- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
PEŁNYCH MIŁOŚCI- bo to sens życia.
WIARY- bo pozwala przetrwać trudne chwile.
NADZIEI- bo wtedy niemożliwe staje się możliwe.
WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Ignaś i pierwsze prezenty

- Misiowa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Blazej był bardzo grzeczny nawet opłatkiem się podzielil i zjadł troszkę ryb,ki nic mu nie było a smakowala mu jak nie wiem:)
U nas prezenty mało wiele maks dostal auto na pilota od nas a blazej grzechotki i mam zamiar kupic mu jeszcze spodnie ogrodniczki ocieplane.
Dzis idziemy do kościoła i maly zobaczy zlobek pierwszy raz

- Anna77
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jesteśmy już w "piątkę"
Kochane, troszkę późno, ale życzę Wam i całym Waszym rodzinkom naprawdę szczęśliwych, zdrowych i nade wszystko spokojnych świąt. Co tu dużo pisać, skoro wszystkie życzenia zostały już wypowiedziane

Nie miałam kompletnie czasu i przyznam, że bardzo mi brakowało zaglądania tutaj. Nasze święta spokojnie. Najpierw ok 15.30 wpadliśmy do moich rodziców obejrzeć prezenty, potem na wigilię do teściów, na o 19 wylądowaliśmy u męża brat - jak co roku. Tam zawsze są dzieci, a że dwójka z nich to jeszcze wierzące w gwiazdora dzieciaczki, to organizujemy zawsze jakiegoś kolegę, który przybiera się i wchodzi z wielkimi worami prezentów

Mateuszek był grzeczny, podczas wigilii siedział grzecznie z nami. A potem zasnął na spacerku i gwiazdora..... przespał. Wróciliśmy ok. 22 do domku, więc został obudzony, nakarmiony i do spania. Dzisiaj jedziemy do moich rodziców na jakiś mini obiadek, a potem na kawkę do mojego brata.
Maksiu mam nadzieję, że w przyszłym roku doczekasz się świąt, jakie Ci się marzą.
Już drugi rok spędzałam wigilię u teściów. Nie mówię tego głośno, ale to nie to. Zawsze byliśmy na wigilię u moich rodziców. Zawsze był ściśle określony zwyczaj, Tata odmawiał modlitwę przed wigilią, potem któreś z dzieci czyta fragment z ewangelii, dzielenie się opłatkiem i siadamy do stołu. Potem trzeba pomyć, na stole pojawia się "słodkie" i kawka. Dopiero można zacząć rozpakowywać prezenty, co zaczyna zawsze najmłodszy. U teściów udało mi się tylko wprowadzić to, by przeczytać choć pismo święte. Brakuje mi tego rytuału i wiem, że już nigdy nie będę miała takich świąt. Może kiedyś uda mi się mieć miejsce na duży stół i zrobię wtedy wigilię, taką jak chce. Tak mnie naszło jakoś

Olga przepiękne fotki z chrzcin, a już Ignaś w świątecznej wersji po prostu wystrzałowy. Czy on już tak ładnie siedzi??
Majówka ta zabawka super. Chcę takiego właśnie "pchacza" kupić Matiemu na Wielkanoc. Rehabilitantka też baaardzo mi go polecała.
Bidol z oczkiem Kubusia coraz lepiej, widać było różnicę w widzeniu nawet metra. Okularki będzie miał, już zamówiliśmy. Odbierzemy w tym tygodniu, albo na początku przyszłego.
Mamusie chorych dzieciaczków - ściskam mocno życząc by wszystkie gorączki, katarki, kaszelki i inne paskudztwa szybko zniknęły.
A my w sobotę wystawiliśmy telewizor do piwnicy. Mimo że lubię coś sobie włączyć, to w sumie doszłam do wniosku, że wszystko i tak można obejrzeć teraz w necie. Jest przyjemnie, słucham sobie dwóch nowych płyt Bajora - "Od Piaf do Garou" - od Gwiazdora. Mały telewizorek i tak ma Kamil w pokoju, więc jest coś w odwodzie jakby co

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Witam was w świąteczny dzionek

Anna Ignasiowi zdarzy się chwilę siedzieć,ale nie na tyle,żeby się np.samemu bawić

W kapieli z nowymi zabaweczkami do wnny-polecam,są super

I jedno zdjęcie z wypróbowania chodaczka,tylko 2 minutki byłem i schowany czeka jak Ignaś podrośnie,ale ogólnie bardzo mu sie podobało

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miro w dalszym ciagu goraczkuje, ale jakos dajemy rade. Dzisiaj musi caly dzien jesc kaszke i popijac herbatka bo nie zauwazylam ze nam sie mleczko skonczylo, a wszystkie sklepy zamkniete dzisiaj. Jakos musimy przezyc.
Na swieta synus dostal od dziadka wanienke z obrazkami, samolot pluszowy z efektami dzwiekowymi (a to moze na szczescie zeby ten paszport szybciej dostac

Kamyczka wszystkiego naj dla Dominisia z okazji ukonczenia 5. miesiaca

U nas zaczal sie 5.miesiac tez wiec wprowadzamy juz powoli gluten. I czasem daje mu podjadac mojego obiadku, niech probuje wszystkiego,a co!
Jak tam mijaja swieta, drogie panie?
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków kończących dzisiaj 5 miesięcy

- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olga zdjęcia sa bombowe ja musze wam potem mojego smyka pokazac tez:)
- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
maksiu Blazejek cudny a jaki duzy
wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow z okazji 5 m-cy
a ja sie niepochwale co Pawelek dostal od dziadkow bo nic od nich niedostal bo sa nadal obrazeni