BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462422 przez Olga
Bidol i m m macie tak wesoło z waszymi maluszkami,mój tak nie odwala ha ha ;)

anszka,a trzeba było nie zostawiać nas na tak długo-teraz czytaj obowiązkowo ;)

Mój już 2,5 godz.śpi,ja już dwie kawy w tym czasie wypiłam,a na spacer mielismy iść :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #462431 przez bidol
Olga napisał:

Bidol i m m macie tak wesoło z waszymi maluszkami,mój tak nie odwala ha ha ;)

anszka,a trzeba było nie zostawiać nas na tak długo-teraz czytaj obowiązkowo ;)

Mój już 2,5 godz.śpi,ja już dwie kawy w tym czasie wypiłam,a na spacer mielismy iść :angry:

Olga - ale masz cudnie - Kamila właśnie się obudziła :dry:
to mnie ratuje :lol:
Seba nie lubił bawić się na macie - a Kamilka uwielbia :lol:
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462438 przez Olga
bidol myślisz,że jak by Ignasiowi ktoś na chrzciny kupił taką matę (25 ma) to nie będzie już za późno-czy warto jeszcze kupić?
Mały ma stojak :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu #462444 przez daners
Olga u mnie zaczelo lać wiec tez nici ze spacerku w takim wypadku serwuje sobie kawusie :D
Moj zrobil sobie drzemke mam nadzieje ze troszke pospi i jak wstanie to bedzie mozna isc na spacerek ;]

Bidol no moj tez lubi mate-fajna sprwa zawsze mozna sie wspomoc mata bujaczkiem i cos zrobic :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #462446 przez Daria23
M_m- ja daje z różnych firm ale przeważnie jest to Hipp i gerber bobovita rzadziej mi wpada w ręce..A Tymek ma za dwa dni 4mies więc dajemy po całym

Olga-dawałam Tymkowi z hippa sok marchewkowy ale bardziej lubi marchewke z jabłkiem no i same jabłko uwielbia:)przez te soczki już mi herbatki pić nie chce cwaniak jeden:):)

My byliśmy od rana u babci a teraz może pojdziemy na dwór choć strasznie si,ę zachmurzyło więc nie wiem

12 lata 6 miesiąc temu #462455 przez chłopek
bidol tort super taki włąsnie chciałą siostra bratowej zrobic dzieciakom na urodzinki
sebek tez nie lubi maty, lezy bo lezy ale malo sie interesuje

12 lata 6 miesiąc temu #462457 przez bidol
U Nas od rana leje :(

Olga- myślę że ten stojaczek spełnia rolę jak mata :laugh:

Daners - widzę że masz to samo :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462474 przez Kamyczka
Bidol mąz zadowolony ale ja mniej,bo nie moge nosić moich bluzek ani kupić nowych,bo w ramionach i pasie ok a w cycach jak "plandeka na żuku" :(
Olga mój dopiero polubił lezaczek,zobaczymy czy polubi też matę :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #462542 przez bidol

12 lata 6 miesiąc temu #462551 przez mloda_mamuska
bidol no kamilka niezla hahaha zebysmy my tak lubily paradowac bez bielizny nawet i nei wstydzily sie swojego ciala jak malutkie dzieciaczki.. :laugh:

a tort mega ekstra wypasiony :D bardzo bardzo mi sie podoba!:)

bidol MAMY TĄ SAMĄ MATĘ :D chyba?
Kamilka lubi tego bialego misia?? Moj go nie znosi.hhahaha a ja jak kupowalismy to mialam do wyboru dwie maty takie najlepsze i wlasnie tą wybralam z powodu tego misia bialego co jak maluch dotknie to sie wlacza i cos tam gra i swieci sie a moj maly nie znosi go. nawet raz sie poplakal jak mu wlaczylam go...... w ogole to do niego nie podobne.bo on to racze niczego-poki co- sie nie bał.....a tu taki fajny bialy miś.a ten sie boi i nie lubi go.dziwak z tego mojego syna. a mąż mi powiedział : a co w tym misiu fajnego dla olego? ani fajne,mile w dotyku nie jest ani przyjemne dla języka i dziąseł do gryzienia... dla ciebie kobieto fajne,bo się świeci.a kobiety wszystko co sie blyszczy i świeci lubią. a TO FACET JEST A NIE MAŁA BABA ..... :lol: :blush:

Kamyczka hahaha plandeka na zuku dobre ;D Powinnas sie cieszyc.ja jak karmilam to mialam armaty dwie .. i tez narzekalam a teraz mi brakuje ;D

Olga
ten stojaczek fajny jest. jak Ignasia zadowala i interesuje to nie ma sensu kupowac jeszcze maty ;)
ja to bym chciala z 10 mat i 15 innych bujaczkow.ale mąż mnie 'prostuje' i tlumaczy,ze bez sensu kupowanie tylu rzeczy ... no i w sumie racja :) Ale ..jak jestesmy w sklepie disneya albo innym z zabawakami to on wariuje i juz by chcial jakies samochody wielkie kupowac i inne pierdóły..i na to to nie ma sposobu,zeby mu wytlumaczy,c ze jeden samochd wystarczy,bo kazdy inny lepszy i trzeba 10 kupic........z chlopami...

My juz po spacerku. bylo fajnie,słońce grzeje i nawet cieplutko. ;)
teraz wstawilam sobie frytki i paluchy rybne.taką miałam ochotę od kilku dni....... :S

12 lata 6 miesiąc temu #462556 przez mloda_mamuska
bidol :unsure: dziekuje na link :kiss: widzialam dzisiaj w bootsie wlasnie ta butle,ale sie zastanawialam ..jak to jest z tąrurką..bo jak mało mleka zostanie to jak ma 'wcelowac' 'wleciec' w tą rurkę?? :huh: jakas glupia jestem ale wydaje mi sie,ze nie da rady do konca dac dziecku mleka i co chwile trzeba przechylac zeby to wplywalo przez rurke.czy jak to jest?

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462593 przez chłopek
Sebek
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462597 przez bidol
M_M - tak mamy taką samą z misiem :laugh: Kamila nawet go lubi dziś włożyłam jej go do łóżeczka i szybko usneła :laugh:
a ta butelka to - tak nią chyba jest że tą rurką powietrze jest odprowadzzane nie mleko ;)

Chłopek - boski :lol: :lol: :lol: :lol:

ciekawe jekiej jakości są te ubrania - bo fajne zwłaszcza dla starszych dzieci :lol:
allegro.pl/elegancki-rampers-krawat-68-7...est-i2749172962.html

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462619 przez saiko
hej,

no faktycznie pochmurno dzis i przelotnie pada, nei byłam jeszcze na spacerze a Szymuś jakiś taki senny od rana - jeszcze się nie bawiliśmy bo albo śpi albo je albo sam sie chwile pobawił

teraz moje chłopaki sa bo mąż wczesnie wstał i niestety oblał 6 raz egzamin na prawko :(

daners - ja tez chce na diete ;) ale Dukana nie chce, źle się na niej czułam jak nie mogłam jeść warzyw i owoców i węglowodanów, ja musze wszystko jeść

MM - mój ostatnio dzień po dniu takie kupska walnął i zmieniliśmy pieluchy na 3 :D

Olga - 2,5h? fajnie masz, mój tak długo w dzień nie sypia, chyba że na cyckach babci :D

Szymulant nasz wczoraj patrzyl w lustro i gugał to tego drugiego ;) ale mieliśmy ubaw :D

ja póki co wypiłam 1,5 kawy i mam ochotę na jeszcze, ale najpierw obiadek - zupka pomidorowa

mm, bidol - Dr Browns działa na tej samej zasadzie. Mleko nie wlatuje w tą rurke tylko powietrze, mleko wpływa do smoczka tak jak w tradycyjnych butelkach :D

tak gadacie o tych słoiczkach a ja tak już bym chciala małego z nimi oswajać ;) ale babcia idzie w zaparte, ze jeszcze za wczesnie - i bądź tu mądry

12 lata 6 miesiąc temu #462627 przez chłopek
saiko a to na b mąż zdawał?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka