BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #521074 przez słoneczko
mama89muminka to dobrze ze masz chociaz kogos kto moze ci pomoc, to twoj maz ma tel ?bo pisalas ze mu zabrali?czemu niebedzie mogl wychodzic w week?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #521080 przez anszka
Cześć mamusie :)
Za oknem biało...
Synek śpi, więc się przywitam.
Bidol - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla Kamilutka :)
Pewnie Sebulek był bardzo stęskniony (i Ty też), dzielny chłopczyk!
A to siedzonko do wanny jest interesujące, choć mój dzieciaczek do siadania się nie garnie :)
Anna - heh, już zamówiłam :) wczoraj poczułam przeogromny głód literacki i zamówiłam 6 książek ;)
M89M- współczuję sytuacji, trzymam kciuki, by mąż mógł z Wami spędzić weekend, a Tobie życzę dużo siły.
Słoneczko - i ja mam do oddania troszkę sadełka :)
Misiowa - szefową się nie przejmuj, a planujesz w ogóle powrót do tej pracy?
Chłopek - Kamyczka ma x-landera, ale milczy...
Daners - jak tam Twój kumpel, Dukan?
Olga - kciuki zaciśnięte, powodzenia!
Daria - umiejętności? hmm... obroty na bok i rozwinięty wokal :woohoo: super, że jubiler zrobi Wam wzór, zawsze łatwiej wybrać, jak się efekt na palcu zobaczy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #521083 przez mama89muminka
sloneczko nie wiem jak tojest, chyba jak potrzebuje to mu daja albo zabieraja tylko na noc. A teraz okazuje sie ze musze odebrac pieniadze i trzeba po nie jechac a kierowcy nie ma. I znowu musze cos kombinowac.

12 lata 4 miesiąc temu #521133 przez Anna77
Wiecie co, ubraliśmy się, wpakowałam Matiego w fotelik. Wyszliśmy, odkopałam mój autobus, wyjechaliśmy .... i po przejechaniu niespełna 1,5 km zawróciłam do domu. Wszyscy jechali 30 km/h, ślisko bardzo i bielutko. Czarnej drogi nie było widać. Za stara jestem na takie atrakcje.

Olga daj znać jak egzamin, bo mi kciuki odpadną :silly:

Anszka mnie z kolei ostatnio dopadł głód muzyczny i zamówiłam chyba z trzy płyty. Dawno już nie kupowałam płyt, ale odkąd wystawiliśmy telewizor mam okazję do słuchania muzyki, jak mi się radio nudzi :)

m89m bardzo fajnie że masz na kogo liczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #521152 przez słoneczko
anszka niemam po co wracac do pracy, bo by mnie gnoila psychicznie ta malpa jedna, jak bylam w ciazy i chodzilam do pracy to tak sie darla namnie ze szok,ja z nerwow zaczelam krwawic i myslalam ze syrace dziecko,ona jest strasznie nerwowa i co chwile wymysa jakies problemy i sie drze

12 lata 4 miesiąc temu #521156 przez słoneczko
dziewczyny a wy sadzacie swoje maluchy w spacerowce?czy leza?

12 lata 4 miesiąc temu #521164 przez Anna77
sloneczko mój to tak pół na pół. Pozycja półleżąca. Jak zaśnie to leży bardziej, he he , ale też tak całkiem prosto nie sadzam go wcale.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #521216 przez mama89muminka
sloneczko ja mojego klade na lezaco zazwyczaj, chyba ze go karmie w wozku to na siedzaco. Dzisiaj pierwszy raz w spacerowce na spacerze bylismy i jak spal to lezal, a jak sie obudzil to siedzial, ale tez nie daje mu za dlugo bo za duze obciazenie na kregoslup jeszcze.
A tu fotka po spacerku :)

A z tym kolega owszem mamy dobrze tylkoja nie zabardzo sie z nim dogadam :P

12 lata 4 miesiąc temu #521258 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #521265 przez Daria23
Hej Kobitki i ja się witam.U nas pogoda taka jak u Anny sypie pada wi,ęc sedzimy i kisimy się w domu:(:(nie lubie takiej pogody...

Bidol-buziaki dla Kamy kurcze jak ten czas leci:)ale super te siedzonko świetne rozwiązanie..

Kurcze wy już wozicie w spacerówkach a wozicie dlatego że maluchy się nie mieszczą czy nie chcą leżeć w gondoli???my póki co w gondoli dobrze się mamy:)

Olga-kciukasy dla ciebie

12 lata 4 miesiąc temu #521269 przez mloda_mamuska

12 lata 4 miesiąc temu #521276 przez mama89muminka
Daria u nas w gondoli mlody sie tak krecil ze ledwo by brakowalo i by wypadl, wiec zmienilam na spacerowke :) no i tez prawie sie nie miescil juz

m_m do pracy moge isc, ale wtedy by ucieli mi wiekszosc wyplaty, bo teraz dostaje z urzedu na dzieko, juz sie pytalam o taka opcje i sie nie oplaca.

12 lata 4 miesiąc temu #521293 przez mloda_mamuska

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #521298 przez anunia
Hej kobiety :)

Macie racje :kiss: nie będe się przejmowała na zapas ,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze .Musi być!

U nas nocka ładnie jak zawsze,mimo szczepienia nic sie nie działo :)

MM- no to nie za ciekawie,z tymi objawami ..takie objawy to tabletkach?

Bidol- fajnie że juz w domku,co jak co ale zdrówko najwazniejsze ,buziaczki dla kamilki :kiss:

m89m- to fajnie ,że juz lepiej u was ,a Miro fajny chłopczyk i jak siędzi ładnie w wózeczku :)

Anna - masz racje z tymi poradami w google to możan doszukac się tyle chorób ,że lepiej nie czytac.

słoneczko- twój Pawełek to duży chłopczyk już a jak ładni ci śpi super :)

ja też mogę ci dołozyc z 3 kg ,więcej nie dam hehe .Ale moim zdaniem lepiej byc szczupłym niż mieć nadmiar tłuszczyku :)

12 lata 3 miesiąc temu #521313 przez Daria23
Dziewczyny macie jakąś fajną dietke i skuteczną??bo musze zgubić 3 kg żeby czuć się dobrze tak jak przed ciążą..

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka