BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #554700 przez kejtin
no niezle tam mają prawo... za takie bicie maluszka kara finansowa? albo 3 mce ? !!!!! No szlag, jeszcze powinni jej tak samo wpierdzielić tylko milion razy mocniej i wtedy może to byłaby chociaż minimalna rekompensata..
Ja jestem ciekawa jak ona wychowywała te dwa poprzednie malenstwa...
Takze ja tez wyznaje zasade "Ufaj ale sprawdzaj"!

A co do wesolych wiesci, to mam piekna zime za oknem i slonce:-) Jak sie mala obudzi to idziemy na spacer :-)
A co do mam które czekają na ząbki - ja też czekam i z tej okazji kupiłam małej body:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #554712 przez Anna77
Dobra, idę ciut "pokolorować oczy", bo się nie wyrobię.

12 lata 2 miesiąc temu #554741 przez bidol
Anna77 napisał:

Dobra, idę ciut "pokolorować oczy", bo się nie wyrobię.

Ania - ten www.oleole.pl/blendery/braun-mr570-fpkhc....htm%3Fmarks%3DBraun

12 lata 2 miesiąc temu #554744 przez dana1983
Mamy tyleiszecie ze szok, opuscic was na dzien , dwa to pozniej nie mozna nadgonic:-)

To tak zaczne od konca,
Kejtin, my tez czekamy na "pana zabka", swietnie mala wyglada w tym wdzianku:-)
Bidol, buziaki dla Kamki na siedmiomiesiecznice:-)
Daria23- nie stresuj sie tym protokolem, nie wiem jaki ksiadz tam u was ale przewaznie nie czepiaja sie a pytania, takie proste, jak sie nazywacie, adres, czy sa jakies przeszkody co dozawarcia, czy po chrzescijansku dzieci chcecie wychowac itd
Maksiu, Km - u nas lpediatra sama przepisala ta flegamine na odkrztuszenie zawartosci, jeszcze dala nam recepte, na opakowaniu pisze ze dzieci od 6 mies moga zazywac, u nas na razie drugi dzien ale pomimo tej flegaminy, oklepywania to i tak ciezko wydostac katar, od poniedzialku do pracy musze a tu kurde maly 3 tydzien katar

Filmik widzialam , ddtvn nie dam rady przy malym ogladac ale jak piszecie to ta kobieta w ogole nie zostala ukarana bo co to jest grzywna, do wiezienia a wczesniej dac znac odsiadujacym tam wiezniarkom za co ja wsadziki i juz one by jej sprawiedliwsc wymierzyly

12 lata 2 miesiąc temu #554788 przez AniaiFilip
Wiedzialam ze zapomne o czyms:

Wszystkiego Naj Naj Naj dla Kamilki :kiss: :laugh:
Ale te nasze maluchy rosna...

Oj bidol narobilas mi smaka tymi faworkami. Nam sie nie chcialo i robimy w weekend dopiero.
A zdjecie nadaje sie chyba do bloga Majowki ;)

Maly wlasnie sie wkurza na macie wiec koniec pisania...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #555064 przez Olga
bidol buziaczki dla Kamilki-kolejny miesiąc na jej koncie :kiss: :kiss: :kiss:

AiF fajnie,ze pomogłam,ja tez tak robię,bo samym widelcem,to takie kluchy się robiły ;)

Daria jest ich sporo na allegro,na pewno jakiś Ci się uda kupić :)

Ja po wczorajszym filmiku,też nie mogłam zasnąc,od razu sobie wyobrażałam mojego Ignasia z taką wariatką :angry: i co z tego,że wyszło na jaw,jak żadnej kary babsko nie dostanie :angry: co to za sprawiedliwość :angry:

Dzisiaj było też w ddTVN o usypianiu dzieci ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #555078 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #555162 przez Anna77
wow, ale tu dzisiaj cisza... Dobra, muszę kończyć, bo teściowie własnie wpadli na szybką kawkę

12 lata 2 miesiąc temu #555360 przez maksiu
Jestem i ja u lekarza oki dzieciaki osluchowo czyste wiec sie ciesze makss ma tylko krople na kaszel i ewentualnie rutinace mam podawac, no a blazej ma uwaga FLEGAMINE w kropelkach, pytalam pani dr bo z maksem mi jej nie dali a ona mowi ze jesli mu bedzie sie kaszel odrywal to on to zwymiotuje to pojdzie do zeladka spowrotem reszta i to tez oczyszczenie czy jakos tak,
Ja tez sie licho czuje wszystko mnie boli normalnie jak bym miala z 70 lat, jeszcze na dodatek m dostal taka wyplate ze az plakac sie chcialo, ale blender kupilam ws umie na to to mialam odlozone z wozka ale ze szwagier ma zobaczyc u siebie to sie wstrzymalam tylko zaluje ze nie bylo tego co chcialam ale juz wysprzedali, kupilam za 99zl z pojemnikiem do mielenia i tez z bosha
www.nokaut.pl/miksery/blender-bosch-msm-6150.html taki mam ale narazie mi wystarczy potem moge sobie dokupic ten pojemnik z nozami i ubijaczke

Bidol buziaki dla mojej synowej :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #555410 przez AniaiFilip
Ojej a co to sie dzisiaj stalo :unsure: :unsure: :unsure:
Mamuski wszystkie zajete maluszkami czy swietuja juz ostatni weekend karnawalu :unsure: ;)

Ja niestety nie mysle o swietowaniu bo padam na twarz doslownie. M usypia malego i ja zaraz chyba tez sie poloze. Sama nie wiem czemu nocka niby taka normalna, nic szczegolnego nie pamietam a ledwo na oczy patrze. Jeszze chodzilam z Filipek w ta pogode brrr i co weszlismy do sklepu po jakies zakupy to pobudka i placz i trzeba bylo uciekac :laugh:

Maksiu- Fajnie ze z chopakami nic powaznego i skoro lekarz ci przyposal to chyba jednak mozna ta flegamine.
To teraz bedziesz szalec z mikserem ;)
Ja nie kupuje bo tak sobie myslie ze narazie jje sloiczki a pozniej to jak bede gotowac to od chyba 9-10 miesiaca dzieci juz jedza tak normalnie tzn bez miksowania i rozdrabniania prawda?

12 lata 2 miesiąc temu #555446 przez maksiu
kejtin super bodziaki
aif ja m,a dzis tak samo a na dodatek tak mie kregoslup boli ze wysiedziec nie moge
uciekam do lozka dobranoc :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #555494 przez dana1983
Maksiu, no Szymkowi to az tak sie nie odrywa zeby mial zwymiotowac, my tez mamy ta flegamine w kropelkach, wlasciwie to nadal malo mu sie odrywa, no nic miejmy nadzieje ze jakos ten katar wreszcie przejdzie

Olga, ja niestety przy Szymku nie dam rady ogladac tv, maly za bardzo absorbujacy jest, naet jak zasnie w wozku to musi byc w domu cisza niezmacona niczym bo tak to moment sie wybudza z rykiem :/ a mnie z racji tego interesuje mnie ten temat usypiania, powiedzieli cos ciekawego w zwiazku z tym w dzisiejszym ddtvn? Bo ja juz naprawde nie mam sil do mojego bąbla, przeczytalam gdzies ze jaby sie nauczyl sam zasypiac to wtedy dluzej spi i nie wybudza sie az tak tylko kurde co go probuje nauczyc to dostaje maly takiej histerii ze az purpurowy na buzi a lzy nawet w uszach ma :/

12 lata 2 miesiąc temu #555500 przez Kamykowa84
Hejka mamusie :blink: zupełnie nie mam czasu na nic :(
Maksiu zdrówka dla Ciebie,jestes dzielną kobietką!!!
Bidol całussy dla Kamilki :kiss: :kiss: :kiss:
Kejtlin ale cudna córcia,my nie mamy ząbka też :blink:
O fiilmiku z nianią wole nie mówić,bo wzbiera we mnie taki gniew,że..... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Olga głowa do góry,zdasz następnym razem :) ale masz zdolne córcie,brawa dla Mariki :)
MM już w UK jesteś??
Oglądam Batmana :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #555525 przez Misiowa
Hej dziewczyny:)tak sie cieszylam ze zadne przeziebienie sie nie przyplatalo i niestety moja radosc byla krotka...ehh uzeram sie z bolacym gardlem i okropnym katarem. Mam nadzieje ze Hania sie uchowa.

Bidolku buziaki dla Kamilki:*:* nie moglam wyjsc z podziwu nad jej zdjeciami!Boskie:) Sama tez postanowilam zrobic Hani mala sesje . Sukienki poprasowane teraz tylko musze trafic na dobry humor malej i dobre swiatlo i popstrykam pare fotek na pamiatke:)

Olga gratulujemy drugiego zabka! My nadal czekamy na drugi:) Ale zdolniacha z Twojej Mariki:) Gratulacje:)

MamaEmilki ja mam ten sam problem z kciukiem...staram sie ciagle go wyjmowac i wkladac smoka ale ona go wyjmuje lub wyplowa i znow za chwile kciuka wklada:( Nie chcialabym zeby go ssala ale mam wrazenie ze to z gory przegrana walka. jak znajdziesz jakis sposob to pisz:)

Mm biedna jestes z tymi zabkami. Szkoda ze nie udalo sie wam nas odwiedzic:) Moze nastepnym razem:)Bezpiecznego lotu.

Daners a jaki w koncu wozek kupilas? Ja sie nie moge zdecydowac:(

Dziewczyny powiedzcie mi czy regulowany podnozek w spacerowce jest istotny? Bo ta co mi sie podoba nie ma i nie wiem czy to wygodnie dla dzieciaczka jak spi na spacerku z nozkami w dole. I czy wozki z trzema kolami sa wygodniejsze od tych z czterema?Bo slyszalam gdzies ze sa niestabilne i nie wiem ile w tym prawdy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #555549 przez Misiowa
Maksiu super ze z chlopakami nic powaznego sie nie dzieje:) Blender to super sprawa, ja z mojego naprawde sporo korzystam. Mam tylko jeden zasadniczy problem...Hania sie strasznie boi tego dzwieku przy blendowaniu i wpada w tak histeryczny placz ze ciezko ja uspokoic.

Anna, Anszka czy wy warzywka dla dzieciaczkow gotujecie w wodzie czy na parze?

Kejtin ale sliczna Twoja corunka! A powiedz mi jak ona ma na imie bo ja zawsze sie zastanawiam i nigdy dojrzeć nie mogę:) A body kapitalne:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka