BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 8 miesiąc temu #207058 przez aska27
Lucy ALE LASKA Z CIEBIE MAMUSIU! :) Sukienki sliczne! a po ciazy ani sladu :ohmy: :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #207060 przez hoborr
A ja zabieram się za rozkręcanie interesu na allegro. Po długich namysłach i buszowaniu po domu - przemyślałam co by tu sprzedać:) Wiecie mam szwagierkę troche wkurzająca i zaczynam od jej garderoby:) Przyjeżdża do domu raz na kilka miesięcy to się nie powinna zorientować:) Może któraś kupi ładne bluzki:)
Tylko nie wiem za ile wystawić no i jeszcze nie doszłam jak to zrobić:) Trzymajcie kciukasy! Jak się uda to wam zalinkuję!

13 lata 8 miesiąc temu #207066 przez hoborr
Lucy i idziesz w końcu w tej pierwszej:)? A jak tam narzeczony? Nie wiem czy pisałaś to tak podpytuję? Wrócił już z tych delegacji?

13 lata 8 miesiąc temu #207068 przez basba
aniaw, hoborr namiary na NK poszły na PW:)

Lucy dla mnie pierwsza rewelacja... i te buty!

Yyyyyyyyy... Rika Darłówko to tam gdzie wschodnie i zachodnie łączy rozsuwany most :)

13 lata 8 miesiąc temu #207070 przez Rika
Lucy Łobuzi już lepiej się czuje i łobuzje ciągle :) tylko jeszcze kupy się nie uspokoiły tzn robi w ciągu dnia 4 luźniejsze niż zwykle a zawsze były 1-2 w ciągu dnia.

Buty są świetne!!! A to że platforma to wygodne to nie prawda bo też trzeba obliczyć wysokość platformy i obcasa.

Na Tobie obie sukienki są fajne :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #207076 przez Rika
Dziewczyny a to moje dzieła które stworzyłam :)

Ciasto pomalowałam bo mi się nudziło :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Zuzi obcięłam grzywkę bo mnie wkurzyła. Zrobiłam jej śliczne kucyki a ona je zepsuła, później spięłam znów spineczkami i też je zdjęła, później założyłam taka spinkę, której nie mogła zdjąć i zdjęła... z włosami...

Trochę krzywo ale sprawić żeby chwilę posiedziała spokojnie nie ruszając się graniczy z cudem...

Jak odrosną to spróbuję wyprostować. Mi dzisiaj przyszły ubrania, cudne są :) i mam w końcu sukienkę na Oli chrzciny :)
Co prawda na brzuchu jest trochę za duża ale jakbym wzięła mniejszą to by mi cycki nie wlazły :dry:
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #207084 przez hoborr
Rika dobiłaś mnie tym ciastem! Idę coś zjeść!

13 lata 8 miesiąc temu #207089 przez hoborr
Kur.. nic nie ma co mogłabym zjeść... nawet jednego biskopta głupiego:(

A Ty Rika nie dziw się że Zuza nie usiedzi w jednym miejscu. Widocznie ma charakterek po mamusi:)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #207092 przez aska27
hoborr napisał:

Rika dobiłaś mnie tym ciastem! Idę coś zjeść!

kurcze,ale teraz mam ochote na slodkie! a nic nie mam :( :blink:

zmykam, dobranoc!! :)

13 lata 8 miesiąc temu #207098 przez takajedna
Rika ukroj no kawałek :laugh: A grzywka rzeczywiscie do prostych nie należy, ale Zuzia i tak uroczo w niej wyglada, naprawde :lol:

Hoborrku pisałaś o tym okresie, że jeszcze nie masz, ale przecież piersią karmisz to chyba jeszcze w ogóle nie powinno być stresu bo ma prawo go nie być?

Lucy szczerze to ta druga sukienka mi się wcale nie podoba, pierwsza za to owszem, no i laska z Ciebie :) buty też ładne ale ja bym w nich ze trzy kroko góra zrobiła :laugh:

Różyczka pokaż się po fryzjerze :side: :side:

Przyszla mamo i reszta dziewczyn po cesarce - po Waszych opisach jednak doceniłam to że urodziłam naturalnie... i jeśli kiedyś czeka mnie cesarka, to chyba wolałabym ogólne znieczulenie
Ja błagałam o cesarkę raz - jak mi pęcherz płodowy przebijały :lol: teraz się z tego śmieje, ale jak sobie przypomnę....brrr

Aska Mikołaj super chłopak, podobny chyba do mamy :)

13 lata 8 miesiąc temu #207099 przez takajedna
Oposku - trzymam kciuki, a właściwie to już chyba gratuluję :lol:

Aniu lepiej wiosną niż wcale, fajnie że się udało z tym placem zabaw

13 lata 8 miesiąc temu #207101 przez takajedna
Basba - spóźnione wszystkiego naj, naj, naj :)

Natimp ja mam ten sam problem - chce wystawić kilka ubranek, a nie wiem na ile wycenić :dry:
No i gratulacje z powodu suwaczka :blush: :blush:

Masuska zdolniacha z Pitera, i jaki przystojniak, będzie miał branie :silly:

13 lata 8 miesiąc temu #207108 przez takajedna
U mnie okresu dalej brak, wciaz tylko plamienia :dry: ciąża raczej wykluczona (czuję że jak jeszcze raz zapytam mojego Pana i Władcę czy aby na pewno wszystkie gumki były całe, to już nigdy nie będzie seksu :blink: )
Przed ciążą miałam problemy z prolaktyną i potrafiłam mieć ohydne plamienia i z dwa tyg przed miesiaczką, brałam leki i przeszło, mam nadzieję że nie wróci :angry:

13 lata 8 miesiąc temu #207125 przez natimp1
hej Laski. padam po aerobiku,ale pisze żeby się przypomnieć z tym espumisanem, myślicie ze warto dawać skoro dostaje sab simplex? kurcze nie wiem czy to to samo...
hmm nie wystawiam dzisiaj tych ubranek bo nie wiem czy te 5 duych to nie duzo, poczekam moze któras z Was mi podpowie ile za to

O uciekam na przepis na żcie:)

do jutra pa

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #207157 przez aniaw
Natimp ja właśnie wróciłam z treningu i padam na pysk. 2 godziny ostrych ćwiczeń, super :laugh:
Co do kropelek to albo jedne albo drugie bo podobna jest substancja czynna.
Gratulacje co do suwaczka :)
A żeby zmienić avatarek musisz wejść w profil a póżniej moje emblematy i tam wstawiasz fotkę wybierając z komputerka jaką masz, więc proste :)
Co do cen na gumtree to ja też mam wiecznie problemy z wyceną - Ty masz 34 ciuszki jak dobrze policzyłam to byłoby 1,4 za ciuszek. Nie za mało?
Kurcze nie wiem, ale ja za 50zł chętnie bym kupiła tyle rzeczy bo to okazja :)

Lucy bożżżżż aleś Ty laska!!!!!!!!!!!!! :) będziesz cudnie wyglądać na ślubie :)
Pierwsza kreacja bardziej mi się podoba, a co do butków szacun, bo mnie przerazają te obcasy :blush:

aska Twój synek to tylko do schrupania :kiss:

Rika a już wiem o jaka folię kaman. Taką folię mam w tej pojedyńczej spacerówce froga a w tym podwójnym wózku tego nie ma, w takich wózkach prawdę mówiąc nie widziałam ;)
Zdolniacha z Ciebie z tymi włoskami Zuzy :)
Mój Szymcio ma 2 loczki z tyłu główki, a z przodu włoski mu w ogóle nie rosną i mój M ciągle mówi, żeby podciąć mu te z tyłu, ale ja mu zabraniam bo uwielbiam te jkego kędziorki :P
A i pokaz się w nowych ciuszkach :)
A z tym ciastem to przesadziłaś, bo ja nie jeść już słodyczy i teraz mam język do pasa :P

Hoborr ja jak muszę wyjśc na dłużej to zostwiam mojego M z bobasami i z mleczkiem MM i mamy spokój :)
Poproszę Twoje namiary na NK :)
Dobry pomysł z tą garderobą szwagierki :lol:
A co do figury Lucy to też się załamałam patrząc na siebie :(

Różyczko mój też nie chwyta jeszcze przedmiotów, nie obraca się na boczki, ale na wszystko ma czas, nie stresuj się kobitko.
A jak tam fryz?
Z tego linku nie mogę wejść na Twój profil NK i w sumie sama też nie wiem który link wysyła się ;)

Basba z Twojego linku też się nie da mi wejść na Twój profil NK :(

Masuska a Ty gdzie się podziewasz? :) Powiedz nam który link trzeba przesłać, żeby ktoś inny wszedł w nasz profil NK?????

Oposek żyjesz po obronie?

takajedna a ja bardzo szybko dostałam okres mimo karmienia piersią i teraz biorę tabletki i cholera plamienia mam mega nieregularne i jakoś strasznie często bo co 2 tyg :angry:
Muszę się wybrać do gina i chcę coś innego dostać bo te tabletki to porażka :angry:

Czy któraś z Was przyjmuje CERAZETTE??????

A co do treningów to wyobraźcie sobie, że u mnie w mieście zupełnie przypadkiem znalazłam ogłoszenie, że będzie organizowany kurs sztuki samoobrony dla kobiet :) 2 x w tyg po 2 godz przez 3 miesiące zupełnie za darmo :) później dostaje się jakiś certyfikat :)
Trenerem jest gościu ze szkoły sztuk walki :)
Ćwiczenia dziś były dość podobne do tych co miałam na krav maga :)
Było zajefajnie, mega wyczerpująco i aż cała mokra byłam i chcę jeszcze :laugh:
I niedługo żaden oprych mi nie podskoczy :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka