BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #493290 przez bidol
Ania- piękny widok masz z okna :lol:

a ja nie lubię zimy- dla mnie wiosna i jesień no i względnie lato - może być cały rok :lol:

Olga
- współczuję sąsiada ;) Co do ślinienia - to u Nas masakra - paluszki ma jusz pogryzione- takie opuchnięte i hektolitry śliny ;) A co do jedzenia to u Nas zaczyna się mało sympatyczna sprawa- przy Kamili nie można już jeść - nic a nnic - bo płacz - bunkrować po kontach z jedzeniem się trzeba :dry:

co do mycia ząbków - z tego co pamiętam to Pani doktor mówiła tak jak Wy - po roczku czasu myć ząbki :lol:

Anunia
- przepiękna Emilka - no cudna - a te oczka :cheer: :cheer: :cheer: pokazuj ją częściej :laugh:

Saiko - dobra z Ciebie dziewczyna - niech Ci bozia wynagrodzi.... :kiss:

Daria
- no no - widzę że przygotowania w pełni :woohoo:

Kamka też juz śpi :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #493292 przez maksiu
daners na racje co miasto to inne ceny ale tez zaleZy od długości włosów

12 lata 4 miesiąc temu #493302 przez daners
maksiu tez racja :) a Daria to wyda fortune :D

Bidol u nas tez z jedzeniem trzeba sie chowac bo az przykro jesc jak On tak sie patrzy z takia checia tez zjedzenia :) szkoda mi go :):)
ostatnio jak pilam cos w kubku dalam mu kubek na usta dotknol go i zaraz banana mial :D hehe cieszyl sie ze sprobowal :):) hyhy

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493310 przez bidol
daners napisał:

maksiu tez racja :) a Daria to wyda fortune :D

Bidol u nas tez z jedzeniem trzeba sie chowac bo az przykro jesc jak On tak sie patrzy z takia checia tez zjedzenia :) szkoda mi go :):)
ostatnio jak pilam cos w kubku dalam mu kubek na usta dotknol go i zaraz banana mial :D hehe cieszyl sie ze sprobowal :):) hyhy

no my z Sebkiem tak mieliśmy :lol: nic nie mogło być na widoku - wszystko musiało być pochowane- bo pisk był - palcem pokazywał i robił yyy

a tak się kama ślini
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #493313 przez daners
Bidol to teraz sie dopiero zacznie ;-p etap "ja tez chce" :)

12 lata 4 miesiąc temu #493336 przez bidol
daners napisał:

Bidol to teraz sie dopiero zacznie ;-p etap "ja tez chce" :)

nawet nie wiesz co Cię czeka :silly: gorsze będzie tylko chodzenie do marketu :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #493354 przez Olga
Ignaś też się tak litościwie patrzy jak ktoś je,dzisiaj np.dałam mu pocyckać mandarynkę,ale był szczęśliwy :lol: teraz tylko czekam,czy go coś wysypie,chociaż duzo tego soku nie było,ale jednak :) i to mu bardzo smakowało,a jak soczek z butelki,to już niedobry :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493394 przez daners
Bidol mam nadzieje ze akcji niebedziemy mialy zadna z nas tego typu że dzieciaczek kladzie sie na podlodze i ryczy.... ostatnio widzalam taka scene ale dziecko polozylo sie na ulicy ..masakra jakas. Chyba odrazu trzeba wzywac wtedy zawadzka ;] zawadzka na klopotu hahaha

WITAM mamusie w niedzielny poraneczek ;] Moje chlopcy jeszcze spia :) a mamusia cihcutko sie relaksuje przy kompie ;)

Buziaczki dla bąbelków odchodzacych dzis swoje świeto Hania :* Olinek :* Wojtuś :*

12 lata 4 miesiąc temu #493424 przez Daria23
Hej Kobitki to i ja się przywitam:)

I od nas Buziaki wielkie dla 5miesięcznych Bomblów naszych:):):)

Maksiu-za fotografa zapłacimy z albumem,cała obsługą i dodatkowym plenerem w inny dzień ok 1600zł.

Daners-sama nie wiem co zrobić z tymi włosami z jednej strony chciałabym żeby była widoczna ich długość a z drugiej można tyle ładnych koków itp z nich zrobić ze brak mi pomysłów...jak będziecie widziały jakieś ładne fotki fryzur na długi włos to wrzucajcie zdjęcia...

A pytam o ceny bo mam na oku jedną wizażystke bardzo dobrą i za próbny makijaż kasuje ok 110zł a za ślubny ok 170 i nie wiem czy to dużo czy jak...

Miłej niedzieli:*:*:*

12 lata 4 miesiąc temu #493459 przez kejtin
Anna, znow mnie przeziebienie wzielo, katar mam tak wielki ze mam bole glowy i zatoki daja znac o sobie :(
Wietrze czesto by malej nie zarazic bo ona juz zdrowa a chetnie bym na snieg wyszla...

A do ilu stopni mozna maluszka brac na dwor? mninus ile?

12 lata 4 miesiąc temu #493492 przez Kamyczka
Hejka mamusie :)
Kejtlin my ostatnio codziennie na spacer wychodzimy :blink: a u nas w Olsztynie cieplo nie jest
Anunia córcia przeslodka :)
Maksiu czekamy na footkę nowego kolorku :)
Daria nom zbankrutujesz na fryzjera :blink: ja bym na twoim mejscu mając tak cudne włosy część rozpuściła a część upięła,za foto placicie niewiele :blink: a za makijaż chyba też tak drogo nie jest,ja w 2009r. płaciłam 100zł i tak srednio byłam zadowolona
Wszystkiego naj z okazji 5mcy dla naszych forumowych dzieciaczków :kiss: :kiss:
Olga współczuję takiego sąsiada-debil :(

12 lata 4 miesiąc temu #493495 przez Kamyczka
Bidol Kamcia słodko wygląda na macie mąż mój mówi,że to śliuczna dziewuszka,a Dominik ostatnio się "ślinił" jak mu zdjęcie pokazywałamm :lol:
Misiowa mój ma krostki na brodzie i wokól ust od śliny,dermatolog kazała nawilżać buzię,to się nie będzie podrazniała od wkładania rączek do buziulki,my smarujemy cetaphilem balsamem :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #493511 przez Anna77
Dzień Dobry, dzisiaj zastrajkowałam. Wyrzuciłam chłopaków do kościoła i na festiwal rzeźby lodowej na Starym Rynku u nas. Ja sobie pójdę na 18 sama. Muszę się zresetować i odpocząć, bo wpadam w jakąś dolinę ze zmęczenia. Wycisnęłam sobie soczek z dwóch pomarańczy i kawkę zrobiłam.

Teraz zabieram się za zebranie zdjęć do kalendarza.

12 lata 4 miesiąc temu #493517 przez Anna77
Buziaczki i uściski dla wszystkich 5 miesięcznych Maluszków i ich Mamuś :kiss: :kiss: :kiss:

A mój Mateusz id wczoraj jest tylko na piersi. Chcę poczekać jednak aż zniknie mu to szorstkawe lekkie zaczerwienienie na twarzy. Wkurza mnie to jednak. Smaruję kremem zrobionym w aptece, który mi przepisała pani doktor. Odczekam kilka dni i znowu mu coś dam.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493525 przez Olga
Witam się i ja. :) Również uściski dla wszystkich maluszków które kończą 5 mies. :kiss:

U nas w domku zawitał jakiś wirus,dopadł Olgę,ma lekką temperaturę,boli ją głowa,no i przed chwilą zwymiotowała.Izolatka w pokoju zrobina,Marika przeniosła się z nauką do drugiego i tylko mam nazieję,że się nie pozarażamy,a najbardziej boję się o Ignasia :(

Marika była dzisiaj po mszy sprzedawać pierniczki,które piekli na młodzieży franciszkańskiej i wróciła do domu jak bałwan,tak u nas dzisiaj sypie śnieg,a mróz jest troszkę mniejszy niż wczoraj,teraz jest -4 :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka