BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #396943 przez martadam23
moje kochane :P
Majówka może i masz racje ale mam nadzieję ze mnie nie przegonisz brzuszek bardzooo nisko uciska i ...
jestem po KTG 20 mam pojechać znowu ale w poniedzialek pojade do szpitala w którym chcę rodzić i zobacze co mi tam powiedzą :)
poza tym wszystko dobrze mały spał ale się rozruszał na badaniu bez zmian szyjka i rozwarcie na 1,5x1,5 ... :dry:
poza tym wg poloznej to 38 tc :Dhaha to jak wg mojego gina prowadzącego ..

no i ....
przjechałam do domku i ... jakis dziwny ,śluz mi idzie ;) taki mleczno żółty gęsty...

może się cos ruszy ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #396947 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

moje kochane :P
Majówka może i masz racje ale mam nadzieję ze mnie nie przegonisz brzuszek bardzooo nisko uciska i ...
jestem po KTG 20 mam pojechać znowu ale w poniedzialek pojade do szpitala w którym chcę rodzić i zobacze co mi tam powiedzą :)
poza tym wszystko dobrze mały spał ale się rozruszał na badaniu bez zmian szyjka i rozwarcie na 1,5x1,5 ... :dry:
poza tym wg poloznej to 38 tc :Dhaha to jak wg mojego gina prowadzącego ..

no i ....
przjechałam do domku i ... jakis dziwny ,śluz mi idzie ;) taki mleczno żółty gęsty...

może się cos ruszy ;)

OOO taki śluz to ja mam już jakis czas :blink:
Ciekawe,czy Saiko rodzi :unsure: :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #396948 przez Kamyczka
saiko napisał:

Tyle napisalam i sie nie zapisalo. Jestem po cc
Szymek o 9.05 3200 wiecej napisze jutro

OOOOOOOOOOOOOOOOO przegapilam twojego posta!
Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekamy na fotkę Szymusia i relacje,a teraz odpoczywaj kochana :kiss: :kiss: zdrówka

12 lata 9 miesiąc temu #396956 przez Anna77
Saiko tylko wyszłam na spacer, a tu taaaaakie wieści :woohoo:
GRATULACJE KOCHANA!!! DLA CIEBIE I SZYMONKA (piękne imię :) ) Odpoczywaj i daj znać jak tylko będziesz mogła. Jutro już będzie Ci duuuużo lepiej :) Ściskam gorąco!

12 lata 9 miesiąc temu #396957 przez lusia88
Gratulacje Saiko :)

12 lata 9 miesiąc temu #396959 przez Anna77
Majówka ciepło był ubrany, choć bluza była taka zwykła, bo u nas wczoraj zimno było. 17-18 stopni, paskudny zimny wiatr, ciemne chmury i co chwilę grzmoty i deszczyk. Brrrrrr
Zresztą dzisiaj lepiej tylko o to, że nie ma ciemnych chmur i póki co nie pada.

Poza tym, chyba go nie oszczędzamy. Śpimy mimo spadku temperatury w nocy przy otwartym oknie. Nie lubię przesadnego przegrzewania i jakiś totalnych rewolucji w życiu rodziców. Wszystko musi być wyważone.

12 lata 9 miesiąc temu #396962 przez saiko
Najgorsza jest ta niemoc bo nawet pieluchy nie moge mu sprawdzic ;(

Pieknie ssie i spi przestawili mi do drugiej piersi to moge cos naskrobac

Ze skurczami walczylam od 1.30 do 8.00 w koncu zrobili mi usg i wyszlo, ze nic z naturalnego :( bo maly zle wpadowal sie glowka

Skurcze mialam niesamowicie mocne, nie sadzilam ze tak moze bolec
Mam super opieke, wszyscy tu znaja tesciow a kroil mnie moj prowadzacy a teraz opiekuje sie mna moja srodowiskowa :d
Jednak nie rozwazalam w ogole cc i jest mi troszke smutno ze nie wyszlo

12 lata 9 miesiąc temu #396963 przez Kamyczka
saiko napisał:

Ze skurczami walczylam od 1.30 do 8.00 w koncu zrobili mi usg i wyszlo, ze nic z naturalnego :( bo maly zle wpadowal sie glowka

Mam super opieke, wszyscy tu znaja tesciow a kroil mnie moj prowadzacy a teraz opiekuje sie mna moja srodowiskowa :d

Saiko a teraz jak się czujesz?A wody ci nie odeszły?Nie smuć się,ważne,że Szymek jest już z tobą :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #396966 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

Saiko a teraz jak się czujesz?A wody ci nie odeszły?Nie smuć się,ważne,że Szymek jest już z tobą :kiss:

Same nie - przebila mi polozna bo rozwarcie mialam 10 cm ale nie moglam wypchnac glowki
II czec porodu trwala 2 h i skonczyla sie cieciem
Najgorsze byly skurcze jak juz mnie szykowali do operacji

12 lata 9 miesiąc temu #396970 przez Kamyczka
saiko napisał:

Same nie - przebila mi polozna bo rozwarcie mialam 10 cm ale nie moglam wypchnac glowki

ooooo aż tak bolały?

12 lata 9 miesiąc temu #396983 przez agnesssa
Saiko tak czułam, że już masz Szymka przy sobie :woohoo: WIELKIE GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Nie martw się, że się naturalnie nie udało, na pewno szybko do siebie dojdziesz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka piękne łóżeczko i en baldachim tak słodko wygląda :kiss: :kiss: :kiss: I widzę, że też masz łóżeczko pod onem, bo ja właśnie też chce tak ustawić ale koś mi móił, że się nie stawia pod oknem bo ciągnie zimno :huh:

Anna kochanie nie masz czego zazdrościć, pierwszy raz się wybrałam od początku ciąży i pewnie ostatni, i to w zasadzie ze względu na jutrzejsze weselicho :lol: Za to Ty masz Mateuszka przy sobie i ja Ci tego zazdroszczę :silly: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka Weź odsapnij trochę, zanim się za to pranie weźmiesz :kiss: :kiss: Ciekawa jestem jak to będzie z tą zgagą i włoskami, ja mam praktycznie codziennie zgagę :woohoo:

Idę robić muffinki bo zaraz mój brat przyjedzie :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #396985 przez saiko
Kamyczka napisał:

saiko napisał:

ooooo aż tak bolały?

Mega :( i strasznie lal sie ze mnie sluz z krwia podczas rozwierania- normalnie zachlapalam cala podloge w sali, lozko i lazienke i mimo wyproznienia zdazylo mi sie oddac troche stolca, ale to juz bez znaczenia
Minely dopiero ze znieczuleniem przed cc to bylo blogoslawienstwo - zniecz podpajeczynkowe czy jakos tak i po nim zapomnialam jak bolalo- pewnie maz bsrdziej pamieta
Ps polecam siadanie na tym kibelkowym stolku przy partych- duzo lepiej sie prze

Prysznic cieply i pilka nie pomagaly w ogole

12 lata 9 miesiąc temu #396988 przez chłopek
saiko gratulacje najwazniejse ze Szymus jest z toba. ja tez tak mialam przy ksawciu tylko ze udalo sie naturalnie ale strasznie sie wymeczylan zeby glowka zeszla

my bylismy u lekarza, bo Sebusiowi strasznie oczka ropieja. wazy 4200, wyszlo ze ma wodniaka jaderek

12 lata 9 miesiąc temu #396989 przez Kamyczka
Agnessa dzięki :) podobno naprzeciwko drzwi też nie wolno,za dużo przesądów,a my nie mamy aż tyle miejsca żeby wydziwiać :blink:
Jak rzęski się udały?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #396994 przez Anna77
Saiko nic się nie bój, znieczulenie pewnie powoli zaczyna schodzić. Tylko nie podnoś głowy, bo będzie Cię na maksa bolała. Jak Cię boli, proś o coś przeciwbólowego zanim ból się rozkula bardziej. Po południu i wieczorem będziesz już spokojnie mogła zająć się Szymonkiem. A jemu krzywda się nie stanie, jak od razu nie zmienisz mu pieluchy :) Będzie dobrze, bądź cierpliwa bo ból po cc mija szybciej, niż można się tego spodziewać. Jutro w miarę możliwości zacznij się ruszać - krótki spacer po korytarzu, poruszanie stopami itd.. Jakbyś miała jakieś pytania - pisz. Po trzech cc coś już wiem :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka