BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #516634 przez Anna77
Daria przykro mi bardzo. Na wiosnę to samo przydarzyło się mojej szwagierce - dwa lata prawie starali się o trzecie dziecko, a gdy już się udało, okazało się właśnie że jest martwe :(

Olga kurcze, może też już teraz kupię ten pchacz, hmmm :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #516641 przez Daria23
mnie też przykro bo wszyscy się tak strasznie cieszyli a moja siostra stała się inną osobą naprawde gdy uslyszała o ciąży ona wogóle miała problemy i leczyła sie na płodność także mówie strasznie to wszyscy przeżywamy

12 lata 4 miesiąc temu #516656 przez Majowka
Dzieki Olga :kiss:

Odnosnie pchacza to super zabawka, ma czyste ladne melodie I Lucasek lubi sobie przy nim chwile posiedziec, ale dosc niski jest I zalezy teraz od jego tepa wzrostu, Bo moze bedzie za niski do nauki chodzenia :(
Anna, ja sugeruje jeszcze poczekac, chyba, ze jakis inny kupic, Chico am wyzsze troche.

m-M, ale grubasek! Szkoda mi tego dziecka :(

Daria, bardzo mi przykro :kiss: Przyjaciolka tez mi wczoraj oznajmila przykra wiadomosc, zaszla przez wpadke w ciaze, niestety poza maciczna I juz jest po operacji...niestety musieli jej usunac jajowod....straszna tragedia. Los potrafi byc okrutny :(

Anszka, wszystkiego naj naj z okazji wczorajszych urodzinek.

12 lata 4 miesiąc temu #516687 przez anunia
Hej,

Olga-fajnutkie krzesełko a Ignaś przesłodko w nim wygląda :kiss:

ja mam malutkie mieszkanko i nie wiem czy kupię krzesło leżaczek już mi graci :laugh:

Daria- Przykre,moja siostra też 3 miesiące temu poroniła i ciżeko się jest pozbierać po utracie :(

Majówka-Najlepszego dla synusia z okazji 5 miesiecy! :)

Byłam dzisiaj u fryzjera ,ale nic konkretnego nie robiłam ,skróciłam z długosci i gdzies 8cm :ohmy:

i mam mega zdrowe włoski aż miło :)

Majowka-Najlepszego dla synusia z okazji 5 miesiecy! :)

12 lata 4 miesiąc temu #516715 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #516740 przez mama89muminka
A ja sie przywitam wczesnymwieczorem.
Miro wlasie spi, pewnie niedlugo bedzie sie budzil bo prawie 3 godziny juz spi, jestem w szoku.

Anszka wszystkiego naj! :kiss:

Olga Ignas jaki powarzny w tym krzeselku :D

Daria bardzo mi przykro z powodu siostry :(

saiko moj Miro tez ma takie plamy czerwone na szyi przewaznie i strasznie sie po calym ciele drapie, szczegolnie po glowie. I ja musze sie dopytac naszej pielegniarki bo zaczyna mnie to martwic.

Ide konczyc uzupelnianie pamietnika dla mlodego, bo sie zaniedbalam.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #516745 przez Olga
Marika "prowadzała" Ignasia przy tym pchaczu i wydaje mi się,że bedzie dobry.Ignaś jest wysoki,ale zanim zacznie próbować chodzić,nie wydaje mi się,że tyle urośnie.Teraz już nie będą tak szybko im cm przybierać.Teraz ma tą rączkę na wysokości szyi,więc wyżej byłoby bez sensu :)

Byłam z psiutkiem na kontroli,wszystko ladnie sięgoi,dostał zasztrzyk z antybiotyku na trzy dni i przeciwzapalny :) Szwy ma i rozpuszczalne i normalne,więc za dwa tyg znow do kontroli i antybiotyk jeszcz do domu.Teraz tylko obserwować zwierzaka,bo pani doktor powiedziała,że to równie dobrze mógł być niezłośliwy,ale bardzo brzydki nowotwór,akie też się zdarzają ;) Trzeba patrzeć,czy nie kaszle,bo moga być przerzuty na pluca,ale jestem dobrj myśli :) i już nic nie dopłacałam,więc na 100 na razie się skończyło :) I jako dzielny pacjent dostał paczkę karmy :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #516780 przez bidol
Saiko -,ojj biedny Szymus :( koniecznie musicie pujsc do alergologa. Ucałuj go mocno :kiss: :kiss: bieduleczek kochany :kiss:

Anszka - najlepszego :kiss: no juz sie o Ciebie martwilam :kiss:

Olga - super krzeselko. Pieknie ksiaze wyada :kiss: :kiss:

Majowieczka - buziaczki od Kamilki dla Lukaska :kiss: :kiss: :kiss:

Ania - wiesz co - no super prezent. W zyciu bym na taki nie wpadla :) rewelacja :) ale zostaw jeszcze wolne miejsce :) moze sie przyda :) :silly:

My pchacz bedziemy mialy taki wozeczek z Fishera :)

M_M - ale ze jak juz teraz do pracy??? Czy jak juz na stale wrocicie??? Jak Olinek ???

Daria - boze. Bardzo mi przykro. Nie wyobraza sobie co ona teraz biedna czuje. Strasznie to niesprawiedliwe :(

Gigant dziecko to teraz z nami na sali lezy. Ma nie cale 5 miesiecy i wazy 9 kg. Jest straszny. Moja Kamka to przy nim jak szczypiorek. Ale jak on od 2 miesiecy je mleko 2r z kleikiem :ohmy:

Ordynator smieje sie ze udana para z nich Pudzianowski i Chop Maryna - hahahahaa

12 lata 4 miesiąc temu #516781 przez maksiu
a wy juz macie te pchacze jej ja sie boje cos takiego kupowac bo mam nie mile wspomnienia po chodziku

12 lata 4 miesiąc temu #516791 przez mloda_mamuska
bidolku idę na 3 dni w tygodniu.jak wroce z polski tutaj ;)
misiek na nocki chodzi teraz i ja bede na dzien chodzila.przyda mi sie jeszcze moja osobista kasiorka na ciuchy ;P

bidolku a dlaczego to dziecko na 2 juz od 2 miesiecy jest i to na 2r ??? masakra.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #516800 przez Olga
maksiu ja kupuję,żeby ulokować kasę Ignasia,ja to z tych matek,co jak dziecko ma za coś pieniążki,to jego i jemu się należy.Więc gromadzę po mału,bo niestety nic nie mam po starszych :) Ja pchacza dla córek nie miałam,więc nie wiem jak się teraz sprawdzi,ale chodaczek miały obie,więc i Ignaś od czasu do czasu będzie w nim urzędował ;)

bidol jak Kmilka? Lepiej :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #516812 przez maksiu
Jej ja dzis tak czytalam na kafetri ze nie ktore dzieci w naszych maluchow wieku waza po 9 kg to jakas masakra normalmie ale za to sa duze i niby po nich nie widac ale dla mnie to i tak za duzo, :ohmy: tak gadam a sama sie martwie ze moj za malo wazy

12 lata 4 miesiąc temu #516824 przez chłopek
my po szczepieniu sebek 7kg wazy troche malo i mamy żelazo podawac

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #516830 przez Olga
maksiu no mój waży 9kg i jest młodszy od Twojego,ale ja nie widzę,żeby on miał nadwagę :silly: Dla mnie Ignas nawet fałdek nie ma takich jak moja Marika miała :) a też ważyła 9kg na 6 mies.Olga była szczuplejsza,ona na 10 mies.ważyła 9kg :)

12 lata 4 miesiąc temu #516836 przez chłopek
olga moj przy twoim to chucherko

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka