BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 6 miesiąc temu #508365 przez Daria23
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa:*

Słoneczko-mój Tymi waży 8,200 wczoraj go akurat ważyłam:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #508386 przez maksiu
Saiko moj wysypki nie ma po tym mleku a napewno nie bede mu dawala codziennie dostal wczoraj dostanie w sobote co jakis czas bede mu dawac, piramida fajna ja od meza kuzynki odkupuje z fisher prica bo ma po swoich nic nie zniszczone,

Kurde to tylko moj babel tak malo wazy:(
7 stycznia jak bede z nim na szczepieniu to umowie sie z polozna i zajrze do nich na wazenie i porownamy wagi bo cos mi sie wierzyc nie chce no dzwonilam do pielegniarki i moge podjechac sprawdzic
zobaczymy no kurde bo on potrfi zjesc juz sie maz dziwi,
Jak rano sie obudzi t zje cyca, potem za jakies 2 godziny dam mu tak jak dzis 200 mleka, to zasnal, obudzil sie zjadl znowu cyca i 100 kaszy, i spi, wstanie zje cyca albo kasze bo ja jade do miasta i wieczorem je cyca i tak o 18 po kapaniu mleko z kleikiem o 21 max butla kaszy musi byc i w nocy nie raz maz wstaje mu kasze zrobic albo mleko bo cyc mu nie starcza

13 lata 6 miesiąc temu #508392 przez saiko
Daria23 napisał:

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa:*

Słoneczko-mój Tymi waży 8,200 wczoraj go akurat ważyłam:)

Szymek byl wazony przy okazji wizyty kątrolnej bo tym choróbsku i ważył 7.580 w Wigilie

no niestety z praca ciezko :( mój tez nie ma :(

13 lata 6 miesiąc temu #508394 przez chłopek
maksiu moj tez nie duzo wazy napewno nie ma 8kg, i tylk mm je bo w cycach nie mam wnocy mu juz nie starcza

13 lata 6 miesiąc temu #508395 przez chłopek
saiko masakra z praca:( ja bede miała juz tylko wychowawczy, no ja maz bedzie jezdził na tirze to cos sie odbijemy no ale sama z dziecmi bede

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #508400 przez Anna77
Olga podaj link do tych zabawek, które kupiłaś Ignasiowi. Chcę coś kupić m.in. do wanny.

Kurcze, dziewczyny, nie zazdroszczę z tym brakiem pracy. Odpukać w niemalowane u nas na razie w tym temacie stabilnie, ale mówi się że 2013 będzie rokiem prawdziwego kryzysu. Mój B pracuje w bankowości, a tam non stop są redukcje i cięcia. Zobaczymy, ale na razie jestem dobrej myśli.

U nas zrobiło się właśnie baaardzo ciemno, wiatr świszczy i zaczęło padać :angry:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #508402 przez Olga
Ignaś równy miesiąc temu ważył 8 kg,teraz mamy 22 stycznia na szczepienie,ale zaraz go zważę na naszej bo sama jestem ciekawa :unsure: Mały własnie zjadł ziemniaczki z rybką,śmierdziało paskudnie,a jemu bardzo smakowało ha ha.Przeszło połowę dużego słoiczka wciągnął,bo to pierwszy raz,to mu całego nie dałam :)

Właśnie go zważyłam-8,600 waży :)

Anna tutaj masz te do wanny,tylko poszukaj jeszcze bo widzę,że są tańsze,a tamtych już nie ma tego użytkownika,ale poszukam,czy są gdzieś takie :)

allegro.pl/fisher-price-przyjaciele-z-wa...662-i2872288030.html

Te są super,no i po kąpaniu wiszą w łazience przyklejone do kafelek :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 6 miesiąc temu #508406 przez chłopek
olga ale klusia z Ignasia
anna ja kupiłam w pepco do kompieli zabawke sebusiowi

13 lata 6 miesiąc temu #508410 przez chłopek

13 lata 6 miesiąc temu #508415 przez Anna77
chłopek dzięki. Muszę się w sumie wybrać do Galerii naszej jednej, a tam jest Pepco akurat przy sklepie Tchibo (kawka mi się skończyła, moja ulubiona), więc będę tym bardziej miała pretekst.

Olga te słoiczki z rybkami śmierdzą potwornie. Mały miał lekko od niego brudny śliniaczek i musiałam go natychmiast wyprać, tak trącił :P

Sama jestem ciekawa wagi Mateusza. Jakieś 2 tygodnie temu ważył 8300, w styczniu mam ostatnie szczepienie - tylko jedne na szczęście, bo ostatnie pneumokoki. I go zważę. W końcu regularnie je obiadki i od tygodnia z haczkiem dostaje na wieczór kaszkę tak ze 120ml mleka. Mam bujaczek, który jest do 9kg, więc może się okaże że jeden grat będzie mniej, he he.

13 lata 6 miesiąc temu #508417 przez Olga
A jak patrzę na Błażejka Kamilki,to mi się dopiero on wydaje grubiutki :) Ignaś swoim wzrostem chyba tyle waży ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 6 miesiąc temu #508430 przez chłopek
anna u ciebie jeden grat mniej a ja musze upić łóżeczko, mam drewniane ale sebek w nim nie chche spac, tylko w wózku i zeby go bujac a takie łózeczko bedzie dobre

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #508452 przez bidol
hej dziewczynki :kiss:

dziękujemy za pamięć :kiss:

Olga- Ignaś booski :lol: jaki kawaler- jak dorosły :lol: śliczny sweterek :lol:

Daria- Tymuś śliczny - słodziaczek i razem pięknie wyglądacie :kiss:

co do pracy to współczuję- U Nas stabilnie- inżynierów nigdy dość :lol:

Co do chrzcin - to udały się :lol: Kamka była bardzo grzeczna :lol: a w kościele do księdza się chicholiła :lol: Ja się urobiłam po pachy - ledwo chodzę- :side: ale cieszę się że już po Świętach :lol:

Ania- wszystkiego dobrego z okazji 6 miesiąca - buziaczki dla Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss:

a tu Kamki zdjęcia :lol:

aa i Kamka już z leżaczka czyli pozycji pół siedzącej sama siada i może tak kilka minut siedzieć - na ostatnim zdjęciu sama siedzi

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #508481 przez Olga
bidol cieszę się,że się wszystko udało i że Kamilka nie dała wam popalić,Zachowała się podobnie do Ignasia w dniu chrztu :) wielkie buziaczki dla Kamilki :kiss: :kiss: :kiss: i wygląda jak aniołek w tej sukieneczce :)

Anna Ignaś dostał też taką lokomotywę,jak znajdę resztę,to wstawie link :)

allegro.pl/fisher-price-ciuchcia-kolorow...ywa-i2828049370.html

żółw

allegro.pl/fisher-price-duzy-muzyczny-zolw-i2881039433.html

książeczka

allegro.pl/e-zabawki-fisher-price-ksiaze...886-i2829397269.html

13 lata 6 miesiąc temu #508604 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka