BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #376033 przez hoborr
Dzien dobry:)

Aniu no to miałaś mały sajgon z chorobami... Dobrze że wszystlo ogarnełaś i juz jest lepiej. Naprawdę nei wiem co bym zrobiła gdyby adusia wymiotowała czy coś... Chyba bym płakałą razem z nią....Na razie jedziemy bez chorób ale wiem że to nas nie minie.

O kurcze pewnie ten Karol ci się w noocy śnił:) Ale koleżanki bały się zadzownić??:):) To co będzie jak go zobaczą na żywca??? hahaha ZAproś różyczkę to ci kasy nadrukuj e i będziecie miały co mu tam wkładać:)

dobra lece do szkoły:) :woohoo:

hawenajs dej :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #376104 przez basba
Czesc baby!

Ja pierdziu jakaś nieogarnięta ostatnio jestem- zawalona papierzyskami, non stop w biegu :dry: Po południu też zawsze zapiernicz wiec wczoraj nawet nie zajrzałam. Ale do kawki dzisiaj musialam zajrzeć co tam u was :)

Aniu współczuje zamieszania z chorobskami. Oby szybko przeszły a ty abyś mogła cieszyć się przygotowaniami do ślubu no i panienskim :lol: (zapowiada się ciekawie)... tylko aparatu nie zapomnij :silly: !!! No i gratki dla chodzącego Dominika :)

Oposku historia z osłem wymiata... chyba mąż jedzenia mu nie przyniósł :) Mój mąż też musi być naprawdę konkretnie chory jak zostaje w domu i to max na 2 dni.
Wenus nie widziałam... tzn., widziałam naszą wenus bo przed piątą była juz wyspana na maxa!!! :blink:

Rika jak tam Zuzia???

Hoborr oby się dzień dziecka tym razem udał i nie padało. A z tej okazji ze sprawdzianów mam nadzieję ze same pozytywne oceny wystawiłaś ;)
yyy... o co chodzi z tym : A wiecie że są już mamy styczeń 2013! Kurde płakac mi się chce!!! ?????

Różyczka co u Bianusi???

Masuska dawaj rzęsy :)

12 lata 11 miesiąc temu #376261 przez Oposek
Siema laski:)
U nas pobudka o 3, więc jesteśmy trochę niewyspani;) Mieliśmy się potem jeszcze położyć, ale jakoś nie wyszło. Młody za to w świetnym humorze, szalał aż do 12: 30 i padł, niemal na stojąco:)
Ja Wam mówię, to jakiś wampir energetyczny jest, budzi się co chwila w nocy, bo ćwiczymy spanie bez jedzenia, wstaje po kilku godzinach, a radosny jak skowronek:) Rano byliśmy na zajęciach, wieczorem może uda się na spacer w trójkę skoczyć, a pomiędzy leniuchujemy, polegujemy i uprawiamy niezbyt skomplikowane zabawy dywanowe, bo niektórzy nie bardzo mają siłę na coś więcej ;) Jedyny plus, że mąż był już o 7:30 w pracy, więc przed 16 powinien być w domu, a od jutra wolne:):):)
A jakie Wy macie plany na Boże Ciało i weekend?

Basba Super się zapowiadają Wasze wakacje, my jakieś porządniejsze planujemy dopiero na wiosnę/na jesieni, ale w sierpniu jedziemy nad morze. Mój mąż już narzeka, że On w miejscu siedzieć nie będzie, studiuje trasy, planuje wycieczki, więc nie wiem, czy w ogóle zobaczę to morze;)

Ania ojejku, to faktycznie mieliście ciężki okres :( Mam nadzieję, że szybciuchno dojdą do siebie:) Filip ostatnio reaguje krwiożerczym wszaskiem jak Mu się coś podoba i Mu się przerywa. Drze się przy wyjmowaniu z kąpieli, jak Mu się zabierze laptopa, jak trzeba wracać z zajęć, czy placu zabaw. Pozostałą część dnia się głównie śmieje, więc widać równowaga musi być;) To się koleżanki nie popisały w sprawie panieńskiego :dry: No ale najważniejsze, że będzie tak jak chcesz:):):)

Hoborku jak się udała impreza?:) Ile w ogóle macie dzieci w tej szkole? to jakaś duża placówka?

Rika jak dziewczynki?

12 lata 11 miesiąc temu #376293 przez Rika
Nie mam trochę czasu, latam i dzwonie po lekarzach. Dziewczyny z warszawy znacie jakiegoś specjalistę od stomatologii dziecięcej?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #376305 przez Oposek
Rika nie wiem, czy chcesz prywatnie, czy na NFZ. Jeśli prywatnie to mogę Ci polecić miejsce, gdzie moja przyjaciółka leczyła ząbki swojemu synkowi. Była bardzo zadowolona i przyjeżdżała kilka razy aż ze Słupska. To gabinet tylko i wyłącznie dla dzieci i młodzieży, leczą próchnicę żelem (bez wiertła), w razie potrzeby dają gaz rozśmieszający, głupiego jasia, narkozę (ale bez intubacji) Są smakowe żele, kolorowe plomby, niespodzianki po wizycie...
Zresztą najlepiej sama zobacz, zadzwoń jeśli chcesz:
www.elefant.med.pl

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #376337 przez aniaw
Rika napisał:

Nie mam trochę czasu, latam i dzwonie po lekarzach. Dziewczyny z warszawy znacie jakiegoś specjalistę od stomatologii dziecięcej?

Rika taki wykaz znalazłam tych z NFZ:
www.videodentysta.pl/dentysta-nfz/stomat...nfz-w-warszawie.html
ale sama nie korzystałam z żadnego to nie wiem ;)

ten co zapodała Oposek fajniucho wyglada :laugh:

Nie mam kiedy napisać cosik, bo spałam dzis prawie do południa i oczywiście do pracy spóźniłam się na 15 :blush:
Fajnie, że bobasy też sobie spały a Dominik tylko o 7mej dostał mleczko i poszedł dalej spać jak zobaczył, że matka nie wstaje :)

12 lata 11 miesiąc temu #376522 przez Oposek
Część Dziewczyny!
Rany, jak u dziś cicho...
Mąż dziś kupił drążek i haki, będziemy wieszać huśtawkę, tylko nie możemy się na żadną zdecydować.
Może któraś z Was ma jakąś fajną i może polecić?

12 lata 11 miesiąc temu #376541 przez hoborr
Ja tez chce kolorowe plomby i zel zamiast wiertła:) a moja siora właśnie sobie różowa plombę założyła:) SUper wygląda:)

hahh Oposku to haki już sa a huśtawki nie macie??? ALe jesteście szaleni:) NIe polecę nic bo u nas tylko taka duża drewniana jest:) I oglądałaś te cuda na niebie??? Ja oczywiście smacznie spałam do 5:) A nasza szkoła jak to na wsi:) ok 200uczniów:) A udało się elegancko:) Dyro latał i się napatrzeć nie mógł:) POdobało się:) To był mó debiut jako nauczycielki muzyki - a koleś który wcześniej uczył udawał że nie słysz:) hahahah

Rika nie pomogę z oczywistych względów....

Aniu koniecznie zrób mnóstwo zdjęć i nam tu potem pokaż:) Poczujemy sie jakbyśmy były u Ciebie na imprezie:) jhahaha A jeszcze najfajnie by było gdybys filmik nakręciła \- ale wieżę że nei będziesz miała do tego głowy:) A czemu tak długo spałaś?? Mi się jeszcze nigdy w życiu nie zdażyło spać do 10 godziny a co dopiero do 12??? olaboga :cheer:

BAsba:) :kiss: Płąkac mi się chce jak pomyśle jak fajnie było być w ciąży:) I płakac mi się chce bo już by, chciała byc w ciąży....

Moje dziecko

12 lata 11 miesiąc temu #376545 przez hoborr
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #376583 przez Oposek
Jejku Hoborku jaka Ona śliczna :):):) I takie miny robi, że od razu parsknęłam śmiechem, a mąż się na mnie dziwnie spojrzał;) A Wy macie łóżeczko jeszcze nie obniżone, nie boisz się, że wypadnie? Bo ja codzień przeklinam, jak dźwigam to moje 10 kilogramów, ale Jemu jak stoi niewiele wystaje;)
Fajnie, że występ się udał, gratuluję!!!:) Super, że to co robisz daje Ci radość. Ja raz jeden robiłam zakończenie roku z dwulatkami i nigdy nie byłam tak zestresowana, na żadnym egzaminie, obronie :blush: Ale dali radę:):):)
Co do huśtawki to my wiedzieliśmy, że będzie kubełkowa, a one wszystkie mają podobne mocowanie, my i tak musimy ją na karabińczyku powiesić, żeby móc zdejmować bez zdejmowania drążka. Chciałam plastikową, żeby wziąć na działkę, ale mąż mówi, że na działkę kupi się normalną, stojącą dla Filipa i szwagierki.
Póki co chyba weźmiemy tą:
allegro.pl/hustawka-modulowa-kubelkowa-3...eck-i2369983420.html

Ania a ja mogę spać nie tylko do 12, ale i 15, więc zazdroszczę bardzo bardzo:)

To i ja się pochwalę:)

Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #376594 przez Rika
Jesteśmy w szpitalu Zuzia będzie miała operacje.

12 lata 11 miesiąc temu #376597 przez Rika
Zabrali Zuzię na salę operacyjną.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #376599 przez Oposek
Ojejku Rika strasznie mi przykro :( Co się Zuziulkowi stało?
Mam nadzieję, że wszystko pójdzie szybko i bez żadnych komplikacji, trzymaj się i daj znać, co u Was!
Jakby co to masz mój numer, dzwoń jeśli tylko mogę w czymś pomóc.
Mogłabym się Olą zająć, czy jakieś zakupy zrobić...

12 lata 11 miesiąc temu #376616 przez hoborr
Marika trzymaj się i napisz jak poszło!!!!
Dziś Boże Ciało na pewno wszystko będzie dobrze!

OPosku mam łóżeczko w pokoju opuszczone do dołu. A tu w kuchni cały czas ktoś z nią jest. A pozatym ona jeszcze sie nie gapnęłą że można wyłazić z łózeczka. A huśtawka naprawdę dobrze wygląda.

Kurcze nic nie mogę pisać tak się zestresowałam Zuzią:(

12 lata 11 miesiąc temu #376726 przez hoborr
Rika jak tam?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka