BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #626632 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #626652 przez bidol
AniaiFilip napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

o te??
www.fabrykawafelkow.pl/maty-piankowe-mat...znokolorowa-bri.html

12 lata 2 tygodni temu #626669 przez lusiamamanikosia
Mój Diabełek <3
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #626717 przez mama89muminka
Wlasnie wrocilismy ze slkepu, nie chcialo mi sie maszerowac taki kawal drogi, to czekalam na busa, az ktorys nadjedzie :dry:

Kamyczka, AniaiFilip, Krecik na wasze zyczenie Miro - przystankerso-rocker gotowy do boju

Bidol zazdroszcze pogody... U nas od rana mgla, zimno, cos kapie i szaro... A teraz jak na zlosc, jak juz wrocilam ze sklepu wyszlo slonce :angry: Toie to sie nie nudzi :) Duzy masz ogrod? Ja zawsze chcialam miec swoj, ale jak na razie musze sie pogodzic z faktem ze mieszkamy w bloku, a tu nie ma takich dzialek do kupienia jak w pl :dry:

Lusia Nikos ma przesliczny usmiech :) :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #626741 przez AniaiFilip

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #626767 przez Olga
Odpoczynek :blink: Ignaś cos podjrzanie grzeczny dzisiaj-czyżby cisza przed burzą :ohmy: Ładnie poszedł spać,oczywiście nie na rączkach,musi się wykulać na naszym łóżku,aż padnie :silly: oby nie spał znów tak długo,bo się zanudzę w domu.Teraz sie zachmurzyło i z 5 min popadało,jak wyszłąm z psem,to tak ślicznie pachniało :silly: prawdziwy wiosenny deszczyk,oby już więcej nie padał,bo na spacer chcę iść :blink:

Muszę się chyba wybrać do alergologa,bo coraz częściej kicham :angry: :angry: chyba te 3 lata odczulania,to jednak było za mało :angry:

m89m Miro jak prawdziwy rockmen :lol: a irokeza ma boskiego :)

lusia Nikoś to bedzie agent,jak zacznie Ci porządnie chodzić :silly:

kamyczka pytałaś,czy Ignaś opalony :unsure: On jak przyszedł w niedzielę ze spacerku z Mariką (bo w kościele tylko pół mszy wytrzymał),to już miał policzki czerwone,a wczoraj to już poliiczki i dłonie tak mu się odznaczają od reszty :silly: szybko go słoneczko bierze,zresztą ma to po mnie i córkach :blink: sama witaminka D-trzeba korzystać ile się da :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 tygodni temu #626769 przez MamaEmilki

12 lata 2 tygodni temu #626771 przez lusiamamanikosia
M89M - dzięki - kurteczka super i Miro świetnie się w niej prezentuje a te trampki boskie :D
AnniaiFilip - dziękujemy bardzo :)

w końcu wychodzi słonko , więc może uda nam się na spacer wyjść :)

A tu zdjęcie Małego złodzieja :P z daleka zobaczył jak wcinam wafle i ''biegiem'' raczkował i mi wyrwał wafla z ręki :P
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #626805 przez mama89muminka
MamaEmilki tak szczerze to nie mam pojecia, jak bylismy prawie 3 miesiace temu u pielegniarki to mial 70,1 ale moze sie tez wydawac duzy w tym wozku bo te buty troche za duze jeszcze ma :)

Lusia ja mialam tak jak Miro mial 5 miesiecy, trzymalam go na kolanach i jadlam ciastka i pisalam z mezem na fb, a tu buch - ciastka nie ma :D

12 lata 2 tygodni temu #626838 przez Anna77
Kawka wypita, zupka dla nas zrobiona, dla Mateusza obiadek też. Teraz czas poćwiczyć, zanim Mati się obudzi.

M89M Świetnie wygląda ten Twój rockowy boy :woohoo:

12 lata 2 tygodni temu #626865 przez mama89muminka
Dziewczyny, mam za zadanie wymyslic jakies hobby, ktore moge robic z mezem (jak nic nie wymysle to moze w naszym zwiazku powiac nieco rozwodem :P) Macie jakies pomysly?

12 lata 2 tygodni temu #626939 przez krecik
AiF mój to w wózku zasypia, a jak wracaliśmy z placu zabaw to go niosłam na rękach,żeby nie usnął, opłacało się- usnął, ale już był tak zmęczony, że obiadu nie chciał nawet zjeść

Bidol, coś za coś, napracujesz się, ale za to ile potem przyjemności:D

m89m to mi się podoba- nie trzeba Cie długo prosić, a Miro ekstra wygląda w tych ciuszkach i okulary( szkoda tylko,że ściąga)

ME ja też myślałam, że deszcz popsuje nam spacerowe plany, ale popadało z 5 min, jest zachmurzone, ale bardzo cieplutko:)

Lusia a ja Tobie pisałam, że Nikoś ekstra wygląda? mam nadzieje, że mi nie umknęło:)

Anna77, oj ćwiczenia, nie wiem czy podziwiam czy Ci współczuje, ja wyznaje zasadę, że trzeba razem z małym odpoczywać..

m89m, hobby? może trochę inaczej "porozmawiacie" z mężem;) żeby było inaczej:D

12 lata 2 tygodni temu #626941 przez maksiumama
ja tylko na chwile bo lece smazyc nalesniki i sie szykowac po te wyniki, powiem wam ze mam juz dosyc maly ma zawalona buzie samymi plesniawkami, znosa jak z kranu mu leci na szczescie goraczki nie ma i teraz sie bawi ale malo je bo tam go w buzce boli, trzymajcie dalej kciuki zeby nie bylo to zapalenie pluc, noc malo wiele maly strasznie kaszlal az sie dusil ale za to posp[alismy do 8,20
ni maks mial jakas jednodniowke chyba bo dzis lata jak kot z pechrzem po podworku wiec to nic groznego
okiu mykam buziaki idezwe sie potem

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #626987 przez krecik
m89m, i jeszcze, my z mężem na poprawę humoru rozmawiamy o tym cobyśmy zrobili jakbyśmy wygrali w totka:D

maksu, ehhh to się namęczycie, pozostaje mi tylko życzyć zdrówka, napisz co lekarz powiedział. A na pleśniawki, babciny sposób: atrament. Babcia zawsze opowiada jak ciocia była malutka (9 mies.) i miała pleśniawki , to tylko ten atrament pomógł

Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #627144 przez Majowka
bidolku, u nas 22stopnie

Krecik, Stasio super! na przystojniache rosnie! fajne fotki!

M89M, sliczniusi Mironek
trudno cos doradzic... musisz wiecej szczegolow podac co lubi maz, ty, etc..ja tam uwazam ze dziecko tez laczy, wspolne spacerki, wypady, wspolny basen...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka