BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 tygodni temu #627546 przez Olga
No u nas dzisiaj naprawdę gorąco :) Mały jechał do babci w kurteczce,czapce i apaszce i nagle tak się duszno zrobiło,że się szybko rozbierałam i Ignasia też :silly: Świetna pogoda,a Ignas poliki jeszcze bardziej spieczone-musi często bez czapeczki chodzić,bo będzie mu się czoło odznaczało :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #627555 przez Majowka
Olga, a Ty nie smarujesz Ignasia kremem z filtrem?
U nas jest ogromny nacisk na ochrone przeciw sloneczna, ja smaruje 50+ z avene

12 lata 2 tygodni temu #627580 przez lusiamamanikosia
Witam się z rana :)

Kamykowa84 - Mój ostatnio też nie lubi jeździć w wózku :/ na początku myślałam że może mu nie wygodnie w kurtce , że za gorąco ... a wczoraj znów był płacz i wyginał się we wszystkie możliwe strony :/ więc nie wiem o co mu chodzi :(

Olga - Ignaś jest cudowny !!!

Bidol - zazdrościmy Kamilki - u nas ubieranie , zmiana pieluszki = MASAKRA !!!

Krecik - Stasio super wygląda na tej huśtawce - buciki super się prezentują :)

U nas tak się wczoraj zrobiło gorąco - że musiałam iść i zmienić bluzę Małemu na lżejszą - i czapkę mi co chwile zdejmował - i powiem Wam że nie mam pojęcia jak Małego ubierać w takie dni :( Mój wczoraj był ''lekko'' ubrany w porównaniu z innymi dziećmi jak widziałam jak są ubrane ... jakaś masakra ... kurtki , ciepłe czapki, kombinezony nawet !!! ... aż się dziwnie poczułam :P
A to zdjęcia z wczorajszego spacerku :)

12 lata 2 tygodni temu #627583 przez lusiamamanikosia
Piaskownica :)
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #627584 przez lusiamamanikosia
a tu na zjeżdżalni :)
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #627585 przez lusiamamanikosia
i w wózku :)
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #627593 przez krecik

Kamykowa,
ja wczoraj drugi raz w życiu oglądałam top model ( nie dłużej niż pół godziny), nie mam swojej faworytki, ale sobie tak pomyślałam, że jakbym byla 10 cm wyższa, 10 kg lżejsza, 10 lat młodsza i fotogeniczna to ja bym im pokazała! ( takie refleksje na koniec dnia miałąm) A co on w tym pudle robił to nikt nie wie co robił i po co...

Bidol
, ja też tak narzekam, ale chyba na wyrost...ale jak tak nagadam na niego to mi tak jakoś oddrazu lepeij;)

AiF konsekwencja- za każdym razem usypiajcie tak samo, ja np. zmieniam mu spodenki do spania, odrazu pieluch ę-jak trzeba, daje picku i przykrywam kocykiem ( obowiązkowo zielonym, bo pod niebieskim i żółtym się drze) , naciągam grającą zabawkę i wychodzę). koniec.

Majówka toteraz zapraszamy do nas , bo tu widać cieplej;)

Olga też się rozbieraliśmy, ale i tak nie wiem czy wkońcu za cieplo mu było czy nie

lusia, mojemu też czasmi wybrzydza w wózku-zależy od humoru

lecę malemu robić śniadanie, choć dzisiaj nie powinien nic dostać, bo mi nasikał na łóżko;/

12 lata 2 tygodni temu #627615 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #627626 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #627652 przez Olga
Witam was.

My wyspani,po śniadanku i chyba teraz pójdziemy na spacer,bo na 16 mamy basen,to już pewnie nici z dworu.Dzisiaj wózkeim wracamy z basenu,bo autka nie mam :( ale jest cieplutko,więc źle nie będzie

majówka używam kremu z filtrem,ale mam z tamtego roku i bałam się nim posmarować,żeby go nie uczulił :silly: W sobote dopiero na zakupy pojadę,to kupie nowy,a teraz go smaruję tym na każdą pogodę :blink: ale on i tak będzie miała opaloną buźkę,w tamtym roku to samo było :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #627657 przez Anna77
Hej Dziewczyny. Przywitam się tylko szybciutko, bo kompletnie nie mam czasu. Ostatnio się w ogóle nie wyrabiam i nie mogę odgruzować domku. Do tego jeszcze jutro mam malowanie pokoju chłopaków. Wszystko trzeba wynieść, pooklejać folią, zabezpieczyć i jak zwykle jestem z tym sama. O myciu okien, które chciałam w tym tygodniu zrobić nie wspomnę. Masakra.

A ha, co do pogody. U nas też baaardzo ciepło, choć ja akurat jestem z tych co kochają wiosnę. Gorące lato zdecydowanie mniej.

Przepraszam, że nie odpisuję. Poprawię się :blink:

Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #627661 przez dana1983
Oto moj Szymek
Bidol to dla Ciebie

12 lata 2 tygodni temu #627665 przez dana1983
Jeszcze raz

12 lata 2 tygodni temu #627668 przez dana1983
Kurcze poprzednio nieudana proba, no to jeszcze raz, dla Bidol i innych mamus

12 lata 2 tygodni temu #627672 przez mama89muminka
Witam sie i ja w przerwie na kawe.

Miro dzisiaj mnie zadziwil, spal od 21 do 9 :ohmy: A teraz bawi sie brudnymi skarpetami meza :dry: Tego to sie chyba juz nigdy nie nauczy co trzeba zrobic z brudnymi ubraniami...

Krecik twoje podejscie do zycia mi sie podoba :D
My czasem jak Miro juz spi i nie jestesmy jakos mega padnieci to rozmawiamy o kosmosie :P
Stas bosko wyglada, widac ze i w pudle i na hustawce mu sie podobalo :)

AF czarne mysli? hmm... Po prostu to sie wie, jak sie nie uklada od jakiegos czasu. Wyjazd owszem, jest juz zapowiedziany, ale maz sie uparl na hobby :dry:
Skad ja to znam, to rozrabianie... I co dziwne dzieci nie tak latwo sie mecza, ja juz dawno nie mam sily, za to junior ma zdwojona :silly:

Kamyczka jak to za male? Przesadzasz, my wszystkie bedziemy duze i stare po 70 albo i pozniej :P
Podpisuje sie z zapytaniem o reszte mamusiek + Sajko

Olga Igans wyglada super :)

Maksiu ciesze sie ze wszystko w porzadku

Bidol Kamcia to mala modnisia bedzie, skoro lubi sie ubierac :D U nas zupelnie na odwrot z ubieraniem :dry:

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze pogody... U nas bez zmian, szaro i wietrznie

Lusia maly wyglada na spokojne dziecko ze zdjec :P

Anna teraz masz chaos ale za to jak ladnie bedzie po :) A Mati sliczny, widac ze zadowolony na spacerku :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka