- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
U nas od rana deszczowo, trochę leje, trochę siąpi, raczej pochmurno i ponuro. Zrobiłam na obiad knedle ze śliwkami, a raczej mam zamiar, bo ciasto dopiero czeka w lodówce. Poza tym w sumie nic ciekawego po południu pójdziemy sobie pochodzić/poraczkować po mokrej trawie, a póki co Młody śpi.
Asia trzymam mocno kciuki i za dziś i za wyniki, daj koniecznie znać, jak wrócisz i będziesz miała siłę

Ania superanckie zdjęcia, musimy się tam wybrać

www.mmwarszawa.pl/369659/2011/5/2/osada-...jazd?category=photos Z tymi wygłupami to widzę, że nie warto się umawiać na wspóne zakupy, bo wyproszą nas na bank;) My też zawsze robimy jakieś jaja, szczególnie Krzysiek, a ludzie się na nas dziwnie patrzą

Rika my bylismy w weekend w Wildze, 60 km od Warszawy, bo tam mamy działkę i pogoda była super. 22 stopnie i piękne słońce. Jak się ogarne to wrzucę zdjęcia. Ja zawsze Kochana czytam, co piszesz i oglądam też

Basba dziękuję za życzenia

Różyczka Oliff dojechała cała i zdrowa? Robiłaś te kluski z sera dla Bianki? Moze i ja bym zrobiła...
Hoborku to czekam z niecierpliwością na wieści

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj przyszły mi spodnie które zamówiłam w zeszłym tygodniu i myślałam że będą za małe a one są za duże w pasie, znaczy na tyłku są ok ale w pasie odstają. W ogóle to szukam już lekarza dobrego który zoperuje mi cycki, może znacie kogoś kto ma "sylikony" i może kogoś polecić? No i ubrania sprzed ciąży są za duże... aż miło

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Oposek nie ma w domu wody i wrzuca biednego Filipka raz do kałuży, raz do fontanny, chodzi nad stawy z zakazem kąpieli a od święta na basen z mężem

- Masuska wbrew krążącym plotkom zrobiła Piotrusia "po bożemu" w łóżku a nie w lesie

- Różyczka po burzliwej kościelnej kłótni o mało nie dostała ekskomuniki z kościoła

(cichutko powiem nie zapeszając, że wypad do Ciechocinka troszke nareperował Bianusię

- Asia pojawia się u nas na chilę, pokazuje przystojniaka Mikołaja i ucieka na kolejne forum zostawiając nas z achami i ochami

- Hobor w wolnych chwilach między pracą, robieniem dzidziusia i opieką nad Adusią zajmuje się budownictwem

- Rika testuje nasz NFZ i wszystkich specjalistów po kolei - niestety królikami doświadczalnymi jest ona i córeczki

- Przyszła_mama przypomniała sobie o nas i bardzo się cieszymy z jej powrotu

- Olka się czasem pojawia a z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że śledzi nas na bieżąco

- Natimp podobno zaćpała nieźle w pracy od nadmiaru obowiązków i cos ściemnia, że nie może się do nas dostać

- Iwanek jest znowu z nami, jesteśmy happy i pokazała nam nawet swoją cudną córcię

A u mnie??? Stara nuda. Ten sam mąż od 3 tygodni

Zdjęcia będą będą pod koniec miesiąca spokojowo

Wszelkie podobieństwo do prawdziwych osób i zdarzeń jest przypadkowe

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
1. Implanty
2. Tkanka tłuszczowa
3. macrolane
I ta 3 mi się podoba

Ale metoda na tkankę tłuszczową nie dla mnie bo niby skąd ja ją wezmę? Chyba że Wy macie wewnętrzną potrzebę oddać mi trochę na cycki co?

No i implanty przy tym mogą być największe powikłania

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Oposku no dojechała i łazi po tej Wawie teraz- ZWIEDZA

no i jak ja i mój stary

klusek jeszcze nie było okazji zrobić Kluskowi

Ania daj mi adres swojego dilera

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na początku napiszę,ze ten zabieg to rzeczywiscie tak jak Rika pisała nic strasznego,ale bardzo nieprzyjemnego

W czasie zabiegu przypomniało mi się,jak rok temu pakowałam się po porodzie do domku.. i o mały włos w tym pośpiechu połowy rzeczy bym nie wzięła.. na co pielęgniarka do mnie "do zobaczenia za rok"! hehe no i minął prawie rok i ja znowu w tym samym szpitalu ..tyle ,ze nie na tym oddziale co powinnam

Rika no mam nadizję,ze to moje znamie to nic złego! Dzięki.
A dlaczego chcesz cyce powiększac?
Aniu no nie mam słow na Ciebie hehe niezły "kronikarz forumowy" z Ciebie
co tam u Twoich maluchów? dopadła kogos 3-dniówka??
Z tego Waszego tanca przy kasie nie potrafię powstrzymać się od śmiechu, "warjaci"

Basba dziękuję, świetny pomysł na prezent! Super!
Oposku mogę wprosic się do Ciebie na obiad?!

Kiedys Rózyczka zaprosiła mnie na pomidorówkę,ale w koncu sama zjadła..

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
LEKARZA NIE BYŁO!!!! Bo to prywetny gabinet i dopiero w czqwartek jadę!!!
Takż edalej z ciążą tajemnica:)
Aniu po prostu nie wiem co napisać! Ty wariacie!!!!!! POwinnaś pisać jakieś pamiętniki czy bloga:)? PO prostu rewelacja? Nie minełaś się z powiłąniem??
OPosku mój szanowny pan mąż najbardziej na świecie (oczywiście jedzeniowo)kocha knedle ze śliwkami. Jego matka czyt.moje teściowa - robi je raz na 2 lata - bo twierdzi że nie umie i jej się nei chce!
A ja nie wierze że mi się nie uda! Proszę Cię bardzo bardzo - napisz mi jak je zrobić??? TAk krok poo kroczku- plissss

Rika a może mąż by ubrał buty na jakimś podwyższonym obcasie:)? A z tymi cyckami to nie przesadzaszz?? Weź se trochę moich to ci się odechce - tego ciężaru i niemożności kupienia np. kompletu w jednym rozmiarze - bo góra zawsze mała

Asiu fajnie że jesteś już po. Tearz tylko epiej będzie:) Mąż pomoże i odpoczniesz - choć jeden dzień!!
Różyczko

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Aniu dziękuję za ten zajefajny skrót telegraficzny. Proszę o częściej Poprawiłaś mi nieco humorek...

Asiu cieszę się że jesteś juz po i mam nadzieję ze noga szybko przestanie boleć. Ściskam!

A... a za linka nie masz za co dziękować. Mam nadzieję ze się przyda

Hoborrku w takim razie czekamy do czwartku! Niezmiennie trzymam kciuki żeby było wszystko OK!
Rika no ty kobieto weź juz przestań! Cycki chcesz poprawiać?! Zwariowałaś juz???!!!
A mężowi kup platformy i niech się odczepi

Rózyczko ty się ciesz że dziecko ma pasję a nie głupoty w głowie

Oposku a wy nadal tą awarię (

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Ja chce knedle ze śliwkami

Oposek kurierem poprosze chocby kilka

Hoborrku dziekuje

choć dalej sie upieram,ze na tym blogu to popierdółki takie nastoletnie i do czytania to raczej nic nie ma ale wszystkie zdjecia za to są jej autorstwa, a te koniowe rzeczywiście świadczą o jej wielkiej pasji

Aska dobrze, ze juz po

ale Ci wykrakała ta pielegniarka

a z tą zupą to mnie zawstydziłaś teraz

Cześc Masusko!!!

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
witajcie w środowy dziwny dzień!
Jakies chmury sie gromadzą burzowe, co chwila przejaśnienia - kurde - nie podoba mi się taka pogaoda. Jeszcze na dodatek straszą tornadami!!!!
Różyczko sama wiesz jakie teraz dzieciaki są dziwne. nie mają żadnych pasji , zajęćć,,, tylko komp komp komp. Także naprawdę córa ci się udałą

MAsuska cześć

- aga1040
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥

Hoborku to trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku a dzidzia żeby była zdrowiuśka!!!!!!!
To pewnie się zdenerwiłaś na lekarza

Cisza tu jakaś ostatnio na tym forum.
Zastanawiam się kiedy tu by nad morze jechać z małżem i Kubim. Na pewno po roczku, pewnie jakoś na początku sierpnia, tylko coś licho teraz z tą pogodą.

Igorku dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!!!!!!!!!!!
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A my to:
Oposek,
AniaW,
Ja
i Różyczka oczywiście ma blisko:)
Spotykamy się 03.08, więc jakbyś miała ochotę to zapraszamy na spotkanko:)
A Rika Ty coś organizujesz?
PS: Zaraz jadę na Komendę w sprawie fotelika... Nerw mnie bierze:P
PS2: Miałam się pochwalić że kilka dni temu, Piotrek wreszcie się puścił. Po szpitalu chodzenie znów wygladało tak że przy meblach, a teraz daje sam i nie patrzy na nic. A i na prośbę nie pójdzie tylko musi SAM z siebie.