BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #429472 przez Kamyczka
Anna77 napisał:

U mnie bez zmian :( Temperatura ok. 38 st., a w kulminacyjnym momencie dnia 38,6. Teraz też niestety tyle. Piersi niby opróżnione, jedna boli, choć nic kompletnie w niej nie mam - żadnych zgrubień. Zaraz dzwonię do mojego lekarza, co mam wziąć przeciwzapalnego i czy muszę brać antybiotyk. Troszkę jest średnio.

oooo biedulinka jestes,współczuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #429485 przez Anna77
No i mam nadal brać Apap, masować, ściągać i robić duuużo okładów z kapusty. I jak nie przejdzie jutro, pojutrze, to będzie trzeba włączyć antybiotyk :(

12 lata 7 miesiąc temu #429581 przez daners
Hej mamunie a ja sie witam ale z wieczora ;]

Byłam dzis na bioderkach- wszystko dobrze;] jedynie mam pilnowac by lezal na brzuszku czesto i jesli nosic na rekach to z nózkami rozstawionymi na moich biodrach. A poza tym tak sie wkurzlam bo ta baba co robi usg to myslalam że urwie małemu noge;/ normalnie masakra..Filip lezal na jednym boku a ona za noge go odwrócila na drugi bok-glupia....

Jejciu pierwszy dzien/noc z katarem --meksyk :lol: oby bylo juz coraz lepiej :silly:

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #429655 przez Anna77
Cisza tu dzisiaj. A ja oglądam Prawo Agaty, jajka mogę sobie smażyć na brzuchu, taki gorący. A kapuście w staniku daleko do afrodyzjaku ;)

12 lata 7 miesiąc temu #429667 przez bidol
Ania - biedulko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: jesień nam mamom i dzieciaczkom nie służy - choć piękna i ciepła jest :(

Daners - śliczny awatarek - piękny Twój Filipek :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - duży już Twój Dominiś :kiss:

Anszka- a Ja bym wolała żeby to Kamilka na szrym końcu była z tą swoją wagą :huh:

My dziś na pierwszych urodzinach byliśmy u Emilki - córeczka szwagra.

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #429686 przez daners
Bidol dziekóweczka;] i nie przesadzaj że Twoja Kamilka taka pulpecikowa no :P

Ann no bidulka jestes;] trzymaj sie ;]

ee cisza tu wiec zycze dobrej nocy a raczej dzien dobry osobie ktora jutro ładnie pierwsza sie tu pojawi :lol: :woohoo:

oooo m-m widze nie spi ;p jak dzsien minoł :)

dziewczyny w sklepie natura pampki w promocji za 34zł wiec chyba sie kali :)

12 lata 7 miesiąc temu #429687 przez Majowka
czesc dziewczyny,

dzieki za komplementy :kiss:

Olga, ja tez czesto Lucasa zabieram do lozka i zasypiam z nim twarza w twarz, to go tak uspokaja, moze spac nawet 4-5 godz, bo jak tylko sie delikatnie rozbudza, przytulam go mocniej i znowu zasypia...tylko czy on sie do tego nie przyzwyczai pozniej... :( :( :(

Anna, wspolczuje tego zapalenia piersi, oby tylko szybko przeszlo!

ja dzis zabralam Lucasa do centrum na sekunde doslownie, zeby mu kupic body z dlugim rekawem zapinane z przodu, bo ida chlodniejsze dni, wiec zeby mial w czym spac. Wiedzialam w jakim sklepie, to mialo doslownie trwac pare minut...niestety ryk, obudzil sie juz w garazu i za nic nie chcial siedziec w tym foteliku :( musialam kupic w biegu i wracac szybko do domku. Jazda samochodem go uspokaja, tylko nie taka normalna....trzeba dodawac gazu, wjezdzac w dziury, ostro zakrecac no i caly czas mowic "brum brum, pipip......maly rajdowiec nam rosnie :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #429728 przez bidol
Daners - no to ja sie pierwsza melduje. Nocka kiepzka. Wszystko wina kataru :( strasznie przytyka Kamile w nocy:(
Co do puckow mojej niuni to - serio pulpecik z niej. Policzki kak opadaja do ramion ;)

Majowka - wspolczuje. Ale nie dawaj sie. On tak tylko fotelika nie.lubi czy ogolnie zakupow?? Musisz go na sila przyzwyczaic jak chcesz prowadzic w miare normalny tryb zycia. Moja Kamila tez do aniolow nie nalezy ale jak w wozku bez powodow zaczyna plakac to z wozka jej nie wyjmuje. Ide w bardziej ustronne miejsce, mowie do niej glaszcze po glowce. Ona potrafi tak ze 20 min plakac ale w.koncu sie uspokaja. Takich sytuacji mam juz coraz.mniej i nie boje sie pojechac na dluzsze zakupy.

M_M - jak tam kolana??? kiedy z Olim idziecie co pediatry??

12 lata 7 miesiąc temu #429770 przez daners
hejrosik ;]

Bidol no katar - masakra.. Mój tylko jeden ten pierwszy dzien mial makabryczny jesli chodzi o zatykanie noska a teraz to chyba mu sie skonczyl juz haha :blink: spi wmiare juz swobodnie.
A kładziesz Kamilkę moze na podusi?albo by główke miala tyci wyzej by ułatwic oddychanie>?
moj lezy na mojej duzej podusi cały- wyrzezbiłam mu korytko hahah;] i spi.

Bidol Ty pewnie Kamilke juz w spacerówie ? to niepowinna plakac widzi świat moj w gondoli ale jak placze to budke mu składam i oglada zaciekawienie chmury ;]

12 lata 7 miesiąc temu #429856 przez Kamyczka
witajcie,u nas ciemno i okropnie :(
Daners hehe korytko dla Filusia :lol:
Bidol waga Kamilki to pikus przy wadze mojego zawodnika sumo :lol:
Anna współczuję bólu,ale z tym smazeniem na brzuszku dobre-scena jak z filmu
a my ładnie pospalismy,poszlismy spac ok 22,a pierwsza pobudka byla o 3 :)

12 lata 7 miesiąc temu #429860 przez Kamyczka
Majówka twój Lucas prawdziwy facet-nie lubi zakupów :blink:
MM biedulinko,jak kolana?Dlatego wannę zawsze wnosi i odnosi mąż....

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #429960 przez mloda_mamuska
hej,
nasza nocku w miare.

a kolana lepiej,ale dopiero wczoraj sinik mi wyszedl na lewym ,jest taki ogromny i niebiesko,brązowo fioletowy ... jak tato go zobaczyl to myslalam,ze uubrudzilam sie czyms mocno a nie ze siniak taki wielki ;/
Majowka heheh moj tez taki jest-prawdziwy mężczyzna nie lubi zakupów. :( niedobre synki :)

bidolku
moj Oli do pediatry mial isc juz 2 dni temu,ale pediatra zachorowwal i odwolal na tydzien-u nas jakies chorbosko panuje :( :( :(
a moj Oli znowu meczy sie strasznie z kupkami. wczoraj godzine krzyczal nie moglismy go uspokoic ;/

bidoku a slyszalas cos o tym bebiko na zaparcia. ? jest takie specjalnie na zaparcia. i chyba wypróbuje :(

Dziewczyny jakie kombinezony kupujecie??
ja pozniej wkleje zdjecie jaki moja mam kupila.taki ,ze ma rece i nogi są złączone,bo powiedziala ,ze w takim bedzie Oliemu cieplej. A ja chce mu kupic taki wojcika albo z zary

http://static.zara.net/photos//2012/I/0/3/p/5475/556/401/5475556401_1_1_1.jpg?timestamp=134678099554

ten jest z zary akurat ;)

kurde ale zimno u nas.a u was jak ?

12 lata 7 miesiąc temu #429970 przez Kamyczka
MM u nas tez zimno brr i pada :(
Kombinezon super,a rekawiczek nie ma tam?Ile kosztuje?

12 lata 7 miesiąc temu #430034 przez daners
a ja wrócilam ze spaceru cała mokra;/ i jak tu sie nie rozchorowac bardziej ble...przy takiej pogodzie.

M-m no kombinezon fajnya zzakupo Twojej mamy tez przypadł mi do gusty(ten typ) bo praktyczniejszy i szybszy w ubraniu ;]

12 lata 7 miesiąc temu #430040 przez bidol
Daners - Kamila jeździ i w gondoli i w spacerówce. Zależnie od humorku mamy :) i długości spacerku :)

Kamyczka- ha - Kamila na 100% ma już bite 6 kg- prawie 3 tygodnie temu miała 5400 wię teraz ma z 6300 pewnie :blush:

M_M
- chyba faktycznie jest takie bebiko. Jak chcesz to mi została cała puszka nutramigenu. Mogę Ci przysłać po nim na bank będzie dobrze, ale Oli może nie chcieć pić :huh: A na buzi nie ma krostek??

U nas baaaardzo ciepło - na termometrze prawie 30 stopni :) zachmurzone i wiaterek jest - więc temp odczuwalna to bite 26 stopni :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka