BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #492873 przez Anna77
Olga Ignaś faktycznie duży chłopak i ma takie dołeczki fajne :) U nas jakieś -6 dzisiaj i wyjdziemy. Nie wiem do kiedy będziemy wychodzić, ale czasem mogę nie mieć wyjścia, bo Kubę będę musiała odbierać z przedszkola.

Daria mój też jakoś za bardzo nie rozkochał się w przewracaniu. Trzeba mu minimalnie przypomnieć, że już to umie bo sam to tak nie bardzo.

Bidol, Anszka Buziaki dla Maluszków Waszych na 5 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss:

MM zdjęcie z ząbkami po prostu ekstra :cheer:

Misiowa na ten weekend też mam plan przygotować taki kalendarz. Tylko to już kolejny weekend mam ten plan, he he. Może tym razem mi się uda.

Daria u nas też słonko próbuje się przebić, choć na razie bardzo nieśmiało.

Kurcze, tak chciałam mieć dłuższą chwilkę dla siebie, a Mateusz znowu spał tylko pół godzinki, na szczęście chwilowo sam się sobą zajmuje. Ciekawe jak długo :unsure:

Miłego dzionka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #492875 przez anunia
A tam dziewczyny opowiadacie o trawce nie lubicie poszalęc w śniegu ? bałwanka ulepić itp :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #492883 przez anunia
A to mój mały szkodniczek :) Pokazuje mamusi gdzie ząbek niebawem się pojawi :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #492884 przez anunia
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #492886 przez chłopek
anunia ja lubie śnieg ale nie jak jest taki duzy mróz

12 lata 4 miesiąc temu #492890 przez Anna77
Anunia "Szkodniczek" cudny i ma przepiękne, duże oczy :) A co do śniegu, to ja mogłabym mieć wiosnę cały rok. A jak miałabym ochotę na zabawy w śniegu, to jeździłabym w góry na przykład.

12 lata 4 miesiąc temu #492894 przez Misiowa
Bidol buziaki dla Kamilki:) kalendarze jak przyjda to pokarze:)sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladac;)

Anna ja tez sie zebrac nie moglam ale wczoraj sie mocno zmobilizowalam bo zalezy mi zeby przyszly przed swietami:)

Ja caly czas sie zastanawiam do jakiej temp wychodzic z Hania, martwia mnie te jej czerwone poliki bo mam wrazenie ze za dlugo z nia chodze i ona marznie poprostu. Po wczorajszym spacerze 3 godzinnym do rana miala czerwone...moze to od czegos innego. Sama nie wiem. Do tego ma mega czerwone cos pod szyjka i pelno krostek i chyba jednak nie obedzie sie bez drrmatologa bo pediatra ciagle kaze alantanem smarowac a to nic nie pomaga.

12 lata 4 miesiąc temu #492895 przez anunia
Anna- z tymi dużymi oczami to dziwna sprawa ,bo ja nie mam dużych a mój to już w ogóle ma kreseczki :laugh:

z rodziny tez nikt nie ma dużych,na to wyszło ,że ma coś swojego:)

12 lata 4 miesiąc temu #492898 przez Misiowa
Anunia przesliczna masz corunie:) i te oczka duze:)

12 lata 4 miesiąc temu #492904 przez chłopek
misiow a moze pod brodą to od śliny ma czerwone,a co do policzków to mój brat tez ma takie czerwone i Ksawcio tez mam robiony krem na to, a czasem parafiną smaruje poprotu taki jej urok

12 lata 4 miesiąc temu #492921 przez anunia
Misiowa napisał:

Anunia przesliczna masz corunie:) i te oczka duze:)

Dziękuje A kiedy pokażesz nam Hancie ? :)

12 lata 4 miesiąc temu #492924 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #492946 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #492966 przez Olga
anunia,ale ślicznotka z tej Twojej córeczki-oczka ma prześliczne :)

Misiowa 3 godz.byłyście na spacerku? a ile było na minusie?

Wkurzyłam się na mojego młodego sąsiada z góry,bo ledwo wrócił z zagranicy (a był taki spokój),to już imprezy robi.Uśpiłam małego i tylko pół godz pospał,tak byli głosno,Olga poszła im zwrócić uwagę,ale nie słyszeli pukania,tak hałasowali.Teraz kolejny raz Ignasia uśpiłam,ale jak znów będą cudować,to ja się przejdę do góry i obiecuję,że tym razem jak po 22 bedzie głośno,to dzwonię na policję,bo już mam serdecznie go dosyć :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493018 przez Anna77
MM wiesz, w sumie to w większości przypadków też uważam, że nie ma złej pogody, tylko złe ubranie :) A odnośnie kartek, to ja wysyłam co roku na każde święta do mojego dziadka i do mojej cioci chrzestnej. Też nie lubię tego zwyczaju wysyłania życzeń sms'em i na nie nie odpisuje. Tak już mam. Dla mnie to taka masówka, hurtowe wysyłanie wszystkim. Z najbliższymi znajomymi po prostu do siebie dzwonimy, albo się spotykamy.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka