BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377091 przez aniaw
Rika super, że już w domku, szybkiego powrotu do zdrówka :kiss:

Oposku babcia zawsze wie najlepiej :laugh:
Z z tym świetem to u mnie pewnie bedzie zależało kto wygra mecz :S Samochód już udekorowany kondonkami na lusterka, flagą - szalikiem w środku i czapeczka ech ;)

Hoborku pracuje do 15stej :)

Własnie sporzadziłam listę rzeczy do załatwienia przed slubem i mam już 25 pkt i cała kartka A4 zapisana :ohmy:
I sie nie wyrobie, slub trza przełozyć :P

jestem spokojna... jestem spokojna... jestem spokojna.... :lol:

Ps a wiecie że przez to euro nie ma korków w mieście :lol:
I wyjechałam dzis póxniej do pracy i jeszcze byłam 15 min przed czasem co mi się nigdy nie zdarza :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #377127 przez Rika
rika1991.bloog.pl/id,331148138,title,606...ach-i-bol,index.html
Dla zainteresowanych cała historia z Zuzią.

12 lata 11 miesiąc temu #377157 przez hoborr
Rika normalnie mnie zatkało. Ale pech... Dobrze że Zuzia ma dzielną mamę... :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #377187 przez masuska
Rika, jak widać lekarze to porażka. Współczuję szczerze i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Hoborrku, jak po pracy. A mam pytanie, Ada to już chodzi co nie?

Różyczko co robisz? Mecz oglądasz?

Oposku fajnie dnie spędzacie, szczególnie ten wypad na basen mi się podoba.

Aniu podziel się Karolem:) Miodzio:)

Basba
pojechała na wczasy czy co?

A pochwalę się że teraz w trakcie meczu Piotrek zrobił samodzielnie kilka kroków:) Dumna jestem jak cholera:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377189 przez Rika
Masuska gratulacje dla Piotrusia!!! :)

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!

12 lata 11 miesiąc temu #377212 przez masuska
Rika, a jednak remis.

Ale Piotrek teraz już śmiga:) My trenujemy chodzenie:)

12 lata 11 miesiąc temu #377229 przez aniaw
Rika przekarz uściski Zuzi, dzielna jest bardzo bidulka, trzymajcie się :kiss:

Masuska gratki dla Pitera :lol:

U nas miły wieczór - pizza, martini, mecz :lol:
Remis też dobry choć mój M jakoś klął strasznie :P

12 lata 11 miesiąc temu #377244 przez Oposek
A my spędziliśmy mecz siedząc w piaskownicy pod blokiem, ale dzięki kochanym kibicom czułam się, jakbym sama oglądała :lol: Remis zawsze lepszy niż przegrana:)

Przede wszystkim gratulacje dla chodzącego Piterka Masuskowego :):):) Gdybym miała wuwuzele to bym zatrąbiła na Jego cześć :)

Rika współczuję przeżyć, jak się pie...przy to wszystko naraz :dry: :( Ale najważniejsze teraz, że jesteście już w domu. Zdrówka dla Zuzi, odpoczywajcie!

Hoborku ja niestety nie wiem, ile się daje na chrzciny teraz, będę chrzestną w październiku, ale zamierzam kupić prezent. Bawcie się dobrze!:)

Ania Tobie też Kochana życzę raz jeszcze szampańskiej zabawy z Karolem! :) Fajosko, że wieczór się udał;)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377249 przez basba
Masuska wakacje... Oj chcialabym... ;) niestety w domu i to sama z dwoma urwisami bo maz sluzbowo wczoraj do holandii jechal. Wroci pewnie w niedziele... No i wielkie gratulacje dla Pita!!!!

Dzisiaj stwierdzilam ze Wiktoria jest jakims cyborgiem chyba. Nie spala od 8 rano do 15!!!! Jezdzilismy w tym czasie samochodem nawet Antos spal a tanic. Banan i robila nie ma Wikuni zakrywajac sie raczkami. Smieszek kochany.

Rika matko wspolczuje ci... Biedna Zuzia. Ty tez przezylas swoje.

Ania dzisiaj baluje????

Oposku usmialam sie normalnie z kolka na glowie w autobusie :)

Hoborku zdjecie Adusi przeslodkie!!!!

A ja teraz u gina.... :/

12 lata 11 miesiąc temu #377251 przez basba
Masuska wakacje... Oj chcialabym... ;) niestety w domu i to sama z dwoma urwisami bo maz sluzbowo wczoraj do holandii jechal. Wroci pewnie w niedziele...

Dzisiaj stwierdzilam ze Wiktoria jest jakims cyborgiem chyba. Nie spala od 8 rano do 15!!!! Jezdzilismy w tym czasie samochodem nawet Antos spal a tanic. Banan i robila nie ma Wikuni zakrywajac sie raczkami. Smieszek kochany.

Rika matko wspolczuje ci... Biedna Zuzia. Ty tez przezylas swoje.

Ania dzisiaj baluje????

Oposku usmialam sie normalnie z kolka na glowie w autobusie :)

A ja teraz u gina.... :/

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #377252 przez różyczka
witam sie gorąco w ten piekny eurowieczór :)
Ja tak tylko w skrócie bo siły mi brak:
przede wszytskim Rika :kiss: buziaki dla Zuzi...bożeee jaki pech :(
po drugie: GRATULACJE dla mojego ziecia kochanego :) bravo Piotruś!!! :lol:
Hoborr ja jutro tez ide do pracy wiec jest po równo ;) :laugh:
Aniu ja chceeeeeeeeeeeee takiego Karolaaaaaaaaaaa :P
Masusko mecz ogladałysmy z Bianką-zgadza sie :) masz tu kamerke czy jak? ale pisac nie miałam jak bo budowałysmy z klocków jednocześnie :)
a teraz to i mi sie zachciało przez Ciebie tych rzęs :) pisałm Ci chyba, ze juz kiedys miałam i teraz chyba znowu sobie zrobie jak mi sie urlop zacznie...albo moze do ciechocinka :lol: co by łatwiej 'towary' na dansingu powyrywac :lol: :lol:
Oposku krejzole z Was :laugh:
Basba a wiesz...mnie tak czasem nachodzi i tez prosze Bianke o prezentacje nowych umiejetnosci przed innymi i choć nie chce z niej robic małpki w cyrku to czasami jestem z niej taka dumna, ze bym sie chciała całemu światu chwalić, na prawo i lewo, ze ona taka zdolna i nie moge sie powstrzymac normalnie :blush:
Teraz np. namiętnie bije dziewczyna bravo każdemu :laugh: a ja jak nawiedzona ciągle ją prowokuje do tych popisów :laugh:
a co Ty robisz u gina o tej porze :unsure: :cheer:

a teraz troszke o nas:
moja lalunia od kiedy spi w łóżeczku turstycznym wypija juz nie 5 a 3 butelki mleka (z czego 1 jest to kolacja po kąpilei wiec w nocy 2 a wczoraj to nawet tylko 1 ale sie nie ciesze na zapas), nie jest to jednoznaczne z tym, ze spi - bo niestety to byłoby zbyt piekne :S ale przynajmniej idziemy w dobrym kierunku....moze w okolicy I komuni świetej da już rade przespac całą noc B)

ups...miało być w telegraficznym skrócie a wysżło jak zawsze :blush:

no to jeszcze 1 mała historyjka na koniec:
poniewaz mam juz serdecznie dosyc odpowiadania na pytania wszystkich i wszedzie: "dlaczego ona taka ciemna? co państwo robicie, ze ona ma taką opaloną cere?"
mam juz odpowiedz, która przynajmniej na chwile zbija z tropu przeciwnika i daje mi czas na zmiane tematu lub ucieczke, otóż odpowiadam teraz tak:
" a wie pan/pani...z rana na 5-10 min wkładamy ją do piekarnika, opcja grill i tak codziennie żeby utrwalic efekt" :silly: :lol:

dobranoc :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #377261 przez aniaw
Basba pamiętak, że mąż ostrzegał Cię przed tym ginem podrywaczem :laugh:
Baluje jutro a to dziś dopiero zakupiłam:
allegro.pl/slomki-peniski-10szt-2-kolory...cja-i2382922703.html

Rżóyczko fajniucho, że nas odwiedziłaś a ztym opiekaniem na grillu to dopiero numer :lol: :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #377276 przez Oposek
Basba ja nie wiem, ile śpią inne dzieci w tym wieku, ale mój śpi ostatnio bardzo mało w dzień:dry:
Dziś na przykład obudził się po 8, położyłam Go na drzemkę o 14:00, a o 14:40 już był wyspany i zadowolony. Wieczorem zasnął normalnie o 20:00. Trochę to moja wina, bo wiecznie coś się dzieje i przestawia, więc nie ma jednej pory drzemki... Mam nadzieję, że u gina szybko pójdzie!

Ania W rewelacyjne te słomki, może kupię takie na chrzciny, już widzę minę mojej babci :lol: Może jedną zostawisz dla swojej Chrzestnej, na pewno się ucieszy;)

Różyczka tekst o grillu wymiata:) Mnie też takie pytania zawsze wkurzają, a zaczęło się jeszcze w ciąży- pierwszy dzień 43 tygodnia, a sąsiadka w windzie "to pani JESZCZE nie urodziła?":) Ale i tak koleżanka miała gorzej- urodziła malucha w kwietniu, została Jej spora nadwaga, a w lipcu pani w sklepie przepuszczała Ją w kolejce, bo "nie dość, że z dzidziusiem to jeszcze w drugiej ciąży";)

Co jest z Natimp ??? Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie!

12 lata 10 miesiąc temu #377355 przez hoborr
Dzień dobry!

MAsuska Ada nie chodzi! Grattulacje dla Piotrusia:) :kiss:

Basba no to rzeczywiscie długo nie spała. Ada śpi około 1,5 godzi. w ciągu dnia w dwóch drzemkach. No i gin zamiast oglądać mecz ogląda naszą BASBĘ:) hihih

Aniu ja nie wiem czy jestem aż tak wyzwolona i pewnie nie napiłabym sie przez takie peniski:)

Rika jak tam się Zuzia czuje dziś?

Różyczko no to kolejne podobieństwo Bianki - Ady:) Też się czasem ludzie pytaja ? Czy ją tyle na słońcu trzymam! Ale nie wpadłąm na taką odpowiedź:) No i spore że Bianka robi postępy z tym spaniem:) Na lae z tą KOmunią to może przesadziłąś:)

POmalowałam pazury na różowo:) Ae hardkor:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #377405 przez aniaw
Hoborku pazurki rózowe to do kreacji na chrzciny? :)
Kurcze wiesz, że ja nawet nie pomnyślałam, że te rurki moga być przesadą :huh:
Dobrze, że nie kupiłam kazej po lizaku penisku bo by w ogóle stwierdziły, że jestem nieźle zboczona :blush: :S

Matko ale mi sie dziś dyżur dłuuuuuuuuuuuży ;)

Oposku
dobry pomysł, żeby chrzestnej zostawić jedną rurke, chyba by zawału dostała :lol:
A dziś powiedziałam dopiero mojej mamie, że panieński urzadzam i pierwsze jej pytanie czy bedzie jakis goły facet? :S
Mam pytanko z tą biżuterią do pożyczenia :blush: Kiedy pasowałoby Tobie, żebym wpadła do Ciebie? Jeśli oczywiście aktualne :blush: Tylko niestety na chwilke bom zabiegana lub moge gdzieś na mieście np gdzie urzadzacie sobie spacerki :)

Jakby coś to miłego weekendu wam zycze, bo ja pewnie bede nocowac u kumpeli :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka