BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #555579 przez daners
ooo duzo nadrabiania niebylo ;p
jaki protest czy cuś na forum ;) heheh

Misiowa zakupilam espiro magic ;] jutro chyba ide w nim na spacera ;] a stary na sprzedaz :)
Mnie osobiscie wydaje sie że faktycznie trójkołowe sa mniej stabilne i szersze zas sa chyba bo wkoncu musi sie to jakos trzymac ;] a podnózke ja szukalam z regulowanym bo sama sobie wyobraz czy fajnie by Ci sie tak spalo z nogami w dole;] mnie napewno niee :)

dlas Kamilciu buuuzki posylamy:*:)
Bidol czy Fifi podobny do mamusi hmmm nigdy takiego zdania nie uslyszalam wiec chyba podobienstwa brak :)

a co do blenderow to niewyobrazam sobie kuchni bez niegie ;] Fifi by nawet nie tknoł jedzonka
hehe a zaczelam mu juz gotowac wiec sie przydaje;]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #555582 przez nataleczka_92
Misiowa jak dla mnie regulowany podnóżek musi być. Przy córce miałam spacerówke Mutsy transporter w tej wersji bez regulacji i szybko ten wózek zmieniłam bo nie mogłam patrzeć jak mała śpi ze zwisajacymi nóżkami. Co do kół to też słyszałam że 3kołowe są nie stabilne ale czy faktycznie tak jest to niewiem bo nie miałam takiego w użytkowaniu. Aaa i co do blendera może przyzwyczaj małą najpierw do dźwięku miksera. Mój Filipek też się bal blendera i tak zrobiłam ,najpierw włączałam mikser i dopiero blender i teraz niema problemu

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #555593 przez daners
nataleczka moj Filip to sie boi tez blendera;] najpier jedni przycisniecie i patrze na niego zagaduje smieje ale niestety....

bylam dzis w pepco ;] juz pojawily sie cienki ekurteczki na wzor sportowych bejsbolowek i wiatrowki fajne ale gdzie tam do wiosny :):):)

12 lata 3 miesiąc temu #555612 przez Anna77
Misiowa warzywa gotuję w małej ilości wody mineralnej-źródlanej, tak żeby tylko przykryła warzywka. Dla mnie zdecydowanie lepsze są wózki czterokołowe. Z tego co mi wiadomo, największy jest problem jak trzeba podjechać pod jakiś podjazd dla wózków. No i chyba jednak wolałabym regulowany podnóżek jeszcze na tym etapie.

Olga bo cały czas chodzi mi to po głowie. Super wyniki ma ta Twoja córa !!! Chwal się i bądź dumna na całego :) :) :) Pogratuluj jej od nas proszę.

Nataleczka, Daners my na szczęście nie mamy tego problemu. Miksera się nie boi, a jak sprzątam odkurzaczem to przygląda się z wielkim zaciekawieniem.

12 lata 3 miesiąc temu #555614 przez nataleczka_92
Daners u nas to wygląda tak- mały siedzi w krzesełku a ja przy szafce przygotowuje. Najpierw mikser chwilę chodził ,i później włączałam blender i potem mamusia ustami robiła wrr;) a on się śmiał i zajmował zabawkami. No ale i tak za każdym razem jak go włączam to chwilę jest w szoku ale nie płacze:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #555623 przez Majowka
czesc dziewczyny,

ja bylam dzis z lucaskiem na zakupach i podalam mu nawet jogurcik w centrum! jestem z siebie dumna! z luka tez, bo sie nie ubrudzil :laugh:

u nas wrzaskow ciag dalszy :(
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #555636 przez Anna77
Majówka Lucasek juest po prostu cudny. No i taki duży. On tak już sztywno stoi na nóżkach :unsure:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #555641 przez Majowka
Anna77 napisał:

Majówka Lucasek juest po prostu cudny. No i taki duży. On tak już sztywno stoi na nóżkach :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #555657 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #555660 przez Majowka

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #555672 przez daners
Witam wczesna pora ;) :)

mamunie pewnie charcza badz typowe zajecia poranne wykonuja hmm czy sie myle :):)

Anna u mnei jak odkurzacz sie wlancza to moj bedac na rekach skacze macha rekami nogami i kaze sie nosic tam gdzie on jedzie... a tatus potem jak skonczy wiezie go na nim :)

Majówka potwierdzam Lucasek dżaderski :)

m-m szczesliwego lotu :)

BUUUUZIACZKI dla solenizancików :unsure: Hania WojtusOliwierek

12 lata 3 miesiąc temu #555682 przez AniaiFilip
Witajcie mamusie:)

Zrowka dla maliszkow z okazji 7 miesiaca :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - Jesli chodzi o wozki to dla mnie regulowqny podnozek obowiazkowo a wozki trojkolowe jakos mie sie niepodobaja bo malo miejsca na nogi. Mysle ze jesli wozek lepszej firmy to raczej wywrotny czy mniej stabilny nie powinien byc ale nie sprawdzalam.

Jesli chodzi o sprzety domowe to moj Filip bardzi lubial suszarke czy odkurzacz i potrafil usnac kiedys przy dzwieksch odkurzacza. A teraz.... Chodze roztargana bo od razu po wlaczeniu suszarki jest zamrozenie ze strachu a nast przerazajacy wrzask.
Z ofkurzaczem to jesli wlacze w innym pokoju i przyjde do niego jest zazwyczaj ok, a mikser boje sie pomyslec :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #555684 przez AniaiFilip
Wow Lukasek cudnie sie prezentuje, sliczny chlopak z niego. :kiss:
Jesli chodzi o stanie to szok, jest przeciez soro mlodszy od maliszkow na forum a takie wyczyny juz ze hohoho :)
Wymiekam jakie maluchy wasze sa uzdolnione.

12 lata 3 miesiąc temu #555691 przez chłopek
Hej jestem u mamy i pisze z tel. Ksawcio poszedł z babcia i psem na spacer. Sebek śpi ja mam dla ksawcia spacerówke i jest dość krótka jak śpi to mu nogi zwisaja więc przypielam palak pod podnózkiem

12 lata 3 miesiąc temu #555696 przez chłopek
Mój już do domu wraca przyjedzie po nas wieczorem. Prawko już mam do odbioru:-D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka