BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #520323 przez chłopek
słoneczko ja ci oddam troche jak chcez :) ja za duzo waze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #520373 przez daners
:) tez oddam troszke cialka ;p

saiko jestes juz na diecie :):):):0

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 4 miesiąc temu #520401 przez Anna77
Słoneczko fajnie że znowu jesteś :) A szefową się nie przejmuj. He he.. .na przytycie, też mogę się dołączyć do propozycji Chłopka i Daners :lol: ... oj a ja od soboty walczę z dietką. Tym razem nie odpuszczam!!!!

chłopek nie fajnie z tą mała Dagmarką, oby szybko doszła do siebie :kiss:

anunia lekarka będzie to kontrolować na bieżąco, więc wie co robi. Nasze zamartwienie, a jeszcze nie daj Boże, szukanie porad dr google niczego dobrego z reguły nie przynosi.

mm z tego co zdążyłam się zorientować i każdych tabletach w necie jest masa opinii negatywnych i pozytywnych. Trzeba samemu wypróbować. A cytując mojego lekarza - tabletki nie powodują tycie. One mogą co najwyżej zwiększać łaknienie, a w tym to już nasza rzecz, żeby się kontrolować, he he. No i ewentualnie nieco zatrzymywać wodę w organizmie, ale z tym też można sobie poradzić. Fajnie że możesz tak często latać do Polski, bateryjki można podładować :woohoo:

Olga no to pozazdrościć takiego spania. Mój zjada o 19 kaszkę (nie z butelki, tylko normalnie łyżeczką) na 140 ml. Budzi się ok. 23, potem już ok. 1 z haczkiem, w nocy też z raz mu się zdarza, chociaż próbuję mu wtedy tylko smoczka wcisnąć. I od kilku dni budzi się wcześnie, nawet przed siódmą. Aaa i gdybym nie zdążyła rano, to trzymać oczywiście będę jutro kciuki :blink:

Dzisiaj weszłam na wagę najpierw sama, potem z Mateuszem. Bez żadnego miejsca po przecinku, wyszło dokładnie 9 kg (co prawda był ubrany):ohmy: W przyszłym tygodniu na szczepieniu go zważę dokładnie.

12 lata 4 miesiąc temu #520425 przez słoneczko
anna,daners,chlopek to dajcie mi po 2 kg i niebede musiala sie meczyc, kurde czemu ja niemoge przytyc :( ja jem wiecej od meza i nici niemoge przytyc zawsze mam z tym problem,

chlopek a jak bujaczek?

12 lata 4 miesiąc temu #520428 przez mama89muminka
m_m no nie tragedia, ale nie chce, zeby bylo jak na chrzcie mojej kuzynki, miala jakos 8 czy 9 miesiecy i zamiast grzecznie siedziec z rodzicami to chciala latac po calym kosciele. A im wieksze dziecko tym ciezsze do udzwigniecia. Ja bede chcila w pl, u nas wlasnie strasznie sie czepiaja, kuzynka miala problem bo chciala ochrzcic synka i wziac koscielny tego samego dnia, nie dosc ze sie czepiali to jeszcze ladna cene jej krzykneli. U mnie nie dosc ze koscielnego nie mamy to maz jeszcze ex-luteran, teraz oficjalnie ateista, do tego dochodzi imie, nie wiem czy z takimi imionami mi dziecko ochrzcza, no i musze sie koniecznie dowiedziec czy Miro ma podwojne obywatelstwo czy tylko finskie, bo z tym tez moga byc problemy. Takze u mnie z tym to az strach myslec co to bedzie.

Ja juz sie troszke uspokoilam co do naszej sytacji finansowej i w ogole, maz mi napisal ze jego kolega ma mi jutro rano podrzucic 30 euro a moi rodzice maja mi wyslac 50. Wiec ide zaraz wziac prysznic poki Miro spi i nie ma naszego kota w domu (tego bardziej halasliwego, drugi spokojniejszy odpoczywa na kanapie). Szkoda tylko, ze zabrali mezowi telefon, jak byl ostatnio w wojsku to mogl miec ze soba. A tak to nawet nie wiem co sie dzieje.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #520464 przez Misiowa
M89m co to za rygorystyczne przepisy ze nawet telefonu nie mozna miec...a jakby (odpukac) cos sie stalo to nawet nie ma jak sie skontaktowac. Jakas makabra.

Olga powodzenia jutro! Bedziemy z Hancia mocno trzymac kciuki:) aaa no i brawo dla Ignasia za przewroty;) moze szepnie jakies slowko Hani zeby ja zmobilizowac;)

Mm dobrze ze sie wyjasnilo:) mam nadzieje ze nowe tabletki ostatecznie zakoncza problemy:)

Sloneczko a kiedy Pawelek sie urodzil bo nie wiem czemu ale widze ze ma 4 mesiace na Twoim suwaczku? Super ze Ci tak ladnie spi:) Moja Hania spi od 20 do 7 ale z 2 lub 3 przerwami...miala juz okres ze tylko 1 przerwe sobie robila a teraz znow budzi sie jak na poczatku:(

12 lata 4 miesiąc temu #520469 przez chłopek
słoneczko Sebastianek lubi w nim siedziec

12 lata 4 miesiąc temu #520500 przez chłopek
ma któraś moze x-lander

12 lata 4 miesiąc temu #520510 przez słoneczko
misiowa Pawelem urodzil sie 10.07 za niedlugo bedzie mial skonczone 6 m-cy,suwaczka niezmienialam bo pisze z kom a tu ciezko mi poprawic z komorki, jak bede na kompie to poprawie. a Hancia tez ladnie ci spi.

12 lata 4 miesiąc temu #520525 przez słoneczko
chlopek ja niemam,ale mam za to mega beznadziejny wozek juz sie rozpada,i musze rozejrzev sie za innym, mam nadzieje w zime mi przetrzyma

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #520529 przez Olga
anunia my jak byliśmy na ostatnim szczepieniu,to Ignaś miał już prawie zrośnięte,ale nie było żadnej mowy,że coś jest nie tak z tego powodu ;) Teraz mnie wystraszyłaś,zaraz wchodzę na internet i muszę przeczytać o co w tym chodzi :(

m m ja kilka lat używałam Microdynon i mi służył,aż później weszłam w inny etap i przestał,strasznie mnie głowa po nim bolała i jak przestałam brać,to mam Ignasia ha ha.Bardzo tanie są te tabletki,za potrójne opakowanie płaciłam wtedy 27zł. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #520548 przez chłopek
sloneczko bo włąsnie jes do sprzedania x-lander i za grosze i jeszcze mikado i nie wiem który wybrac

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #520559 przez Olga
chłopek x-landery sobie mamusie chwalą,ale ja nie wiem.My chyba jutro będziemy mieli kuriera z wozkiem :lol: Swój wózeczek też powstawiałam,może uda mi się go sprzedać,to by troche kasy było :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #520572 przez chłopek
olga ten x-lander ładny na 3 dzidziusia bym miała :) w przyszłosci. bo tak jak kupiłam te bliźniak to pewnie go sprzedam na wiosne

12 lata 4 miesiąc temu #520574 przez chłopek
tylko powiem ci ze doc tanio za ten wózek babka chce

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka