jedyna na piwko, dziewczynki szalej a w Zuize wstapil diabel bo szaleje jak glupia po domu, Ola ja gania krzycza szok, w domu tak nie jest

na szcze scie Ola wieksza czesc porrozy przespala, zuzia nie spala całą drog ę Ola za to w domu spala dlugo ale nie spofobalo jej sie tu, nic ani nikogo nie pamietala, wiadomo, teraz sie przyzwycaila mam andzieje ze noc bedzie ok...
przepraszam ze tak pisze ale ta klawiatura jest taka tepa strzala ze nie umiem na niej pisac i nie mozemy sie zgrac

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Postaram się klepnąć jutro.
Rika mimo moich najszczerszych chęci finansowo jestem w dołku i nic niestety nie kupię... ale pokazuj pokazuj, może naskrobię gdzieś.
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

podczytywalam Was wczoraj w pracy i sie smiałam w glos

mam nadzieje, ze mi stronki ZP nie zablokuje nasz forimowy informatyk jak zobaczy, ze wchodze do Was

My tez wczoraj zaliczyłysmy zakupki i kupiłam Ksieżniczce balerinki z kokardką w pepcko i trampeczki dżinsowo rózowe na rzepy i dwie czapki i sobie baleriny i starszczaczce baleriny i torebke jeszcze sobie strzeliłam do tych balerin i koniec chwalenia

i piekna pogódka dziś i ide chowac kozaki i kożuchy do piwnicy

ciao!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
jeszcze napisze Masusce o co szło:
Ufolka pisała,ze najpierw tak wszystkie chcialy na Zp i afera była wielka a teraz tu cisza i na tamtym forum napisała "Wbijaj Takajedna na Zp bo tam dretwo"
na co ja odpisalam,ze nie ma co narzekac,ze cisza czy dretwo, bo atmosfera forum to MY wiec moze trzeba sie postarac poprostu,zeby dretwo nie było...
poza tym pisalam równiez,ze "cisza" na forum - choc tu ciszy jako takiej nigdy chyba nie ma, czasami mniejsza intensywnosć postów tylko- wynika z róznych rzeczy: dziewczyny do pracy wracaja, bobasy sa bardziej absorbujace itd.
A Ufolka uznala, ze sie jej czepiamy i że ona ma dosyc tego naszego "kołka wzajemnej adoracji" i tyle...
Ja w każdym razie nie odebrałam tego jako jakies "pożegnanie", raczej jako foch - czego zupelnie nie kumam.
A teraz pytanko mam z innej bajki:
czy drzewo wisni sie przycina? tzn. galęzie...
moze ktos sie orientuje akurat...

p.s. Rika fajnei, ze sie odezwalas z 'tamtad'

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...