BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576341 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #576347 przez chłopek
mm ja obgryzam ie sie nie moge oduczyc tego.

12 lata 2 miesiąc temu #576356 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #576359 przez chłopek
mm chyba z nudów ale tipsy jak mam to ich nie rusze :)

12 lata 2 miesiąc temu #576372 przez bidol
M-M - no wlasnie. Moja ciotka i wujo ( dzieci babci) to tak chodza bo musza. Denerwuje mnie to bo Babcia cale zycie byla bardzo samodzielna, do dzis sama pierze sobie bielizne i tp. I zawsze we wszystkim kazdemu pomogla. Na prawde nie znam drugiej tak dobrej osoby. Moja Mama byla jaj ulubienica ale nie bez powodow tez serce na dloni miala. Rozumialy sie bez slow. Babcia do dzis nie moze pogodzic sie z tym ze juz jej z nami nie ma :( podobno dla matki nie ma gorszej tragedii niz smierc dziecka. A ja znowu nie wyobrazam sobie ze babci kiedys zabraknie. Jest mi jak matka.

Przepraszam juz nie przynudzam

Ide spac bo Kamka ma jakis straszny kaszel i jutro do lekarza musze z nia pujsc.
Pa.

12 lata 2 miesiąc temu #576382 przez mloda_mamuska

12 lata 2 miesiąc temu #576401 przez daners
Kamyczka a powiem Ci,że ogolnie ogarnac temat praca dom sprzatanie zakupy obiadki dziecko zabawa spacery itd ciezko :) mijam sie z mezem cały czas wiec hm.... ale coz zrobic :)

m-m kamykowa sie usmielam co do owadów tez mam pietra ;] lakier dziala tez stosuje albo zeby za blisko niewyciagnac reki by zabic go to wyciagam odkurzac i rura go hehe i przy tym zamykam buzie bo boje sie ze mi wpadnie lol :)
owady mnie paralizuja ;/ a tu wiosna idzie...... :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576402 przez MamaEmilki

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576417 przez Majowka
czesc dziewczyny, wrocilam z zakupow, sukienki jednak nie kupilam, ale mase kolorowych ciuszkow na wiosne...takich na 16-latki - misiek uznal :laugh: ale ciesze sie! moze choc ciutke w nich odmlodnieje :woohoo:

...a lucasek dobrze dzis! Bylismy w odwiedzinach u jego kolezanki. Naprawilismi usterke w przeplywie gazu, bo rano mi zapachnialo gazem i wezwalam pogotowie gazowe. Znalazlam kontakt do polskich ksiezy w Fatimie, a jutro poszukam sobie kontakt na depilacje laserowa, bo stwierdzilam, ze teraz MOJA KOLEJ!!! :laugh: mamuska szaleje!!! :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #576460 przez Daria23
Hej Kochane witam się chyba jako pierwsza.Normalnie laski nie mam już sił na te nocki mam serdecznie dosyć Tymek w nocy strasznie się kręci non stop się budzi z płaczem albo obudzi się o 2 i spać nie może conajmniej godzine,nie można nawet w łóżku się okręcić bo tylko się okręcam on już sie budzi.Powiedzcie mi dlaczego tak jest?Czemu on ma taki słaby sen przecież zawsze jak kamień spał a teraz najdrobniejszy szelest kołdry go budzi:(załamana jestem:(:(:(

Dziesiaj mi stukneło 24 lata ah czas przerobić mój nick:)
Kamyczka-ja też mam pudrowy róż:P ale mam krótkie nie to co kiedyś takie długie szpikulce:)ale pozwole żeby pod żelem sobie rosły i napewno na weselu będe miała już długie:)
A teraz mam takie:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #576469 przez Olga
Hej.

Przywitam się jako druga,ale tak na szybko,przy sniadanku i zmykam,bo mały sie niecierpliwi.Odezwę się jak pójdzie spać ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 miesiąc temu #576487 przez Majowka
Daria, to z cala pewnoscia zabki. Bol zabkow nie daje mu spac i powoduje ciagle wybudzanie. Przypomnij mi, Tymus ma juz dolne jedynki?

12 lata 2 miesiąc temu #576510 przez anszka
Olga - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daria - życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń w te ostatnie panieńskie urodzinki :kiss:
Nie jestem pewna, ale też obwiniałabym ząbki, Wojtulek jak ząbkował, to też miał kiepskie nocki, ale to były średnio dwie, trzy niespokojne noce na dwa ząbki (bo jemu wychodzą parami).
Kamyczka - powiedz mi, czy możesz już sobie rozszerzyć dietę o nabiał? Nic Dominisiowi nie dolegało po tym żółtym serze? Podziwiam Cię za wytrwałość :)

Maluch się budzi, więc zmykam.
Miłego dnia!

12 lata 2 miesiąc temu #576511 przez Daria23
Majówka-nie Tymuś nie ma żadnych ząbków jeszcze...to co mam robić dawać mu czopka może na noc?bo w dzień jest w miare do zniesienia tylko jak jest czas na drzemke i ma zasnąć to są krzyki i płacze też:(

12 lata 2 miesiąc temu #576514 przez Daria23
Anszka-dziękuje za życzonka:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka